Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

günaydın canım sağol,topiğimiz eski haline kavuşşşsssuuuuuuuuuuunnnnnnn yeni yeni hamişler olssssuuuuuuuuuuunnnnnnn

canım hadi yap bi test benimki adetten 2 gün önce çıkmıştı,inş hamişsindir

ay canım benim iş yerindeyim şimdi testimde yok yanımda.pazartesi yaptım ama çıkmadı biraz daha beklicem o yüzden. göğüslerim şişti uçlarıda fena acıyo. ağzımdada tatsızlık var sende de oluş muydu. birde mide yanması.

canım pazartesi yaptım çıkmadı. bende biraz daha bekleyim dedim bide 2 hafta önce kandan baktırmıştım onda da çıkmamıştı.

hımm..kandadamı cıkmadı sen istersen yinede bi test yap.eger adatlerin hep düzenliyse gecıkme yasamıosan yap tatlım

canım bende göğüslerde pek belirti olmamıştı,karnıma kramplar girmişti ama çoğu hamişte belirti göğüsten oluyo.ilk fırsatta yap derim ben tatlım bizi de meraklandırma artık.hem 2 hafta öncesi kanda zaten çıkmazkiiii

hımm..kandadamı cıkmadı sen istersen yinede bi test yap.eger adatlerin hep düzenliyse gecıkme yasamıosan yap tatlım

evet düzenli olur. 2 gün aksar oda çok nadir. kanıda çok erken vermiştim ilk haftadan. herhalde ondan çıkmadı yada yoktu. ay canım bilmemki. biraz daha geçsin hele
pazartesi durumu bildidirim size ya da salı

ne bilim hayatım dediler kanda hemen belli olur bende dayanamadım yaptırdım işte. çok üzüldük eşim ve bende. bu kezde öyle olmasın diye bekliyoruz. oda pazartesi yap dedi.

kızlar ben kahvaltıya görüsürüz canlarım bu rada hamiş arkadaşlar salam sucuk sosis gibi çiğ ürünleri yemeyin haberiniz olsun zararlıymıs hamişlere.. benimde inadına canım salam yemek isyiyo ya

canlarım ya bişi sorcam bu arada ben 2 haftadır folik asit kullanıyorum o adet geçcikmesi yapar mı ki bilginiz varmı

bu arada inşallah sen hamilesindir çünkü 4 gün az bir gecikme değil ya bir sorun var yada kesin hamilesin canım bencede artık bekleme çünkü bu kadar gecikmeyle zaten kesin çıkqar testte yada halen çıkmazsa o zamanda sorun var demektir sen eşinden gizli bir test al yap çıkmazsa pazartesi tekrar yaparsınız gene çıkmazsa zaten durumun kesin doktorluktur canım benim adete 5 gün varken çizgiler silik olsada çıkmıştı kızımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…