- 21 Temmuz 2012
- 1.765
- 190
- 73
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #17.521
tum guzelliklerin bizimle oldugu haftasonu olsun insallahhhhh
bu sabah itibariyle yine tiyzeeeeeeeeee olamiyosunuzzzzzz cunkummm AQ halasi geldiiiii yineeeeeeeeeeee
yanii yeniii NOBAT 6 EYLUL eylulleride buldukk yaaaa yuhhhhhhhhhhhhhhhhh diyourmmmmmm bunyemee
ama olsunn iyki varizzzzzzzzzzz
hersey icinnnnn yuce rabbime hamdolsunnnnnnnn allahmiza binnn sukurrrrrrrrrrrrrrrr
optummm
Canişkommmm yeni sayılırsınızzz, kasıkta batma iyiye işarett. Bebişim hiç belli olmuyorki kimi şıp diye hamile kalıyor kimi de bi süre bekliyor. Ama ortalama 6 ay içinde %70 1 yılın sonunda da %90 a varan oranlarla hamiş kalınıyor bi sorun yoksa. Bizim 6. ay bu canım. Herşeye bakıldı bi sorun gözükmüyor ama bekliyoruz halaa. Hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın. İnşallah sen çok beklemezsin tatlışım stres yapmamaya çalış o çok etkiliyorya ben çıkmak zorunda kaldım.kusura bakma perişko.kuaför randevum vardı. maaalum stresten saça başa sardık.
bizinm bu ay 3. deneme olacak. biraz kasıkta batma var ama bilmiyorum. ümitlenmek istemiyorum.
siz ne zamandır bebiş istiyorsunuz. aslında hep sormak istiyorum. var mı böyle örnekler 5 ay sonra 7 ay sonra hamiş olan? sen bilirsin...:44:
Hayyy ben böyle halanınnn!!! Usul adab da bilmiyor canım! Bi eve 1 akraba yeter dedik bi misafir yeter dedikkk, gene geldi yüzsün cadııııııı!!! Offf Pitişkommmmmmmmm ooofffff ne diyelim bu ayda hayırlısı değilmiş demekkiiii. Off artık yorulduk mu ne........tum guzelliklerin bizimle oldugu haftasonu olsun insallahhhhh
bu sabah itibariyle yine tiyzeeeeeeeeee olamiyosunuzzzzzz cunkummm AQ halasi geldiiiii yineeeeeeeeeeee
yanii yeniii NOBAT 6 EYLUL eylulleride buldukk yaaaa yuhhhhhhhhhhhhhhhhh diyourmmmmmm bunyemee
ama olsunn iyki varizzzzzzzzzzz
hersey icinnnnn yuce rabbime hamdolsunnnnnnnn allahmiza binnn sukurrrrrrrrrrrrrrrr
optummm
pek bir sessiz yine buralar pidilimin dee şapşik halası gelmiş
benim yumurtlama günü boşa gitti yani bu ay bişey yok herdefasında bir engel çıktı hiç bişey yapamadık
hayırlısı bunda da vardır bir hayır napalım sağlık olsun.. bi 9. günü yaptık bitti okadar :26:
valla bende tam tehtid mektubu yazmıştım canı çıkasıcayaCanişkommmm yeni sayılırsınızzz, kasıkta batma iyiye işarett. Bebişim hiç belli olmuyorki kimi şıp diye hamile kalıyor kimi de bi süre bekliyor. Ama ortalama 6 ay içinde %70 1 yılın sonunda da %90 a varan oranlarla hamiş kalınıyor bi sorun yoksa. Bizim 6. ay bu canım. Herşeye bakıldı bi sorun gözükmüyor ama bekliyoruz halaa. Hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın. İnşallah sen çok beklemezsin tatlışım stres yapmamaya çalış o çok etkiliyor
öncelikle günaydın fındıklar, fıstıklar, kajular
perişkom bizde yaptırdık her testi felen bişiii yok dediler. sanırım söylediğin çok doğru stres yapıyoruz. zaten en önemli üreme organı beyin. o hormonlara talimat vermese zaten bişey olmuyor. :26:ben gecelerce uyumadım ilk iki ay.o kadar stres yaptım yani. ama vallla sizi tanıdıktan sonra bi rahatlık geldi ne yalan söyliyim. çok samimi pozitif bi ortam yaaa sizi çok sevdim kaymaklı kadayıflarım beniiim.
sen 6. aydasın demek. şansın her ay artıyor bence. bu ay güzel haberler alırız inşallah:119::119::119:
Hayyy ben böyle halanınnn!!! Usul adab da bilmiyor canım! Bi eve 1 akraba yeter dedik bi misafir yeter dedikkk, gene geldi yüzsün cadııııııı!!! Offf Pitişkommmmmmmmm ooofffff ne diyelim bu ayda hayırlısı değilmiş demekkiiii. Off artık yorulduk mu ne........
:26:
Olucak bigün olucakk canım :2:seviyorum seni
bez bebekleri sevenler veya yapmak isteyenler
How to sewing doll ~ make handmade - handmade - handicraft
ASOSUMMMM geçmiş doğumgünün kutlu olsun canımm eşinle sevdiklerinle ve bebişlerinle nice mutlu senelere
günaydın herkeseeee günaydıııınnnn
esinde girmiyo bir kaç gündür nerelerde acaba
ışılım inan dün gece geldin aklıma bayadır girmiyo nerelerde acaba diye .. ablan ameliyat olmuş çok geçmiş olsun tatlım rabbim şifa versin..
bidenelerimmmmmmmmmmmmmm
bebişimin cinsiyeti irkekmişşşşşşşşşşşşşşşş
yaaaaaaaaaa
yanlış duymadınız irkekkkkkkkkkk irkekkkkkkkkkkkkkkkkk
Allahıma bin şükürrrrrrrrrrrrrrrrrr
Rabbim gönlümüze göre verdiiiiiiiiiii
darısı başınıza teyzeleriiiiiiiiiiiiiii
ayyy canım benimmm çok sevindim yaa Allah gönlüne göre verdi bakkk,inşallah sağlıkla kucağına alırsın prensini canımmmmm
bidenelerimmmmmmmmmmmmmm
yaaaaaaaaaa
bak rabbim gönlüne göre verdi hadi hayırlı olsun erkekinin annesi
bidenelerimmmmmmmmmmmmmm
yaaaaaaaaaa
Selma hatunlar günaydın;
işyeri taşıma işlemleri hala devam etmekte oldugundan pek giremiyorum topigeeeeeeeeeeeee bide çok sırt agrım var nasıl başa çıkacam bilemiyorum
Umarım hamınız iyisinizdir eylem gözün aydın canım ogluşun geliyoo hayırlısıyla gelsin inş.
Asos mutlu huzurlu bol seksli yıllar
ışıl ne yapan canım ?
Sonesintiye bişey mi oldu merak ettim umarım iyiidir ?
Hepinizi çok ama çok yaladık
Selma hatunlar günaydın;
işyeri taşıma işlemleri hala devam etmekte oldugundan pek giremiyorum topigeeeeeeeeeeeee bide çok sırt agrım var nasıl başa çıkacam bilemiyorum
Umarım hamınız iyisinizdir eylem gözün aydın canım ogluşun geliyoo hayırlısıyla gelsin inş.
Asos mutlu huzurlu bol seksli yıllar
ışıl ne yapan canım ?
Sonesintiye bişey mi oldu merak ettim umarım iyiidir ?
Hepinizi çok ama çok yaladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?