Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kazen ceza verdi canım.kendisi yapmadı dün ortam biraz gergindi.idilde aynı şekilde

hımm evet okudum bütün sayfaları anladım durumu canım. çok teşekkürlerrrrrrrrrr

ama gerçekten ben ortada bir hakaret göremedim.

haksızlık gibi geldi bana. ne güzel ortamımız vardı

evet öyle yapim. akşamına test alayım sabahda yapıyım. belirli bi saati varmıydı test yapmanın

belirli bir sati yok canım sabah ilk idrarla yapın diyor hatta sabah ilk idrarın ilk kısmını biraz akıtın geri kalanı bir kapta toplayın daha kesin sonuç veriyormuş
ilk idrar konsantre oluyormuş canım ondan ona dikkat et sabah kalkar kalkmaz idrarının ilk kısmını az akıt sonra geri kalanını hemen kaba topla ve ordanda yap ok?

Günayydıınn kızlaaarrr...herkes iyidir umarımm...

günaydın kızlar,topiğin havasını bozdular benmde canım sıkkın.kahverengi akıntım geldi doktor iğne verdi diken üstündeyim yine,dua edin nolurrrr :18::18::18:
dualarım seninle ışılcım ... iyi düşünmekten başka elden bişi gelmiyor..inşallah bebeğin kendini iyice yerleştiriyordur. bu akıntıda onun işaretidir..

hayatta korkular hiç bitmiyor ki ...ama içini ferah tut duyacaksın inşallah pıt pıt bebeğini....

ne bilim hayatım dediler kanda hemen belli olur bende dayanamadım yaptırdım işte. çok üzüldük eşim ve bende. bu kezde öyle olmasın diye bekliyoruz. oda pazartesi yap dedi.

çok erken baktırmışsın cidden canım kanda... iyi dayanmışsın buarada ben olsam abartır hergün test yapardım kızlarında dediği gibi idrarda çıkması lazım artık..
çıkmıyorsa da bikaçgün bekleyip doktora görünmekte fayda var..çok düzenli diyorsun çünkü...

benim de adetim bitiyor..bal, çörek otu, tarçına başladım ama bogazımı yakıyor çok yaa..birde bu ay kocam yok boşuna yemesem mi diyorum...

idilgacım ve periciimm haydi gelin.. size ve kızlara çok alıştım..hep beraber güzel burası.

benim de adetim bitiyor..bal, çörek otu, tarçına başladım ama bogazımı yakıyor çok yaa..birde bu ay kocam yok boşuna yemesem mi diyorum...

idilgacım ve periciimm haydi gelin.. size ve kızlara çok alıştım..hep beraber güzel burası. [/QUOTE]

bence kocan olmasa da ye canım çünkü ben kızımda soğan kürüne başlamıştım ve kendimi hamile sanmayada başlamıştım
o ay hemen çıksın diye doktora gittim alttan baktı göremeyince
birde kan testi yaptı negatif çıktı ben çok üzüldüm ama doktor hemen bana dediki
rahmin hamile kalmaya hazır hale gelmiş hiç durma aynen devam et yakın zamanda hamile kalırsın dedi ve ben o ay hamile kaldım kızım doğdu bile
bence başla ve vücudunu hamile kalmaya hazır hale gtirmeye çalışki kocan gelince hemen hamile kalasın

Bencede vitaminc yeeee canımmmmmmmmmm bende her sabah aç karnına atıyorum agzıma bir kaşıkkk ve adetim ayın 10nunda bitti bende ayın 17sinde sogan kürüne başlayacam inş.hem kistimden arınacagım hem zayıflatıyomuş hemde bebişime hazırlık olurrr rahmimi temizlerrrrrrrrrrr :=)))))))))))))))

dogal şeylerden zarar gelecegini düşünmüyorummmm vitaminimmmmm:=)))))))))9

asisimmmmmmmmm ne yapannnnnnnnn nasılsınız????

Aybiceeeeeee zilliiiiii halvet güseliiiiiiiiiii:=))))))))))))))))

zetinim üzülme çekirdeklarinin kalp atışlarııı gümbür gümbürrr duyulacak ultrason inleyecekkkkkkkk:=)))))))

ışılımm rahat bırak oglanı da tutunsun anasına bacım yaaaa dinleme kendimi stressss sana ve oguululunşuna zarar veriri unutmaaaaaaaaaaaaaa:=)))))))))))))))

Haepinizi seviyorummmmmmmmmm ayyy dün herkes moralmen çökmüştüüüüüüüüüü bugünn çok şükür ki iyiyiz dimi kızlarrrrrrrrrrrrr hadi bira halay çekelim kasvetli havamız dagılsınnnnnnnnn

canım benim erken tabi duyman için 6ıncı haftada anca duyuluyor onun için duymasanda sakın üzülme telaşta yapma arkadaşım
hiç korkma iyi düşünelim iyi olsun dedi doktorum stres yok ufaklığı sıkmayalım dimi dedi
bende sana deyim güzel şeyler düşün canım rahat ol bebişin senle ben eminim boş falan değil kesen
ben dün gittim 15 gün sonra çağırdı 7 nin içinde olcam gittiğimde bakalım hayırlsı

Son düzenleme:
günaydın kızlar,topiğin havasını bozdular benmde canım sıkkın.kahverengi akıntım geldi doktor iğne verdi diken üstündeyim yine,dua edin nolurrrr :18::18::18:

canım bol bol dinlen uzat ayaklarını biraz yükseğe dualarım seninle canım arkadaşım
senin bebiş biraz nazlı olcak demekki şimdiden belli etti yaramaz şeyy

ben pazartesi de yaptım test ama o zamanda çıkmadıki hayatım. sonra bi baktım adetim geçiyo

iyiyim canım 23 nisan ile 25 nisan arası adet olmayı bekliyorum. daha sonrada tüp bebek için araştırmalar, koşturmacalar başlayacak. Allah'tan her şeyin hayırlısını istiyoruzzz

senden naberrrrr sende varmı gelişmeler

merhaba kızlar..biz geldik..ama hala peri idilga yok....
kazen bu iki arkadaşımız çok pozitif ve içtenlerdir..kendilerine pozitif yaklaşana pozitif yaklaşırlar..hakaret ettikleri şeyi bir türlü anlayamadım daha doğrusu hakaret içerikli bir yazı göremedim..sence biraz haksızlık yapmıyormusun:26: diğer arkadaş doktor size bir tarafıyla güler gibi bir şekilde açıklma yaparak moral bozarken peri ve idilga tam tersi destek olmaya çalışıyorlar..ayrıca ilk olarak diğer arkadaş algılmada bir sorununzmu var gibi bişey yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam..yani ilk o başlatmış..lütfen bir kez daha gözden geçir olmaz mı kazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…