- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #1.741
merhaba kızlar nasılsınız bugün herşey yolundadır İNŞALAH.
bugün benim 4. günüm adet olmayalı. test yapmaya korkuyorum
günaydınn kızlar dünden beri nasılsınız.
topiğimiz tekrar gebelik bölümüne alınmış.buna sevindim.
peri ve idil gelene kadar ortamı toparlayalım.tekrar eski neşemize ve UMUT dolu bekleyişlerimize dönelim.
ışılcım geçmiş olsun hayatım.dikkat et kendine ayakta fazla durma yorma kendini
canım belirtin falan yokmuu
kızzz nası durdun bukadar test yapmadan yap bitane hemen sonuc öyle böyle cıkıcak ortya zaten :)
canım hadi yap bi test benimki adetten 2 gün önce çıkmıştı,inş hamişsindir
canım pazartesi yaptım çıkmadı. bende biraz daha bekleyim dedim bide 2 hafta önce kandan baktırmıştım onda da çıkmamıştı.
ay canım benim iş yerindeyim şimdi testimde yok yanımda.pazartesi yaptım ama çıkmadı biraz daha beklicem o yüzden. göğüslerim şişti uçlarıda fena acıyo. ağzımdada tatsızlık var sende de oluş muydu. birde mide yanması.
hımm..kandadamı cıkmadı sen istersen yinede bi test yap.eger adatlerin hep düzenliyse gecıkme yasamıosan yap tatlım
canım bende göğüslerde pek belirti olmamıştı,karnıma kramplar girmişti ama çoğu hamişte belirti göğüsten oluyo.ilk fırsatta yap derim ben tatlım bizi de meraklandırma artık.hem 2 hafta öncesi kanda zaten çıkmazkiiii
ne bilim hayatım dediler kanda hemen belli olur bende dayanamadım yaptırdım işte. çok üzüldük eşim ve bende. bu kezde öyle olmasın diye bekliyoruz. oda pazartesi yap dedi.
tamam o zaman canım sen bilirsin,bebiş olsunda varsın biz geç öğrenelim
canlarım ya bişi sorcam bu arada ben 2 haftadır folik asit kullanıyorum o adet geçcikmesi yapar mı ki bilginiz varmı
yok canım yapmaz diye biliyorum bennn
yok yok kesinlikle bu tür ürünlerin adet gezikmesityle alakası yok
emin olabilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?