Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

ne yapim canım yaaa yok benim adet yeni bitti yumurtlama zamanım 20-27 arası gözüküyooooo çalışmalara haftaya hız verecem bal-trçn-ç.otu yiyorum her sabah bide haftaya s.kürüne bşlycam canım hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inş.senden çok güsel haberler alacgımıza inanıyorum ben moralini yüksek tut herşey gönlümüzce olsun rabbim yolumuza ışık olsun canımm aminnnnn Olucaz en kısa zamnde ben inanıyorummmmmmmmm

Günaydınnn kızlarrr
topiğimize sahip çıkalım aferin aynen öle halayaa devam
Kızlar tatilde 1 günlüğüne boşdurmak yok kasvet filan yok bol hamişli Bol neşeli günleeeeeeeeeeeerrr

amin asiscim hayırlısı olsun bizde temmuz ayına kadar bekleyelim dedik ondan sonra ilk aşımala denemek istiyorum kendime çok iyi bakıyorum ki aşılama olursa tutma ihtimali yüksek olsun diyee istdamısınız canım hangi merkezde yaptırıcağınız netleştimi inş. Hamiş kalırsında bunlara gerek kalmaz

Günaydınnn kızlarrr
topiğimize sahip çıkalım aferin aynen öle halayaa devam
Kızlar tatilde 1 günlüğüne boşdurmak yok kasvet filan yok bol hamişli Bol neşeli günleeeeeeeeeeeerrr

tekrar merhaba kızlar.
topiimize sahip çıkalım tabii ama topiği açan arkadaşlarımız da bir an önce gelsin
topiin havasını bozan kişi sabah burdaydı,bakıyo periyle pidi burda mı biraz daha bozayım ortamı diye heralde

Tanrım tek başına koyma kullarını
Yalnızlığa ancak sen dayanırsın

Yeşil bağın üzümü
Yola diktim gözümü
Ne gelen bebiş var ne giden
Kime deyim sözümü

topikte yazışan kızlara
Bir münasip bebiş her birimize

Hey ALLAHIM bİZE üç tane
Üç de yetmez beş tane
Beşde yetmez yedi tane
Ver ver ver ver
Ver Allahım ver
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

YEDİDE ÇOK MU OLDUUU NEEEEEEEEEEEE:=)))))))))))))))????????????????????

OLSUN CANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMM NOLCAK BÖLÜŞÜVERİRRİZ AHANDA BUKADAR

slm kızlar takip edemedim. bişey mi oldu topikte??
buarada herkese iyigünler

HOŞGELDİN CANIMMM OOO SENİN BEBİŞ KOCAMAN OLMUŞ YAKINDA CİNSİYETİNİDE ÖĞRENİRSİN

YAA DÜN SİTE YÖNETİCİSİ PERİ VE İDİLGAYA 1 GÜNLÜK CEZA VERDİ AMA GEÇTİ GİTTİ OLUR BAZEN BÖLE ŞEYLER NAZAR DEĞDİ TOPİĞİMİZE

tşk ederim teyzesi, darısı başınıza inş... kızım var, bunu merak ediyorummm aslında...
bende isimlerini silik görünce dedim nolduuu...
öptüm seniii

o bahsettiğin şahsı görmezlikten gelelim kızlar yazsın dursun kendi kendine
arkadaşlarımızıda biran önce yanımızda istiyoruz özledik yaaaaa

tşk ederim teyzesi, darısı başınıza inş... Kızım var, bunu merak ediyorummm aslında...
Bende isimlerini silik görünce dedim nolduuu...
öptüm seniii

aminnn inş. Canım tez vakitte duandan eksik etme bizi
Buda oğlan olur inşallah ikisininde mutluluğunu yaşamış olursun

Kızlar 1:30 da muayenem var dua edin inşallah yumurtam çatlamıştır sağlıklı bi yumurtlamam vardır.
çok heycan yaptım bi sorun çıkıcak diye moralim çok bozuk çok korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…