Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
nerdende öğrenirsin böle şeyleri acep
aayyy biri ikizmi dediiii allahım benimle birlikte tüm topikdaşlarıma sağlıklı evlatlar nasip eyle inşallahhhhh

Ultrason yorumu kizzim meslek meslek:))

bitti canım bugün iğne vurulalı bir hafta oldu ve kasıklarımda küçük küçük sancılar, kramplar var... inşallah bişeyler olmuştur..

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Yaptiysaniz olmuştur bebem kocana sor

bilmediin bi 5 vakit namaz dicem onu da biliyosundur leeenn
ne çok şey biliyosuunnn yawrımm
ulu bilgee :94:

Onu da biliyom da bu aralar yapamiyom hiç((

cok uzun mü kalcan bebem internet bul arada gel tamam mı

otur len aşşaa kırmiiimm kafanıı
zate öldük öldük dirildik yeğenimize bişe olcak diye
kenarda dur el çırp yavaşçana

çok da sertimdir

Yerim senin sertliğini bojuummmm tamam leeeyynnn kızma ben şöleeee kenara oturiimmm bariimm

Djjj ac kiz ordan bı dansoz havası kizlar oynicekkk:))))

günaydın canlarımmmm :119::119::119::119::119:
hepiniiz çok öpüyorum.
asosum doğum günün kutlu olsun bebeğim, yeni yaşın sana tatlı mı tatlı minik bir bebek getirsin inşallah

kızlar biz bugün haftasonu için antalyaya gidiyoruz. öğleden sonra yola çıkıcaz, kendi arabamızla usul usul gitces
hepinizi çok öpüyorum,

Günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmm

İyiki doğduunnnnnnnnnnnnn asosuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

İyiki doğdunnnn asosuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm iyiki doğduuunnnnnnnnnnnnnnn iyiki doğduuunnnnnnnnnnnnnnnnnn mutlu yıllaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Canım benim doğum günün kutlu mutlu olsunn, yeni yaşında tüm dileklerin gerçek olsun göbüşün bebiş dolsun inşallahhhh.. Gülem yüzün hiç solmasııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Pastanı üüfleee bebişimmmmmmmmmmmmmm

Eklentiler

• $HappyBirthday57.gif
    62,9 KB · Görüntüleme: 54
  • $tumblr_lusnhjbYBu1qdl42ao3_250 3.webp
    118 bayt · Görüntüleme: 43
güüüünaaaaaaydıııııın
kk'nın en ennnerjik, en sinerjiiik, ve de en delişmen ttoooppppiği.
asos doğum günün kutlu mutlu, vatana millete olması şart değil ama sana uğurlu olsun. şans getirsin.
pitamin iyi tatiller. bizim yerimize denizin güneşin tadını çıkar. iyot kokusunu çek içine içine. geldiğinde hepimiz olucaz innnnnnşaaaaallllllllllaaaaaaahhhhhh. :119:
ama helal olsun size kıjlar yaaaa gerçek bir partideyim gibi hissetttim kendimi. :118::118::118::118: dımtıs dımtıs :124::124::124: üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz hadeeeeee

hepinize bütün kalbimle teşekkür ediyorum samimyetiniz içtenliğiniz beni ne kadar mutlu ettiğinizi bilemezsiniz.. inanın çok duygulandım hepinizi çok seviyorum.. arkadaşlığımız hiç bitmesin hamiş olalım sonra doğsun bebişlerimiz biz yine burda olalım 2. bebişler gelsin biz hep beraber kalalımmmm
herkeside kocaman kocaman kokulu kokulu

HERkeseeeee hayirli cumalar olsunnnnnnnnnn , saglikli-huzurlu-mutlu-sevgi dolu- bol gulucuklu-askli meskli-bebisli halvetli bolll dualiiiii bir gun diliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tum dualarimiz kabul olsunnn
her zaman enn hayirliiiiiii arzularimiz bizim yanimizda olsunnnn
mucksss

ASOSSSSSSSSSSSSS

iykii dogdunnn ASOSSSS iykii idogdunn ASOSSSSS iykii dogdunnnnnnnnnn
dogum gunu annecik adayiiii
tummmmmm dileklerinin gercege donustugu ennn guzel hediyeniiiiii bebisini kucagina alicagin bir yassss diliyorummmmmmmm
mutlu ol mutlu kallll
nice yaslaraaa cogalarakk :)

buda ASOS un yas halayiiiiiiiii
allahh hepimizin hamislik halayini cekmemizide nasip etsin

aosoum canım doğum günün kutlu olsun canım seneye bebeişinle gir inşllah. errdn bu akşam yola çıkmasaydım antalyada misafir etmek isterdim bi dahak, sefere inşallah tatlım

kızlar benden kan geliyo ama adetim biteli bi hfta oldu ne yapmam gerek yeniden adet mi oldum acaba çok saçma orucu da bozmadım

Deroşşş yumurtlarken mi kan gelio acaba senden?? Anlamadım bi doktora mı görünsen acabaaa?? Geçmiş olsun

Pitişkom çok özledim yahuuuu

Deroşşş yumurtlarken mi kan gelio acaba senden?? Anlamadım bi doktora mı görünsen acabaaa?? Geçmiş olsun

yok canım yumurtlamama en az bi hafta var 34 günde bir adet oluorum geçen ayda olmuştu ama düşükten dedim memleketten geleyim eylülde doktora gideyim bari şimdi tamamen uzaklaşmak istiyorum tatailde bu konudan

yok canım yumurtlamama en az bi hafta var 34 günde bir adet oluorum geçen ayda olmuştu ama düşükten dedim memleketten geleyim eylülde doktora gideyim bari şimdi tamamen uzaklaşmak istiyorum tatailde bu konudan

canım yumurtlamam ayın 15inden sonra düşük olalı da iki ay oldu ben de anlamadım eylülde giderim doktora bakaılm şimdi canım istemiyo

iftara misafirim var ve ben çok yoruldum kolumu kaldıracak dermanım yok. kasıklarımda sancı var.... neden acaba? :44::26: biri bişey desin yaa :44:

deragun geçmiş olsun canım. bence dr a git... Rabbim şifa versin

yau neden açamadım kaç saatir kk yı.sürekli yapım aşamasında falan filan yzadı.hatunlar sizdede öle oldumu aceba:44:

haklısın canım gitsem iyi olcak da şimdi parazit için ilaç kullanıyorum bi de akşam memelekete gidiyorum orda ablamın sünnet olacak bayram girecek bugün de çok yorgunum çok susadım gidemiyorum hayırlısı bakalım

yau neden açamadım kaç saatir kk yı.sürekli yapım aşamasında falan filan yzadı.hatunlar sizdede öle oldumu aceba:44:

hayır canım olmadı

ihmal etme canım... çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…