Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
günaydınn kızlarr,nasılsınızz..benim testim 10 gün oldu bekliyorum halaaa en fazla 20 gün daha varr,insallahh cabukk gecerrr..hiç tadım yokk..

günaydınnn kızlarrrr....

dün misafirim vardı okuyamadım maalesef idilga canım bata bi haftadan fazla varsa ovu gününden bi hafta sonra bebişin rahme ekildiği gün diye geçiyo mucizen yerleşiyo belirti gönderiyo demekki hadi hayırlısı güzel haberlerini tez vakitte bekliyoruzzzz

günaydın can arkadaşlarımmm,nasılsınız bugün?
perimmm çok sevindim canım senin adına bi sürü bebişlerin oldu ne güzel,çalışmak sana çok iyi gelecek bitanem senin için başlayan bu güzel olayın devamı gelsin,ailenden güzel haberler al inşallah canımmm
pidilgammm yerleşme kanamasını perim daha iyi araştırmıştı o öyle diyosa öyledir,hadi inşallah kıralım şu üstümüzdeki nazarı seninle canım benimmm

bu arada eylemcim ben yasin okuyamadım ama 4 tane arkadaşlarıma verdim ekle bebişim

günaydınn kızlarr,nasılsınızz..benim testim 10 gün oldu bekliyorum halaaa en fazla 20 gün daha varr,insallahh cabukk gecerrr..hiç tadım yokk..

canımın içiiiiii hayırlısıyla bebişinin iyi olduğu haberini alacaksın bitanem dua et bol bol,hep güzel şeyler düşün canım benimm

41 Yasini Şerif Listesi

aybice............... 2
pidil ................ 2
eylem ................ 2
iremneva..............6
Mehmet Derya..........2
bojou......................5
mess.......................3
ışıll.......................4

toplammm.............. 26 olduk

benim hiç elim değmedi yaaa
inşallah bu hafta sonu okucam birazzzzzzzzzzz

benim toplam 11 canım düzenlersin

41 Yasini Şerif Listesi

aybice............... 2
pidil ................ 2
eylem ................ 2
iremneva.............11
Mehmet Derya..........2

toplammm.............. 31 olduk
maşallahhhhhhh
o zaman hafta sonu kesin biter inşallahhh
ha gayret güllerimmmmmmmmmmmm

günaydııınnnnn....
moralim bozuukkkk..ama napalım kısmet...anlaşıldı ki tüplüyü iyice araştırmam gerek. zira bu sabah kırmızıyı görmüş bulunuyorumm...
aşılama tedavisine kadar düzenim hiç şaşmazdı şimdi de gününü hiç tutturamıyorum. moralim de ondan bozuldu düzensizleşen adet günlerine..umarım vardır bunda bir hayır....

bu nedenle ben yasin e ara veriyorum kızlar...Allah kabul etsin...

Kızlar nasılsınız?Ne var ne yok?Perim işin hayırlı uğurlu olsun.Gözün aydın.Devamıda gelir inşallah.Her şey gönlünce olsun bebeğim...

İdilim dualarımız kabul oluyor inşallah hayırlısı ile...Rejimi felan bırak,dikkat et kendine...Allah ım hakkında en hayırlısı versin şu mübarek gün hürmetine inşallah...

içini ferah tut canım...bak gör bebeğin sağlıklı olacak ve doğacak...sen iyi düşün ki bebeğin etkilenmesin....annelik daha doğmadan başlıyor

darısı başımızaaa artık yaşayalım bizde annelik duygusunu....

günaydın kızlar.
nasılsınız???*

bu ayda bende passssss.pöfffff.ama çok takılmadım bu ay.ama eşim kötü oldusabah elimde pedi görünce dondu kaldı.aynen şu ifade vardı yüzünde canım benim ya:26:

perim kuzum haırlı olsunn.inşşşş kafan dağılmış olur biraz....
idimmmmm yerleşiyormuymuş senin bebiş

eylem canım ben 1 yasin okumuştum .benide ekle canımcım.

penderim kuzum okuduğumuz yasinler inş hepimiz için ii gelecek.ferhlicaz üreimizdeki kara bulutlar dağılacak.üzmemeye çalış kendini.rabbime güven canımcım

aybicem sattaş olduk o zaman..ben erken oldum.. şoktayım hala niye oldum ki ben şimdi gibi sorular beynimde dönmekte..

neyse bakalım gelecek ay neler yaşicuukkk...

aranızda ada çayı kullanan oldumu hatunlar

ben bihafta içtim günde 2 bardak..sallama aldım..o ay yumurta akını daha kolay yakaladım..ama fazla içmek doğru değilmiş filan falan okudum bıraktım...ov. zamanı içmeyi kesmeliymişiz... içimden bişey yapmak gelmiyo..gerçi bu ay da yapmamıştım...

Bildiğim kadarıyla sizlerde ve eşlerinizde sorun yok ama,neden yumurta takibi yaptırmıyorsunuz doktora.Ben 1 yıl bekledim o bir yıl içinde de hep kendi uğraş ve gayretlerimizle bir şeyler yaptık.Dr a giden arkadaşlarım var ve yumurta takibi ile ilk ay hamile kalmışlar.Dr zaten hangi günler birlikte olunacağını felanda söylüyormuş.Bence çok zaman kaybetmeyin,gelsin bebişler hayırlısı ile inşallah.Bu arada biz arı sütü,bal ve polen aldık kilolarca 2-3 ay kullanmıştık.Faydası da oldu eşime...Bir araştırın bakalım.Biz arı dünyası diye bir siteden almıştık.Bulunduğunuz yerlerde varsa bir bakın derim ben.En önemlisi doğal beslenin.Tavuk vb.bariz hormonlu şeyleri yemeyin bence kızlar...

aybicem sattaş olduk o zaman..ben erken oldum.. şoktayım hala niye oldum ki ben şimdi gibi sorular beynimde dönmekte..

neyse bakalım gelecek ay neler yaşicuukkk...
canım sendemi bugün oldunçok tuhafıma gitti hiç takmadım.normalde kendime gelemiyordum bi kaç saat.hayırlıısı baby hepimiz için
az önce içtim bitane ama faranjit olmuşum ondan içtim :2:hayırdır bebişim
canım okudumda adetin ilk günü başlanıyormuş 11. güne kadar felan pidil içimişti ondan şeyyy etmişitim

canım biraz önce baktım.hatunun biri içmiş normalde 31 günde bir olurmuş 28 e düşmüş.yani adaçayı düzenliyormuş adeti.ve yumurtlamayı kolaylaştırıyormuş.ama ovulasyon döneminde bırakmak gerekiyormuş çünkü bebeğin tutunmasını zorlaştırıyormuş.ben muhtemelen 7-8 gün içececem aslında geç yumurtluyorum ben 14. günümde falan .ama ne olur ne olmaz

41 Yasini Şerif Listesi

aybice............... 3
pidil ................ 2
eylem ................ 2
iremneva.............11
Mehmet Derya..........2

toplammm.............. 32 olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…