Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
deminden beri topiği arıyorum.Kdınlar hamamına taşınmış.gebelik bölümünde yer almıyor artık.
CANUUUUUMMMMMMMMMMMM
Noldu dün akşam halvet varmıydı halvettt:))
Aklım sende kaldı.oldu de banaaaaaaaa

günaydın kızlar,topiğin havasını bozdular benmde canım sıkkın.kahverengi akıntım geldi doktor iğne verdi diken üstündeyim yine,dua edin nolurrrr :18::18::18:
Canım bak bana kaynanam dediki bende hamileyken kanamam geldi ama kanaması gelenleri cok takip etmiş hep erkek oluyor dedi.Nekadar dogru ne kadar yanlış bilemem..Ve belkide dediğin gibi vajinal baktırdıgın için öyle olmustur.Aslında ordan bakmamaları gerekmiyormu canım ya
Neyse sıkma sen canını dikkatli ol,hareketlerine fln dikkat et. hersey güzel olucak

Güzel birgün geçsin inş.herkes mutlu olsun mutlu muylu muhabbet edelim ışılışıl üzülme canım allah korusun getirme aklına kötü olan hiçbirşeyiiiii
Şeker cicişşşşşşşşimmmmmmm benim,naberr??
Güzel olcakkk güzelll.Senin çalışmalar nasıl başarı ile devam ediyomu?

KIzlar gelene kadar dünkü olaylar yaşanmamış gibi geçinip gidelim lütfen..Hissettirmeyelm kimsenin yokluğunu.
Hadi canlarımmmmmm
Seda sayan misali GÜ--NAY---DIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Son düzenleme:

günaydın canım,kalp atışını duyamadığımız için vajinal baktı doktorum,umarım sebep odur...

Canımmmmm test yap testt hadiiiiiiiiiiiiiiiii kıssssssssssssssssssssss birz topik şenlensinnnn hamilesindir belkimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben iyiyim viitamnic yavrum yok henüz halvet çalışmalrım başlamadı çünkü yumurtlama günlerim 20sinde başlayıp
27 si gibi bitiyooooo bakalım sıkı çalışmaya haftaya başlarım artıkınnnnnnnnnnnnn:=)))))))))))))))))))))

amannnn canm şimdiden yine başla sen, bir rivayete göre yımırtlamadan öncede çalışmalara başlaman daha iyiymiş,yımırtlamadan sonraki döneme nazarannnn yaaaaaaaaa,,tertemiz şimdiii o rahim adet bitimi oldugu için..
Geceleri boş durmak yok

günaydın canım sağol,topiğimiz eski haline kavuşşşsssuuuuuuuuuuunnnnnnn yeni yeni hamişler olssssuuuuuuuuuuunnnnnnn
dolsunnn vallaaaa canımmmmmmmm yaaaaaa
göğüs uçlarım çok acıyo bide başım dönüyo sanki ara ara. midem yanıyo bazende. ağzımın içinde tatsızlık oluyo.
canımmm yap bi test yaaaaaaaaaa.hadi beklyioruzzzzzz
CANUUUUUMMMMMMMMMMMM
Noldu dün akşam halvet varmıydı halvettt:))
Aklım sende kaldı.oldu de banaaaaaaaa

:
olduu bebişimmmmm.vallaaaa dün olmasaydı çatlar ölürdüm he diyim size.gayet yoğun bi gün geçrimeme rağmen;eşime ben gidiyor beş dakika sonra gel dedim

Son düzenleme:

hımmm olabilir bebişim ama hiç canım istemiyooo biliyon muuuuuuuuuu :=))))))))) zaten evimde yatılı misafirim var çok stress yaparım yani hiç kendimi sıkamam yaaa halvetti banyoyduuu yanii yumurtlama günlerimde ve sonrasında halvete girerim olursa ıolur olmazsa mayısta olurrr o da olmazsa hazirann var ne demişlerrr slogan neydiiiiiii ne olursa olsun yumurtalarımız sagolsunnnnnnnnnnnnnnn:=))))))))))))))))))))))

canım işteyim yanımda da testim yok ki

o zamn akşam çıkıştaaa yap ve bizede sonucu yazzzzzzzzzzz tatlışkommmmmmmmm:=))))) Benceeeeeeeeeeeee

işten çıkışta çaktırmadan kocana bir test al yarın sabahta yap 5. gün olacak gecikmende kesin çıkması lazım
silikte olsa çıkması lazım kocanada süpriz yaparsınnnnnnnnn
evet benim 5 gün varken çıktı ama herkesin bir değil geç döllenme olur adet gecikmesini 3 gün geçipte çıkmayanda olmuş daha sonra kanda hamiş olduğunu öğrenmiş
bayanın biri herkesinki bir değil canım ama 5 günde kesin çıkması lazım 5 gündede çıkmayan hiç duymadım
olmazsa yarın sabah yap bir test çıkmazsa pazartesiyi bekle eşinlede bir daha yapın
gene çıkmazsa mutlaka doktora git doktor sorunu anlayamazsa zaten hemen kan testi ister ve ebbişin orda kesin çıkarr ccanımmmmmm

kızlarrrr periye ne olduuuuuu
geçici olarak pasif olmuş

kendisimi yaptı, yoksa kk yöneticileri mi onu engelledi acaba

olmazsa ben akşam dediğiniz gibi test alıyım.. sabah mı yapmam lazım ilk idrarla

evet öyle yapim. akşamına test alayım sabahda yapıyım. belirli bi saati varmıydı test yapmanın

kızlar afedersiniz ama benim o bölgenin üstünde böyle hani gazınız olurda sıkısır ya öyle bir agrı oluyor 2 gündür
Ya gaz beni öldürcek yada ben onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…