- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #1.761
CANUUUUUMMMMMMMMMMMMdeminden beri topiği arıyorum.Kdınlar hamamına taşınmış.gebelik bölümünde yer almıyor artık.
Canım bak bana kaynanam dediki bende hamileyken kanamam geldi ama kanaması gelenleri cok takip etmiş hep erkek oluyor dedi.Nekadar dogru ne kadar yanlış bilemem..Ve belkide dediğin gibi vajinal baktırdıgın için öyle olmustur.Aslında ordan bakmamaları gerekmiyormu canım yagünaydın kızlar,topiğin havasını bozdular benmde canım sıkkın.kahverengi akıntım geldi doktor iğne verdi diken üstündeyim yine,dua edin nolurrrr :18::18::18:
Şeker cicişşşşşşşşimmmmmmm benim,naberr??Güzel birgün geçsin inş.herkes mutlu olsun mutlu muylu muhabbet edelim ışılışıl üzülme canım allah korusun getirme aklına kötü olan hiçbirşeyiiiii
bu arada inşallah sen hamilesindir çünkü 4 gün az bir gecikme değil ya bir sorun var yada kesin hamilesin canım bencede artık bekleme çünkü bu kadar gecikmeyle zaten kesin çıkqar testte yada halen çıkmazsa o zamanda sorun var demektir sen eşinden gizli bir test al yap çıkmazsa pazartesi tekrar yaparsınız gene çıkmazsa zaten durumun kesin doktorluktur canım benim adete 5 gün varken çizgiler silik olsada çıkmıştı kızımda.[/QU
pazartesi yaptım çıkmadı ki ama
folidoce yi duydun mu eczaneden onu verdiler bana.
günaydın canım,kalp atışını duyamadığımız için vajinal baktı doktorum,umarım sebep odur...CANUUUUUMMMMMMMMMMMM
Noldu dün akşam halvet varmıydı halvettt:))
Aklım sende kaldı.oldu de banaaaaaaaa
Canım bak bana kaynanam dediki bende hamileyken kanamam geldi ama kanaması gelenleri cok takip etmiş hep erkek oluyor dedi.Nekadar dogru ne kadar yanlış bilemem..Ve belkide dediğin gibi vajinal baktırdıgın için öyle olmustur.Aslında ordan bakmamaları gerekmiyormu canım ya
Neyse sıkma sen canını dikkatli ol,hareketlerine fln dikkat et. hersey güzel olucak
Şeker cicişşşşşşşşimmmmmmm benim,naberr??
Güzel olcakkk güzelll.Senin çalışmalar nasıl başarı ile devam ediyomu?
KIzlar gelene kadar dünkü olaylar yaşanmamış gibi geçinip gidelim lütfen..Hissettirmeyelm kimsenin yokluğunu.
Hadi canlarımmmmmm
Seda sayan misali GÜ--NAY---DIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
biliyorum canım ondan dill senin gecikmen bebişteeennnn inşaaalllllaaaahhhhhh
dolsunnn vallaaaa canımmmmmmmm yaaaaaagünaydın canım sağol,topiğimiz eski haline kavuşşşsssuuuuuuuuuuunnnnnnn yeni yeni hamişler olssssuuuuuuuuuuunnnnnnn
canımmm yap bi test yaaaaaaaaaa.hadi beklyioruzzzzzzgöğüs uçlarım çok acıyo bide başım dönüyo sanki ara ara. midem yanıyo bazende. ağzımın içinde tatsızlık oluyo.
olduu bebişimmmmm.vallaaaa dün olmasaydı çatlar ölürdüm he diyim size.gayet yoğun bi gün geçrimeme rağmen;eşime ben gidiyor beş dakika sonra gel dedimCANUUUUUMMMMMMMMMMMM
Noldu dün akşam halvet varmıydı halvettt:))
Aklım sende kaldı.oldu de banaaaaaaaa
:
bu arada inşallah sen hamilesindir çünkü 4 gün az bir gecikme değil ya bir sorun var yada kesin hamilesin canım bencede artık bekleme çünkü bu kadar gecikmeyle zaten kesin çıkqar testte yada halen çıkmazsa o zamanda sorun var demektir sen eşinden gizli bir test al yap çıkmazsa pazartesi tekrar yaparsınız gene çıkmazsa zaten durumun kesin doktorluktur canım benim adete 5 gün varken çizgiler silik olsada çıkmıştı kızımda.[/QU
pazartesi yaptım çıkmadı ki ama
bence direktt gittt kan testi yaptır şekerim...
dolsunnn vallaaaa canımmmmmmmm yaaaaaa
canımmm yap bi test yaaaaaaaaaa.hadi beklyioruzzzzzz
bencede canım bencede kesin hamişsindir
test yapar yapmaz yaz buraya ok bizide merakta bırakma
amannnn canm şimdiden yine başla sen, bir rivayete göreYımırtlamadan öncede çalışmalara başlaman daha iyiymiş,yımırtlamadan sonraki döneme nazarannnn yaaaaaaaaa,,tertemiz şimdiii o rahim adet bitimi oldugu için..
Geceleri boş durmak yok
canım işteyim yanımda da testim yok ki
hımmm olabilir bebişim ama hiç canım istemiyooo biliyon muuuuuuuuuu :=))))))))) zaten evimde yatılı misafirim var çok stress yaparım yani hiç kendimi sıkamam yaaa halvetti banyoyduuu yanii yumurtlama günlerimde ve sonrasında halvete girerim olursa ıolur olmazsa mayısta olurrr o da olmazsa hazirann var ne demişlerrr slogan neydiiiiiii ne olursa olsun yumurtalarımız sagolsunnnnnnnnnnnnnnn:=))))))))))))))))))))))
o zamn akşam çıkıştaaa yap ve bizede sonucu yazzzzzzzzzzz tatlışkommmmmmmmm:=)))))Benceeeeeeeeeeeee
olmazsa ben akşam dediğiniz gibi test alıyım.. sabah mı yapmam lazım ilk idrarla
işten çıkışta çaktırmadan kocana bir test al yarın sabahta yap 5. gün olacak gecikmende kesin çıkması lazım
silikte olsa çıkması lazım kocanada süpriz yaparsınnnnnnnnn
evet benim 5 gün varken çıktı ama herkesin bir değil geç döllenme olur adet gecikmesini 3 gün geçipte çıkmayanda olmuş daha sonra kanda hamiş olduğunu öğrenmiş
bayanın biri herkesinki bir değil canım ama 5 günde kesin çıkması lazım 5 gündede çıkmayan hiç duymadım
olmazsa yarın sabah yap bir test çıkmazsa pazartesiyi bekle eşinlede bir daha yapın
gene çıkmazsa mutlaka doktora git doktor sorunu anlayamazsa zaten hemen kan testi ister ve ebbişin orda kesin çıkarr ccanımmmmmm
evet öyle yapim. akşamına test alayım sabahda yapıyım. belirli bi saati varmıydı test yapmanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?