- 19 Nisan 2012
- 1.235
- 11
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #17.241
Canın istiyorsa ye tabiki.Sonradan bulantın felan olursa yiyemezsin belki...
iyiyiz canim alışmaya çalışıyoz birbirimize benim canim hep birseyler istiyor
Olsun canım,aslında hamilelik tüm kadınlara yakışıyor bence.Hele annelik nasılda yakışır inşallah bizlere de.Sağlık olsunda hepsi geçecek inşallah...Meyve yiyebiliyorum aslında,ben en iyisi meyvelere yükleneyim.Canım birde kabızlık hat safhada.Yaz meyveleri de şeftali,üzüm,elma felan tetikliyor galiba.Kavun felan iyi olur galiba.Kayısı zaten midemi bulandırıyor.Hayırlısı bakalım...
ben cıktım kızlarrr
kısa hazırlıkk salca yapcammmm
Yavrum annemin de ablamlarinda hep böyle gecmis benimde iyi şimdilik yemediğim zaman midem bulanıyor
yiyince geçiyor az az sık sık yiyorum annem yanımda yemek yapmadığımdan şimdilik sıkıntım yok cok şükür sadece içerden kanama var o sıkıntı yaptırıyor(
Kuzucum sütaşin yanlış hatırlamıyorsam kayisili yoğurdunu ye (500 ml lik bardak seklinde )aksama rahatlamış olursun yada aktivyanin yoğurtlarını düzenli tuket
Gunoosssss beboslarrrrrrrrrrrrr
Bugun calisiyorum yineeee kocisimleeee
Yarin gorusuruz bebeklerrrrrrr operim siziiiiiiiiii
Hamis istiyorum hamisssss
günaydınnn canmmm bnce menü gayet iyi :)) çekme helva nasıl bilmiorum amaa onun dışındakiler güzelll :)) smdiden ellerine saglıkkkk
Topikimizi ben açtım allah artırsın hadi bakalım çok sessiziz ya ne oluyo bize nerde eski günlerHiç hoş olmuyooo üzülüyoruzz biri varken biri yok başkası varken öbürü yok haftasonu topiki gibi oldu hadi kendimize gelelim azıcık
Ranacım mönü süper ooooo yeter bissürü, barbunyaya da bayılırım
yok yavrum ya bu aydan sonra belki zaten bu ay olmaz annemlerin burda olmasının üstüne kayınpederimin rahatsızlığı tekrar nüksedince kocam yıkıldı resmenkafam çok karışık kendimi toplayamıyorum ne istediğimi bilmiyorum hiçbişey bilmiyorum öyle bir ince çizgideyimki kararlarımın bana zarar vermesinden korkuyorum
neyse jel, nasıl kullanıyon anlatsana aklımda olsun olursa bebiş bende jel istemeyi düşünüyorum
herşey çok karışık ya. yönlendirecek kimse varmı beni
selammm kıslar :119::119::119::119:
ankara sepserinnn, yağmur var, tıpkı londra gibiiiiii
iyi misin pojomm ???
kardescigim yanimda ya o yuzden cok giremiyorummmmmmmmmm((
ama aklim sizdeeee
ub arada bayaaadir hamislik yokkkkk insallahh sira bizlerdedirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr insalahh hadi bakalim hayirlisiii
MONUMMM
hep uyduruk gidiyo vallaaaaaaaaa
kofte
peynirli makarna
yogurtlu semiz
yogurtlu brokoli
corbisss yogurt corbisi :))
tatli: kabak tatlisi - cikolata
MUCKSSS
herksei ozledimmm
siziii seviyorummmm
mucksssss
ultrason koyamiyoruz barimmmm dedimmmm FALTROSON goruntulerimi koyayimmmm ayyy cokkk guzell IKIZLER TIYZELERI
amaaaaaaaaaaaaaaa :))))
ac tavuklugaaa devammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cekk sebastiyannnnn 2 Hayalllllllllllllllllllllllllll )))) mucksss
ultrason koyamiyoruz barimmmm dedimmmm FALTROSON goruntulerimi koyayimmmm ayyy cokkk guzell IKIZLER TIYZELERI
amaaaaaaaaaaaaaaa :))))
ac tavuklugaaa devammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cekk sebastiyannnnn 2 Hayalllllllllllllllllllllllllll )))) mucksss
Eki Görüntüle 482703
Eki Görüntüle 482705
Eki Görüntüle 482705
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?