Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
anoyyyy yemekkkk yapmıyorumm bugünnnnn .iftara davetliyiz yehhhuuuuuuuuuuu.yemek yapasım zaten yoktu

dışarısı acayip sıcak yaww,popüşümden ter aktı heee
bissürü iş yaptım
artıkın banka dışında da olcam
hem içerde hem dışarda
oh ne ala memleket
of pofff afra tafraa

dışarısı acayip sıcak yaww,popüşümden ter aktı heee
bissürü iş yaptım
artıkın banka dışında da olcam
hem içerde hem dışarda
oh ne ala memleket
of pofff afra tafraa

leynn sen şimdi banka dışında çalışıyorum diyee topiğede girmessinnn

aybice kişisi şu anda nerdeyim acebaağğğ
geldim ya leeen
hasta etmeyiinn leeeeyynnn

ii bakammm.

poju canım bu topiğn hali hal değil vallaaa.kendimiz çalıyoz kendimiz oynuyoz misali.herkes nerde biz nerdeyiz burası neresi tohtur beyy.ayyy bu espiride ııce sıktı beni pöffffffffff.leyn ağız tadıyla bi sohpet ortamımız kalmadı eskisi gibi..

Şikayetim var cümle yasaktan
Dillerimi Hakim Bey bağlasan durmaz.............

kislarrr sicaklarin vermis oldugu yetkiye dayanarak topikteki yoklama defterini kaldirmissinizzzzzzzz :)) valla bi boslama varr hadii benimm misafirimm vardaa herkeslere noliiiiiiiiiiiiiiiiiiii:))))

perimmm ozledimmmmm yowwwrimmmmmmmm
kahveler yine gorunduuuuuu gecen ayda boyle olmustu kahve gibi geldi sonra tik kesildi sonra direk kanamali bir hasta seklinde sabah uyandim
hayirlisii bakalimmmmmm
optummm herkesleriiiii

PERIMMMMMMM kardescimmmm senden kahve isterr:)))
muckssssssssss

mutfaktada yoksunnn ????

Esoşum bitanemmmm Kaanımın cicileri bugün elime ulaştı hemen kargoya verdim Pazartesi elinde olur büyük ihtimalle ben bayıldım minicik cicilereeee, umarım sen ve Kaanım da beğenirsinizzzzzzz. Güzel günlerde giysin biitaneciğim benim teyzoşummmmmmm

Son düzenleme:
Ebeeeett Benim kociş haftasonları da çalışıyor o yüzden evde oluyorum genelde canımm

Sen ne zamandır bebiş istiyordun?

Nobatına az kalmış ? Var mı bu ay farklı bişeylerr?

ya ben çıkmak zorunda kaldım.kusura bakma perişko. kuaför randevum vardı. maaalum stresten saça başa sardık.
bizinm bu ay 3. deneme olacak. biraz kasıkta batma var ama bilmiyorum. ümitlenmek istemiyorum.
siz ne zamandır bebiş istiyorsunuz. aslında hep sormak istiyorum. var mı böyle örnekler 5 ay sonra 7 ay sonra hamiş olan? sen bilirsin...:44:

tum guzelliklerin bizimle oldugu haftasonu olsun insallahhhhh

bu sabah itibariyle yine tiyzeeeeeeeeee olamiyosunuzzzzzz cunkummm AQ halasi geldiiiii yineeeeeeeeeeee

yanii yeniii NOBAT 6 EYLUL eylulleride buldukk yaaaa yuhhhhhhhhhhhhhhhhh diyourmmmmmm bunyemee

ama olsunn iyki varizzzzzzzzzzz
hersey icinnnnn yuce rabbime hamdolsunnnnnnnn allahmiza binnn sukurrrrrrrrrrrrrrrr
optummm

pidilin halası,
bana baaak! biliyorsun pidilloşun kardeşi geldi. yani bu durumda evde sana yer yok. sen bu ay gelme. hatta öbür aya da seni istemiyoruz. sen en iyisi önümüzdeki 2 yıl hiç gelme. biraz özlet kendini canım aaaaaaaa
bu arada benim halamıda görürsen oralarda hiç gelmeye zahmet etmesin. biz gezmekteyiz evde yokuz o kaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…