- 19 Nisan 2012
- 1.235
- 11
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #17.461
ne kadar güzel canım yaa....harika bi duygu olsa gerek... inşallah Rabbim gönlüne göre verir. darısı başımıza inşallahh...
alyammmm canım bebişin sana naz mı yapmaya başladı canım..bunlar geçici şeyler canım biraz daha sabır inşallah.. Rabbim şifa versin...
Canim pastil al eczaneden biz yogunbakimda hastalara veriyorduk boğazı yumuşatıyor yalnız ben kullanamıyorum çünkü portakalli oluyor genelde ve benim turuncgillere karsı alerjim var((((
bebisler senden herseyi alır da senin de onları biran once yerine koyman gerek ki güçsüz düşmeyesin onları da kendine gelince ayarlarsın artikin
Öğrendiğim kadarıyla kiz olursa ultrasonda eksi işareti erkek olursa artı işareti oluyormuş :)))
Yok canim bebis yapmıyor nazi uslu uslu büyümeye calisiyor da ne oluyorsa su ilaçlar yüzünden kullandığım progestan jel ağrıdan öldürüyor beni içtiğim ilacı da yutamiyorum((
sende durumlar nedir bitti mı yumos günleri
kıyamam kuzum ya hiç birinize.tahmine debiliyorum çektiklerinizi ablamda görmüştüm.bol bol leblebi ve çubuk kraker ye bebişim.bol bol su
puhaaaaaaaaaa .leynnn millettt nasııı görüyo .tohturun yanında kıs ekrana bakarken yoksam böylemisin : acaba tutusu şurasımı yok yokkk orası ayağa benziiiiiyooo.galiba şurası
Öğrendiğim kadarıyla kiz olursa ultrasonda eksi işareti erkek olursa artı işareti oluyormuş :)))
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben cıkıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm işlerimm çokkk bavul hazırlıcukkk
ütü yapıcukkkkkkkkkkk
banyoo yapıcukkkkkkkkk
mama yapıcukkkkkkkkkkkkkk
kocişş gelicukkkkkkkkkkkkkk
tatile gidicukkkkkkkkkkkkkkkkk
bu sene bebişten dolayııı ailemlee tatilimizi geçircezzzz seneye bebüşümlee inşşşşşşşşşşşşş onuda suya daldırıp daldırıpp cıkarırımmm
ben arada girmeye calısıcammmmm beni unutanınn varyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neyseeeeee anladınız siz onuuuuuuuuuuu
geldiğimdee o listenin hepsinii hamiş görmek istiyorummmmmmmmmmmmmmm
ayyy veda da edemiyorummmmmmmmmm
duygulandım mı neeeeeeeeeeeeeeeeee
hadeee bee delülerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hıhhhh ağlamıcammm işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
seviyommmmmm sizii minnaakklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ütü yapıcukkkkkkkkkkk
banyoo yapıcukkkkkkkkk
bu sene bebişten dolayııı ailemlee tatilimizi geçircezzzz seneye bebüşümlee inşşşşşşşşşşşşş onuda suya daldırıp daldırıpp cıkarırımmm
ben arada girmeye calısıcammmmm beni unutanınn varyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neyseeeeee anladınız siz onuuuuuuuuuuu
hadeee bee delülerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hıhhhh ağlamıcammm işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ütü yapıcukkkkkkkkkkk
banyoo yapıcukkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?