Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
SAAT 11:00 DA asosoun doğum günü kutlamasııı vaaaa.halayyy çekücükkkkkkkkkkkkkk heyyyyy where is the partyyyy.

bütün topik ahalisi davetlidir.

leynn poju nerelrde kaçırmssın partiyi.faceden filan ulaşmaya çalışınnn

Teşekkürler canım benim,Allah razı olsun.İnşallah geçer bir an önce.Sen kaç kilo aldın canım?

nerdeeee kilo alacam 5 kilo verdimmmmmmmmmmmmmm
kusmam hiç olmadığı halde
kızımda azda olsa sürekli almıştım 10 kiloyla doğuma girmiştim
ama bunda tam 5 kilo verdim bende anlayamadım
doktorda anlayamadı kusma olmadan kilo verilmesi acayip diyor
ama takma kafaya bebek sağlıklı önemli değil diyor
Allahtan şimdi durdu gibi ona şükrediyorum
hayırlısı inşallah bundan sonra almaya başlarım

leynnnnnnn mideniz bulanecekkkkkk kusaceksinizzzzzz tabisisdeeeeeee boş yere dememişler size die

yawrum ya normalde 7. hafta başlar kusma 12. haftaya doğru biter seninki eccik geç bile kaldı yaniiiii ama seni kusturan ilaç.. bebişim ağızdan aldığın ilaç hangisi progestanı hem jel hem ağızdanmı verdi o seni çok kusturur

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:118::118::118::118::118::118::118::118::118:

mutluuuuuuuuuuuuuuuu mutluuuuuu yıllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr asosscannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bebişinnnnnnnnnnnnn en büyük hediyennnnnnnnnnnnnn olsun bu ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

:119: oley oley oleeeeeyyyy :119:
yaşasın parti

canım senin minnaklarınn nasıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

büyümüşlermii annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yaa sana hep sorcamm canım unutymmm sizde ikiz varmıydı ailedeeee büyük şansss Allah yardımcın olsunn..inşş biri kız digeri erkekk olurdaaa dha strese girmedennn Allah ikini bir andaa gösterir sanaaaaaaaaaa

cinsiyetlerle ilgilii birseyy söylemediii dimii doktorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

leynnnnnnn mideniz bulanecekkkkkk kusaceksinizzzzzz tabisisdeeeeeee boş yere dememişler size die

Gorcem seni görcem yemek yiyemiyom diye ağlarsan hadi leennn sen hamilesin sus bakım dicemm:))))
saka bı yana aybicem cok caresiZ hissettim kendimi o an

Kusum annemde ablalarimda hiç kusma yasamadı bende de olmuyo sabah kalkınca bulantı bile yok ilacı içecekten daha sanki boğazım küçülüyor ilac büyüyor gözümde ( içtiğim ilac folikasitin bitkiseli evikap gibi kocaman kapsül seklinde daha bunu içemezken digerini nasıl içeceğim bilmem.progestani jel olarak kullanıyorum o da bel sırt karın ağrısı yapıyo karnımda 4 aylık gibi oldu onun yüzünden cok morelmanlarim bozuk

Amin canım benim,cümlemize inşallah.Ben ilk süt içtiğimde kusmuştum,bir kerede cevizde ve yumurtada.Onlar 3 aydır fobim oldu ağzıma koyamaz oldum.Akşamları kusuyorum uyumadan önce sonrada boğazım öyle feci yanıyor ki ağlıyorum artık bazen,dayanamıyorum.Sesim bile gidiyor grip olmuş gibi çıkıyor.İnan dün gece ağrıya ve yanmasına dayanamadım ve buzlukta küçük buzlar varya ondan yedim 2 tane belki soğuk soğuk boğazıma değerde yanması geçer diye.Çok fena yani.Ama geçer inşallah...
Tek korkum bebişler beslenemez diye ama dr da onlar senden alır diyor.Bakalım,hayırlısı olsun...İyi bak kendine ve bebişe...

Maşallah teyzesi büyümüş bebişler.Ellerinden öpsünler :) Canım benim ve eşimin halasında varmış ikizler...
Canım 3 hafta önce kendi dr um 1 i kesin erkek,diğeride kıza benziyor dedi.Dünde ilk defa başka bir dr a gittim.30 yıllık felan,çok tecrübeli buranın en tanınmış dr larından birisi.Oda ikiside erkek dedi.Bakalım haftaya Cuma kendi dr um ne diyecek.Hakkımızda hayırlısı olsun.Allah ım sağlıkla nasip etsin de inşallah...Kısmetimiz neyse kabulümüz...

Son düzenleme:
noluyo kim nerde nasıl niçıınn
aman Allaaammm
Asoşuuuuummmuzun doğumgünüsüüüüüüüüüüü
yawrıııııımmmmm MUTLU YILLAAAAAAARRRRR
YENİ YAŞIN HAYIRLII OLSUUUUUUUNNN
SANA GÜZEL Bİ BEBİŞ GETİRSİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNN

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

selamlar herkesee....

asos um doğum günün kutlu olsun... :119: yeni yaşın sana nurtopu gibi ikiz çocuk getirsin inşallahhhhhh...........

beraber olsaydık sana pastalar yapardım bennn.....

bu arada kaç yaşına girdin canumm

kıyamam kuzum ya hiç birinize.tahmine debiliyorum çektiklerinizi ablamda görmüştüm.bol bol leblebi ve çubuk kraker ye bebişim.bol bol su

kızz gördümm minnakk pitoşunnnnnnnnnnnnn heryerinii ama bir tekk orasını anlayamadımm gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

puhaaaaaaaaaa .leynnn millettt nasııı görüyo .tohturun yanında kıs ekrana bakarken yoksam böylemisin: acaba tutusu şurasımı yok yokkk orası ayağa benziiiiiyooo.galiba şurası

İnşallah canım,ama yemen normalse ve bebişte iyiyse kilo almasanda olur.Bende aynıyım 1 kilo felan aldım almadım yani.Hayırlısı bakalım.Sağlıklı olsunlarda inşallah...

ne kadar güzel canım yaa.... harika bi duygu olsa gerek... inşallah Rabbim gönlüne göre verir. darısı başımıza inşallahh...

alyammmm canım bebişin sana naz mı yapmaya başladı canım.. bunlar geçici şeyler canım biraz daha sabır inşallah.. Rabbim şifa versin...

Amin canım benim inşallah.Darısı da sana ve tüm isteyenlere olsun inşallah...Aminnn...

tabisideeeee yaneeeeeeeeeeeeeeeeeee birazdan zıp zıp zıplaycukkkk

Canim pastil al eczaneden biz yogunbakimda hastalara veriyorduk boğazı yumuşatıyor yalnız ben kullanamıyorum çünkü portakalli oluyor genelde ve benim turuncgillere karsı alerjim var((((
bebisler senden herseyi alır da senin de onları biran once yerine koyman gerek ki güçsüz düşmeyesin onları da kendine gelince ayarlarsın artikin

hatunlar ışıl nerelerde haberi olan vamııııı

Işılımmı görmedim bende ne zamandır
bulantıları vardı,izin yapıyodur,dinleniyodur belki

parti kokusuu aldım hemen zıpladım,kaçırır mıyım heç
oohhh yeaaaahhh

kızz gördümm minnakk pitoşunnnnnnnnnnnnn heryerinii ama bir tekk orasını anlayamadımm gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Adoş olsaydı hemen anlatırdı nasıl anlıcaanı Pitomintoşşuummm kukuşunu totoşunu herbiyerini gösterdi demek, prensoşumuz bizimm, poju teyzesi onu mıncıklar valla,çim çim çimdirir

Minnaklar sağlıklı olsun da cinsiyeti önemli değil bebişim
ama bi kız bi de erkek olsa tadından yinmez oooooyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…