- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #1.781
kızlarrrr periye ne olduuuuuu
geçici olarak pasif olmuş
kendisimi yaptı, yoksa kk yöneticileri mi onu engelledi acaba
kızlar afedersiniz ama benim o bölgenin üstünde böyle hani gazınız olurda sıkısır ya öyle bir agrı oluyor 2 gündür
Ya gaz beni öldürcek yada ben onu
kazen ceza verdi canım.kendisi yapmadı dün ortam biraz gergindi.idilde aynı şekilde
evet öyle yapim. akşamına test alayım sabahda yapıyım. belirli bi saati varmıydı test yapmanın
günaydın kızlar,topiğin havasını bozdular benmde canım sıkkın.kahverengi akıntım geldi doktor iğne verdi diken üstündeyim yine,dua edin nolurrrr :18::18::18:
insallah tatlım.pazartesi randevum var ama beni erken cagırdı 5+5 falan olucak erken degılmı kalp atısını duymak için bu kezde moralım bozulur ıe korkuorum.. ama ondakı ultrasonda türkiyede sadece 4 tane var bırı bu doktorda acaba dıorum erken gorulebılır dıemı off bilmiorum sadece kese boş olursa die bende korkuorum işte
ne bilim hayatım dediler kanda hemen belli olur bende dayanamadım yaptırdım işte. çok üzüldük eşim ve bende. bu kezde öyle olmasın diye bekliyoruz. oda pazartesi yap dedi.
hayırdır vitamic ne oluyorrr.senin nobat nezamndı
olmazsa ben akşam dediğiniz gibi test alıyım.. Sabah mı yapmam lazım ilk idrarla
insallah tatlım.pazartesi randevum var ama beni erken cagırdı 5+5 falan olucak erken degılmı kalp atısını duymak için bu kezde moralım bozulur ıe korkuorum.. ama ondakı ultrasonda türkiyede sadece 4 tane var bırı bu doktorda acaba dıorum erken gorulebılır dıemı off bilmiorum sadece kese boş olursa die bende korkuorum işte
günaydın kızlar,topiğin havasını bozdular benmde canım sıkkın.kahverengi akıntım geldi doktor iğne verdi diken üstündeyim yine,dua edin nolurrrr :18::18::18:
Günayydıınn kızlaaarrr...herkes iyidir umarımm...
dualarım seninle ışılcım ... iyi düşünmekten başka elden bişi gelmiyor..inşallah bebeğin kendini iyice yerleştiriyordur. bu akıntıda onun işaretidir..
hayatta korkular hiç bitmiyor ki ...ama içini ferah tut duyacaksın inşallah pıt pıt bebeğini....
çok erken baktırmışsın cidden canım kanda... iyi dayanmışsın buarada ben olsam abartır hergün test yapardımkızlarında dediği gibi idrarda çıkması lazım artık..
çıkmıyorsa da bikaçgün bekleyip doktora görünmekte fayda var..çok düzenli diyorsun çünkü...
benim de adetim bitiyor..bal, çörek otu, tarçına başladım ama bogazımı yakıyor çok yaa..birde bu ay kocam yokboşuna yemesem mi diyorum...
idilgacım ve periciimm haydi gelin..size ve kızlara çok alıştım..hep beraber güzel burası.
Kız sen hamilesin aczık uslu durrr,kaynanalar gibi otur bir köşede el çırp bize
canım dün kalp atışı için gittik vajinal baktı cuma günü görünmediği için,akşam ve bugün de kahverengi akıntı geldi gittim tekrar düşük önleyici iğne verdi ama içim hiç rahat değil
Bencede vitaminc yeeee canımmmmmmmmmm bende her sabah aç karnına atıyorum agzıma bir kaşıkkk ve adetim ayın 10nunda bitti bende ayın 17sinde sogan kürüne başlayacam inş.hem kistimden arınacagım hem zayıflatıyomuş hemde bebişime hazırlık olurrr rahmimi temizlerrrrrrrrrrr :=)))))))))))))))
dogal şeylerden zarar gelecegini düşünmüyorummmm vitaminimmmmm:=)))))))))9
asisimmmmmmmmm ne yapannnnnnnnn nasılsınız????
Aybiceeeeeee zilliiiiii halvet güseliiiiiiiiiii:=))))))))))))))))
zetinim üzülme çekirdeklarinin kalp atışlarııı gümbür gümbürrr duyulacak ultrason inleyecekkkkkkkk:=)))))))
ışılımm rahat bırak oglanı da tutunsun anasına bacım yaaaa dinleme kendimi stressss sana ve oguululunşuna zarar veriri unutmaaaaaaaaaaaaaa:=)))))))))))))))
vallaaa dayanamadım tatlım napıyım ama söz dinlerim canım dediğini yapayım bari püffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?