- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #17.441
Teşekkürler canım benim,Allah razı olsun.İnşallah geçer bir an önce.Sen kaç kilo aldın canım?
Mehmet deryam bende dun ilacımı yutamadim ölüyorum sandim ne gidiyo ne cikiyo ve dun ilk kusmam gerçekleşti((( boğazım cok acıdı artık ilac en büyük korkum içermiyorum
Sende süreli oluyorsa dusenemiyorum halini Allah yardım etsin kuzum
Mehmet deryam bende dun ilacımı yutamadim ölüyorum sandim ne gidiyo ne cikiyo ve dun ilk kusmam gerçekleşti((( boğazım cok acıdı artık ilac en büyük korkum içermiyorum
:119: :119: bugün benim doğum günüüümmm :119: :119:
iyiki doğdum ya ben
ooohh hopaşinanayyy
dün geceeee yine bişey yapamadık maç varmış babam maçı izledi
ama bu geceeee kurtuluşuuu yokkkk
gelsin doğum günüsü bebekimdee
SAAT 11:00 DA asosoun doğum günü kutlamasııı vaaaa.halayyy çekücükkkkkkkkkkkkkk heyyyyy where is the partyyyy.
bütün topik ahalisi davetlidir.
leynn poju nerelrde kaçırmssın partiyi.faceden filan ulaşmaya çalışınnn
leynnnnnnn mideniz bulanecekkkkkk kusaceksinizzzzzz tabisisdeeeeeee boş yere dememişler sizedie
yawrum ya normalde 7. hafta başlar kusma 12. haftaya doğru biter seninki eccik geç bile kaldı yaniiiii ama seni kusturan ilaç.. bebişim ağızdan aldığın ilaç hangisi progestanı hem jel hem ağızdanmı verdio seni çok kusturur
canım senin minnaklarınn nasıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
büyümüşlermii annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yaa sana hep sorcamm canım unutymmm sizde ikiz varmıydı ailedeeee büyük şansss Allah yardımcın olsunn..inşş biri kız digeri erkekk olurdaaa dha strese girmedennn Allah ikini bir andaa gösterir sanaaaaaaaaaa
cinsiyetlerle ilgilii birseyy söylemediii dimii doktorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kıyamam kuzum ya hiç birinize.tahmine debiliyorum çektiklerinizi ablamda görmüştüm.bol bol leblebi ve çubuk kraker ye bebişim.bol bol suGorcem seni görcem yemek yiyemiyom diye ağlarsan hadi leennn sen hamilesin sus bakım dicemm:))))
saka bı yana aybicem cok caresiZ hissettim kendimi o an
Kusum annemde ablalarimda hiç kusma yasamadı bende de olmuyo sabah kalkınca bulantı bile yok ilacı içecekten daha sanki boğazım küçülüyor ilac büyüyor gözümde( içtiğim ilac folikasitin bitkiseli evikap gibi kocaman kapsül seklinde daha bunu içemezken digerini nasıl içeceğim bilmem.progestani jel olarak kullanıyorum o da bel sırt karın ağrısı yapıyo karnımda 4 aylık gibi oldu onun yüzünden cok morelmanlarim bozuk
kızz gördümm minnakk pitoşunnnnnnnnnnnnn heryerinii ama bir tekk orasını anlayamadımm gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nerdeeee kilo alacam 5 kilo verdimmmmmmmmmmmmmm
kusmam hiç olmadığı halde
kızımda azda olsa sürekli almıştım 10 kiloyla doğuma girmiştim
ama bunda tam 5 kilo verdim bende anlayamadım
doktorda anlayamadı kusma olmadan kilo verilmesi acayip diyor
ama takma kafaya bebek sağlıklı önemli değil diyor
Allahtan şimdi durdu gibi ona şükrediyorum
hayırlısı inşallah bundan sonra almaya başlarım
Maşallah teyzesi büyümüş bebişler.Ellerinden öpsünler :) Canım benim ve eşimin halasında varmış ikizler...
Canım 3 hafta önce kendi dr um 1 i kesin erkek,diğeride kıza benziyor dedi.Dünde ilk defa başka bir dr a gittim.30 yıllık felan,çok tecrübeli buranın en tanınmış dr larından birisi.Oda ikiside erkek dedi.Bakalım haftaya Cuma kendi dr um ne diyecek.Hakkımızda hayırlısı olsun.Allah ım sağlıkla nasip etsin de inşallah...Kısmetimiz neyse kabulümüz...
ne kadar güzel canım yaa....harika bi duygu olsa gerek... inşallah Rabbim gönlüne göre verir. darısı başımıza inşallahh...
alyammmm canım bebişin sana naz mı yapmaya başladı canım..bunlar geçici şeyler canım biraz daha sabır inşallah.. Rabbim şifa versin...
noluyo kim nerde nasıl niçıınn
aman Allaaammm
Asoşuuuuummmuzun doğumgünüsüüüüüüüüüüü
yawrıııııımmmmm MUTLU YILLAAAAAAARRRRR
YENİ YAŞIN HAYIRLII OLSUUUUUUUNNN
SANA GÜZEL Bİ BEBİŞ GETİRSİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNN
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Amin canım benim,cümlemize inşallah.Ben ilk süt içtiğimde kusmuştum,bir kerede cevizde ve yumurtada.Onlar 3 aydır fobim oldu ağzıma koyamaz oldum.Akşamları kusuyorum uyumadan önce sonrada boğazım öyle feci yanıyor ki ağlıyorum artık bazen,dayanamıyorum.Sesim bile gidiyor grip olmuş gibi çıkıyor.İnan dün gece ağrıya ve yanmasına dayanamadım ve buzlukta küçük buzlar varya ondan yedim 2 tane belki soğuk soğuk boğazıma değerde yanması geçer diye.Çok fena yani.Ama geçer inşallah...
Tek korkum bebişler beslenemez diye ama dr da onlar senden alır diyor.Bakalım,hayırlısı olsun...İyi bak kendine ve bebişe...
hatunlar ışıl nerelerde haberi olan vamııııı
SAAT 11:00 DA asosoun doğum günü kutlamasııı vaaaa.halayyy çekücükkkkkkkkkkkkkk heyyyyy where is the partyyyy.
bütün topik ahalisi davetlidir.
leynn poju nerelrde kaçırmssın partiyi.faceden filan ulaşmaya çalışınnn
kızz gördümm minnakk pitoşunnnnnnnnnnnnn heryerinii ama bir tekk orasını anlayamadımm gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Maşallah teyzesi büyümüş bebişler.Ellerinden öpsünler :) Canım benim ve eşimin halasında varmış ikizler...
Canım 3 hafta önce kendi dr um 1 i kesin erkek,diğeride kıza benziyor dedi.Dünde ilk defa başka bir dr a gittim.30 yıllık felan,çok tecrübeli buranın en tanınmış dr larından birisi.Oda ikiside erkek dedi.Bakalım haftaya Cuma kendi dr um ne diyecek.Hakkımızda hayırlısı olsun.Allah ım sağlıkla nasip etsin de inşallah...Kısmetimiz neyse kabulümüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?