- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #17.481
nerdende öğrenirsin böle şeyleri acep
aayyy biri ikizmi dediiiiallahım benimle birlikte tüm topikdaşlarıma sağlıklı evlatlar nasip eyle inşallahhhhh
bitti canım bugün iğne vurulalı bir hafta oldu ve kasıklarımda küçük küçük sancılar, kramplar var... inşallah bişeyler olmuştur..
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
bilmediin bi 5 vakit namaz dicem onu da biliyosundur leeenn
ne çok şey biliyosuunnn yawrımm
ulu bilgee :94:
cok uzun mü kalcan bebem internet bul arada gel tamam mıkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben cıkıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm işlerimm çokkk bavul hazırlıcukkk
ütü yapıcukkkkkkkkkkk
banyoo yapıcukkkkkkkkk
mama yapıcukkkkkkkkkkkkkk
kocişş gelicukkkkkkkkkkkkkk
tatile gidicukkkkkkkkkkkkkkkkk
bu sene bebişten dolayııı ailemlee tatilimizi geçircezzzz seneye bebüşümlee inşşşşşşşşşşşşş onuda suya daldırıp daldırıpp cıkarırımmm
ben arada girmeye calısıcammmmm beni unutanınn varyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neyseeeeee anladınız siz onuuuuuuuuuuu
geldiğimdee o listenin hepsinii hamiş görmek istiyorummmmmmmmmmmmmmm
ayyy veda da edemiyorummmmmmmmmm
duygulandım mı neeeeeeeeeeeeeeeeee
hadeee bee delülerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hıhhhh ağlamıcammm işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
seviyommmmmm sizii minnaakklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Bende partide ziplamak istiyaammm:118::118::118::118::118::118::118::118::118:
otur len aşşaa kırmiiimm kafanıı
zate öldük öldük dirildik yeğenimize bişe olcak diye
kenarda dur el çırp yavaşçana
çok da sertimdir
Deroşşş yumurtlarken mi kan gelio acaba senden?? Anlamadım bi doktora mı görünsen acabaaa?? Geçmiş olsun
Pitişkom çok özledim yahuuuu
Deroşşş yumurtlarken mi kan gelio acaba senden?? Anlamadım bi doktora mı görünsen acabaaa?? Geçmiş olsun
iftara misafirim var ve ben çok yoruldumkolumu kaldıracak dermanım yok. kasıklarımda sancı var.... neden acaba? :44::26: biri bişey desin yaa :44:
deragun geçmiş olsun canım. bence dr a git... Rabbim şifa versin
yau neden açamadım kaç saatir kk yı.sürekli yapım aşamasında falan filan yzadı.hatunlar sizdede öle oldumu aceba:44:
haklısın canım gitsem iyi olcak da şimdi parazit için ilaç kullanıyorum bi de akşam memelekete gidiyorum orda ablamın sünnet olacak bayram girecek bugün de çok yorgunum çok susadım gidemiyorum hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?