Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızgınlarrrrrrrrrrrrr,

bir kaç gündür yogundum ya işyeri taşınıyiiiiiiiiiiiii boktan yaniiiiiiiiiiiiiiiiii

Fazla giremiyorum bebişler ne var ne yok beiz iyiyiz çok şükür herşey yolunda işteeeeeeeee havalar bogucu sıcak ve sıkıcı :26:

öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Senin patron yine coşmuş kizz ne taşınması hamile hamile seni mı bekledi bu adam kendini cok yorma Bebisim bırak onlar toplasın insallah rahat bı yere gitmiş olursunuz soyle havadar rahat...

allah seni pepe
sen napıosun tatlım benimmm bebiş nasıl bebiş

İyiyiz kuzum dun yine hastaneye gittik tansiyonum düştü progestan dan dolayı müdürün üstüne yigiliyordum nerdeyse
gittik bebeği gördük artık karnımdan da gözüküyor kalp atışı Dr a ilacı değiştir dedim herseyi de biliyon dedi bende 3 yıl yogunbakimda hemşirelik yaptım( boru mu) dedim o da değiştirdi jel kullanıyom artık o yüzden süperiz:))) biraz bebisin oldugu yer acıyo o kadar
bebem bu ay sogan yapcan mı :26:

yok yavrum ya bu aydan sonra belki zaten bu ay olmaz annemlerin burda olmasının üstüne kayınpederimin rahatsızlığı tekrar nüksedince kocam yıkıldı resmen kafam çok karışık kendimi toplayamıyorum ne istediğimi bilmiyorum hiçbişey bilmiyorum öyle bir ince çizgideyimki kararlarımın bana zarar vermesinden korkuyorum
neyse jel, nasıl kullanıyon anlatsana aklımda olsun olursa bebiş bende jel istemeyi düşünüyorum

saglık ocagından geliyorumm kızancıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bebişiminnn pıtpıtlarııı için gittimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
pıt pıt pıtt atıyoo sabit durmuyoo çok hareketlii ondan 2-3 san. sesini duyuyorummm hayydaa kayboluyooooo içten oynakkk benim minnoşşşş

v e veee veeee ben saglık ocagına ilk gittiğimde 6-7 haftalık hamiştimmztn ozmnki kilomdan taaaaaaaaaaaaaammm 7 kilo fazla çıktımmmmmmmmmmmm

hihihoyttttttttttttttttttttttttt tombalak oldum iyicede şişiyorummm böhöyttttttttttttttttttttttttttttt

günaydııııııııın :119::119::119::119:
canlarım herkes iyi mi acaba? ben sizi çok özledim
pitominim kendine dikkat et bebeğimmm, sen alma kiloyu, sultanımız alsıınnnnn tombaalağım

Canım bebişin ve senin iyi olman güzel bir şey tabi ama kilon fazla değil mi kuzum? :) Dikkat et,birde bunu vermesi var.Sağlıklı beslen tabi ama hamur işi vb kalorili şeyler yeme bence.Bak benim gibi hiçbir şey yiyememek de iyi değil ama,Allah ım büyük inşallah sağlıkla sıhhatle hepimiz kucağımıza alırız.Size bir şey söyleyeyim mi?Ben hamile kalmadan önce süperdi yemem,ama şimdi hiç yeme alışkanlığım kalmadı,midem kaldırmıyor hiçbir şeyi.1 kg aldım şimdiye kadar.Hayırlısı olsun bakalım.Bebişlerimiz sağlıkla gelsin inşallah...

tombik vitom boşver al kiloları verirsin sonra sallaaaa
alyam bir arka sayfanın en altında bişey yazdıydım sana daha doğrusu soru sorduydum bi bakale

Cok gecmis olsun kuzumm her serde bı hayır vardır olmaz duye kasmadigin icin bebis de heran gelebilir esimin alciyi hatırlatırım :))) ve geç döllenme oluşunu da... O yüzden hiç üzülme onlar gelecegi zamanı biliyorlar hep keyiflerine ggöre .kararlarindan hep emin ol kararsızlık daha kötüdür her zaman neyse hayırlısı o olsun ins
ilaca gelince digeriyle aynı etki ama sadece gece kullanılıyor Vajinal

Bizde iyiyiz çok şükür,çalışmaya devam :) Sen ve bebişinde iyisinizdir inşallah...

iyiyiz canim alışmaya çalışıyoz birbirimize benim canim hep birseyler istiyor

Maşallah zeynepcige Yuzermiste kaçarmış kuzucuk:) yavrum sen o saglık Ocağı'na bakma ben 61,5 kiloyum diyorum 63 çıktım eve geldim 61,5 sen evde ac karnına tartil en dogru tartı o

günaydııııııııın :119::119::119::119:
canlarım herkes iyi mi acaba? ben sizi çok özledim
pitominim kendine dikkat et bebeğimmm, sen alma kiloyu, sultanımız alsıınnnnn tombaalağım

vallaa canumm perrsembe gitcem doktoraa görürüm orda kaç gr oldugunu bebişinnn vllaa kız cocugu ya sacma sapan bir vucudum olduuu herkez yüzün güzelleştii fln diyoda ben kendimii yusyuvarlak birsy gibi görüyorumm..bbebişimm saglıklı olsunn yaa ben tek onu istiyorumm...

aynen tatlımm bünyeyle alakalııı dogumdan sonra hızla kiloyu verende ar veremeyendee..ben inşş o verenlerden olurum..benn hareket eden ibriydimm şimdiii kısıtladıgım için hareketlerimi birde ben 2 y yattım nerdeyse bu düşük riskinden dolayıı ondan cok fazlaa kilo ldımm onlarda zaten o aylardan alınan kilolar canımm..2 ayda toplam 2 kilo aldımm...
bebişlerimiz sağlıkla gelsinn dee eksiklikleri olmasındaa herşeye değerler onlarrr

sende cok sıkma kendiniii hafif hafif yemeye bakkk..ve encokta meyve yeee bence bebişe asıl kiloyu meyve aldırıyooo

Canın istiyorsa ye tabiki.Sonradan bulantın felan olursa yiyemezsin belki...

iyiyiz canim alışmaya çalışıyoz birbirimize benim canim hep birseyler istiyor

Olsun canım,aslında hamilelik tüm kadınlara yakışıyor bence.Hele annelik nasılda yakışır inşallah bizlere de.Sağlık olsunda hepsi geçecek inşallah...Meyve yiyebiliyorum aslında,ben en iyisi meyvelere yükleneyim.Canım birde kabızlık hat safhada.Yaz meyveleri de şeftali,üzüm,elma felan tetikliyor galiba.Kavun felan iyi olur galiba.Kayısı zaten midemi bulandırıyor.Hayırlısı bakalım...

aa kayısıı yeeee ama kabızlık için birde sabahları aç karnınaaa su içç iyi gelirr..hakiki zeytinyagına kekik koyy ekmekle bandır ohhh miss gibinn bunların hepsi kabızlıgı iyi gelir cnmmmm...

birdee kuru üzüm varyaaa ondan alll bol boll çekirdeğiylee yeee kan yaparmışş doktor dediii bol boll çekirdekli siyah üzüm ve kayısııı birde cevizzz canımmmm muhakkakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…