Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

yaaa ben yazarken sen şeeetmişsin yani halan şeeetmiş

Canişkommmm yeni sayılırsınızzz, kasıkta batma iyiye işarett. Bebişim hiç belli olmuyorki kimi şıp diye hamile kalıyor kimi de bi süre bekliyor. Ama ortalama 6 ay içinde %70 1 yılın sonunda da %90 a varan oranlarla hamiş kalınıyor bi sorun yoksa. Bizim 6. ay bu canım. Herşeye bakıldı bi sorun gözükmüyor ama bekliyoruz halaa. Hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın. İnşallah sen çok beklemezsin tatlışım stres yapmamaya çalış o çok etkiliyor
Hayyy ben böyle halanınnn!!! Usul adab da bilmiyor canım! Bi eve 1 akraba yeter dedik bi misafir yeter dedikkk, gene geldi yüzsün cadııııııı!!! Offf Pitişkommmmmmmmm ooofffff ne diyelim bu ayda hayırlısı değilmiş demekkiiii. Off artık yorulduk mu ne........

:26:

Olucak bigün olucakk canım :2: seviyorum seni

pek bir sessiz yine buralar pidilimin dee şapşik halası gelmiş
benim yumurtlama günü boşa gitti yani bu ay bişey yok herdefasında bir engel çıktı hiç bişey yapamadık
hayırlısı bunda da vardır bir hayır napalım sağlık olsun.. bi 9. günü yaptık bitti okadar :26:

Selam canikommm o zaman kesin hamişsinnn aa bizim topiğin ritüeli tek ilişkiyle hamiş kalmaakkkkk 9. gün de olsa buluşma ihtimalleri çok yüksek canım hadi inşallah olmuştur

valla bende tam tehtid mektubu yazmıştım canı çıkasıcaya aaaa bi baktım gelmiş pidiloş yazmış benden önce.:26:

selam kızlaarrr...
vallaaa epeydir listede bir olay yoookk..inşallaaahh en kısa zamanda halaylarla coşarıızzz...özlediimmm bişeme sonucu beklerken heyecanlanma zamanlarınııı...
anıııllaaaaarrr anılaaaarrrrr şimdii gözümde canlandılaaarrrr

asooşşcummm geçmiş dogum günün kutlu olsuunnn...ailenle hep mutlu sağlıklı olasınıızzzz.....

periimm yazdım mı bilmemm benim 3 eylül olur sanırımm nononoo batımmm.. aşılama sonrası düzen kalmadı

kızlar buarada 2 gündür çookk üzüldüümmm..evime hırsız girmeye kalkmışş..üst kilidi açamamışş çok şükür..evde birşey yok ama yine de bir sürü sıkıntıı...kilit değiştirildi...daha önce ki eve girmişti manzarayı asla unutamam..bütün don, sütyen, kıyafet hepsi yerlerdeydi...Allaahıımm sen bizi bütün kötülüklerden koru...kötülük yapana akıl fikir veerrr...

şuanda tek mutlu eden şey kocacım bu ay türkiye de ve ben bihafta sonra onun yanına gidiceeemmm. yımırtlamaya denk geleceekk..yihhuuuuuu
totemimse hiiiçç bişey benim de bu ayy...inşallaahh bu ay artık dualarım kabul olur...

hepinizi çok seviyorummm...

ayy bayıldım bunlaraaaaa....keşke yapabilseeemmmm nerde o yeteneeekkk meesssteeeeee

Son düzenleme:
günaydın canlarımmmmmm geçmişe az göz atayım dedim sakin topiğimiz bu aralar,benim bulantı halsizlik bir de üstüne ablamın ameliyatı çıkınca uzak kaldım sizden.ablam iyi çok şükür ama ben hala aynıyım gözüm yatakta şimdi bile arkadaki koltuğa gidip yatmak istiyorum o kadar güçsüzüm ki.....
sizde ne var ne yok pidişimin de halası gelmiş gelmez olasıca,hakkımızda hayırlısı olsun herşeyin,bi an önce sağlıkla kavuşalım hepimiz meleklerimize inşallahhhhhhh AMİİİİİİİNNNNNNNNNNNN

günaydın herkeseeee günaydıııınnnn

esinde girmiyo bir kaç gündür nerelerde acaba

ASOSUMMMM geçmiş doğumgünün kutlu olsun canımm eşinle sevdiklerinle ve bebişlerinle nice mutlu senelere

ışılım inan dün gece geldin aklıma bayadır girmiyo nerelerde acaba diye .. ablan ameliyat olmuş çok geçmiş olsun tatlım rabbim şifa versin..

bidenelerimmmmmmmmmmmmmm
bebişimin cinsiyeti irkekmişşşşşşşşşşşşşşşş
yaaaaaaaaaa
yanlış duymadınız irkekkkkkkkkkk irkekkkkkkkkkkkkkkkkk
Allahıma bin şükürrrrrrrrrrrrrrrrrr
Rabbim gönlümüze göre verdiiiiiiiiiii
darısı başınıza teyzeleriiiiiiiiiiiiiii

sağol bebişim benimmm ben iyiyim ama esoşumu merak ettim şimdi,inşallah kaanımla iyilerdir :18:

ayyy canım benimmm çok sevindim yaa Allah gönlüne göre verdi bakkk,inşallah sağlıkla kucağına alırsın prensini canımmmmm

bak rabbim gönlüne göre verdi hadi hayırlı olsun erkekinin annesi

eylemimm hayırlı ugurluu olsunnn cok sevindmm gönlüne göree olmuşş,saglıklaa dogurursunn ınsallahhh

Selma hatunlar günaydın;

işyeri taşıma işlemleri hala devam etmekte oldugundan pek giremiyorum topigeeeeeeeeeeeee bide çok sırt agrım var nasıl başa çıkacam bilemiyorum

Umarım hamınız iyisinizdir eylem gözün aydın canım ogluşun geliyoo hayırlısıyla gelsin inş.
Asos mutlu huzurlu bol seksli yıllar

ışıl ne yapan canım ?

Sonesintiye bişey mi oldu merak ettim umarım iyiidir ?

Hepinizi çok ama çok yaladık

iyiyim adoşummm çok şükür bulantı halsizlik hat safhada ama bebişim sağlıklı olsunda annesi çeker onları
sırt ağrın için sandalyene yastık alsan canım belki faydası dokunur,akşamları da masaj yaptır kocişe.öpüyom denizcikle seniii

ooooooo denizkızımızın yumoşları da hazırmışşşşş yirim onlarııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…