Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
adet gününde başladım yumurtlayıncaya kadar
her gün 1 bardak içtim
birde bal çörekotu tarçın yaptım
bu sefer onlarla hamiş kaldım Allahın da izniyle tabiiki
tavsiye ederim yani bence çok etkili

canım doktora gidiyordum normalde.doktorumun hastası çok.çok fazal yoğun.ondan dolayı sanki çok uğraşmadı benimle öyle hissetim.iki ay klomen kullandırdı.yumurta takibi yapmadı.ve belirli günleri söyledi işte şu 3 gün deneyin die.olmadı rahim filmi istemişti .memnun kalmadığım için devam etmedim ben.rahim filmini çektir ama çok şükür bi sıkıntı yok.bu ay ilaç falan kullanmadım rahim filmide temizdi ovulasyon testi aldım.şok oldum normlade doktorun tarif ettiği 3 gün tek çizgi ondan sonraki günler yumurtlamaya başlıyormuşum ben.bu ay biraz yoğun geçecek benim hem iş yerinde hem evde.o yüzden yeni doktora bu ayda gitmicem.misafirlerim ve yoğunluğum azalınca gelcek ayda olmazsa yumurta takibine doktord a uygun görürse aşılama yöntemine baş vuracam

evet aybicemcim sabah 8.32 de pat diye oldum 4 gün var normalde..bu ay çok şehir ve iklim değiştirdim. bende etkili böyle dış faktörler buna bağlıyorum. adaçayı geçen ay içtim evet onda da 2 gün önce gelmişti..belki etkilidir bilemiyorum...dene bakalım ama dediğin gibi yımırtlama zamanı ve sonrasında içme noolur nolmazz...

Canım en iyisi sen başka bir dr a git ve durumunu anlat,takip etmenizi istiyorum de.Ayrıca hapı içtikten sonra yumurtalarına bakması lazım.Çünkü belli olmuyor ne zaman çatlayacağı.Dr lar bakıp kesin gün veriyorlar çünkü.İnşallah bir an önce gelir bebişleriniz...

muhtemelen hava değişikliği dir o zamn canım.çok etkiliyor çünkü

benim eşimin değerleri sınırda canım...hareketliliği iyi işte neyse ki..aşılamada doktor %100 hareketli dedi ve çok umutluydu..ramboları gönderdim dedi hihihiii güldü....lakin babam da 2 gün sonra ankara da ameliyat oldu doğru düzgün yatamadım..ilişki dedi doktor ev doldu taştı bimüsade edin bizim işimiz var diyemedik...aşılama böyle geçti...iğneleri bile gizli gizli yaptım kimseye söylememiştik...ve sonuç tutmadı...

bizim ilk sorunumuz biaraya gelememek..şuanda gürcistan sınırında kalıyoruz burda ne kadar kalacağım belli değil..hep şantiye de kocam..ve birde asıl sorunum çok sevmeme rağmen inatçı malesef öyle kürmüş, polenmiş yemez içmez ve birde sigara sorunu. biraz dikkat etse belki olacak....

yani sorun ararsam bir dolu bulurum ama çözüm bulmakta zorlanıyorum..doktor, aşılama ve tüp için izin ayarlamak bile sıkıntı bu durumda...en güzeli doğal yoldan olmasıydı hala umudum var...sadece bende sorun olsa çoktan üstüne gitmiş halletmiştim ama malesef tek başına olmuyor....:26::26::26: neyse bakalım görcez bu ayda bırakıyorum herşeyi kendi oluruna...

ohh içimi döktüm vallahii....

doktorların ilgisizliği beni çok sinirlendiriyor... resmen şans ilgilisine bilgilisine rastlamak..

Kuzum benim inşallah hiçbir şeye gerek kalmadan bir an önce gelir bebişin...
Bak ben aşılama yaptıracağım ay,ilaçları içtim dr başka bir şehre konferansa gitti.Ben kalakaldım öylece.Diğer dr a gittim aşılamadan vazgeçtim ama en azından yumurtalar ne durumda diye.Bana demesin mi iğne yapmaya felan gerek yok zaten yumurtalar çatlamış geç kalınmış diye.Dedim bu ayda bitti.Boşu boşuna içtik ilaçları,öyle düzenli birliktelikte olmadı diye üzülmüştüm.Hatta 4 günüm geçti oralı bile olmamıştım.En son midem bulanınca test yaptım ki bir de anında çift çizgi.Tabi bu arada o kaçıncı testimdi sayısını hatırlamıyorum bile.Çok uzattım canım ama demek istediğim,belkide aşılama yaptırsam tutmayacaktı daha önceki gibi ama Rabbim istedi ve bu şekilde o ay hamile kaldım.Hemde biliyorsunuz ki maşallah ikiz.Olacağı varsa kaçış yok.Muhakkak bir vakti zamanı var her şeyin.Allah ım inşallah en hayırlı zamanda sağlıkla nasip eder inşallah bir an önce hepinize...

Son düzenleme:
günaydınn kızlarr,nasılsınızz..benim testim 10 gün oldu bekliyorum halaaa en fazla 20 gün daha varr,insallahh cabukk gecerrr..hiç tadım yokk..

sabret canım yapacak başka bişii yok. bebişinide üzme

doktorların ilgisizliği beni çok sinirlendiriyor... resmen şans ilgilisine bilgilisine rastlamak..

moral çok önemli tatlım. moralini bozma noolur. ama doktorlar konusunda sana katılıyorum bende çok sinir oluyorum. ne olursa olsun daha hassas ve ilgili olmaları gerekir.

aaa bu kısmı bilmiyordum..umut ümit her zaman var canım yoksa hayat zor geçer...işte insan bazen biran önce kendi istediği gibi olsun istiyor bazı şeyleri...kısmet geç olsun sağlıklı hayırlı mutlu bir evlat olsun...

senin bebişlerini de Allahım korusun nazarlardan...sağlıkla geliversinler inşallah...bulantılar ne durumda umarım iyisinizdir...

günaydınn yine sadece bikac kişi var bu topik ne zaman eski haline gelicek böle olunca hiç giresim gelmio üzülüorum

günaydınn yine sadece bikac kişi var bu topik ne zaman eski haline gelicek böle olunca hiç giresim gelmio üzülüorum

hoşgeldin zeytiniimm..nasılsınız? çekirdeğin büyüyor maşallah

fırsatını bulan bir uğruyor arada canım..demek ki tatiller bitmedi...ya da iş yoğunluğu bilemiyorum ki..

peride bugün işe başlıyor.. ne heyecanlıdır şimdi

Ayyyy nerde o eski günler olsun varsın toplanırız en kısa zamanda yine allahın izniyle
çok özlüyoruz biz sizi kızlar kaanla hepinizi teker teker öpüyoruzzzz o güzel yanaklarınızdan

hayirli cumalarr olsunnn gunumuzzz aydinnnn dualarimiz kabul olsunn insallahhhhhhhhh
benimmm tatillerr bitmek uzeere kislarrrr 13 eylul donussss allah izin verirse 14 eylul isbasiii:))) 1 yili devirdik allahin iizniyleeeee
hani insanlar plan program yaparmis kaderde arkalarindan bakarr kiskis ggulermis yaaaaa isteee o kadar dogrukiiiiiiii
bizim tum planlar bu yil icinde dogacak bebek uzerineyediiiii ona gore yasamimizi belirlicektik yani bebisle birlikte 2 yil daha ucretsiz izin alip burda kalmakti ama demekki daha hayirli donmemizzzz diyoruz simdiii bakalimm bu arkamizdan gulen kaderrrrr insallahh guzel yazilmisitirda hepberaber gulerizzzzz omur boyuu :)))

valla yerlesmemiiiii yoksa halamin sapitmasimi bilmiyorummmmm kasiklarimda bi agri var pembeler gittiii daha 10 gun var ne biliimmmmmm artik yoruldum sanirimmmmmmm allahhh hayirlisini yazsinnnn hepimizeeeee

ADA CAYINI ay hali oldugunuz ilk gunden itibaren icin kizlarrr yumurtladiginiz gune kadar devammmmmmmmmm
kaynamis suya atiyosunuz 7 dak demliyosunuz berabeer kaynatmayinnnn ama kaynayan suyu bardaga dokup uzerine adacayini atip kapak kapatip 7 dak bekle sonra ben icine limon sikiyorum uzerinede soguk su ilitip fonn dippppppp :)))
allahim sifa ol hem vucuduma hem yumoslarima deyippppp

bu arada bendedende 1 YASIN DUNDEN
bugunde cuma okurummmmm yazarim sayisini kizlarrr
allahh kabul etsinn insallahhhhhhhhh

kardesismde carsamba gittiiiiii yerine ulasti cok sukurrrrr
oyle iste baska bisey yok bendeeeeee
donus yoluna girdikkk bi hizaya girelim dedik tatliyiii kestik aziicikk rejimmm yapalimm dedikk bakalimmmmm ondan eski monulerrr yokkkk artikkk kocisssssssssi cok sisirmisimmm :)))

Ayyyy nerde o eski günler olsun varsın toplanırız en kısa zamanda yine allahın izniyle
çok özlüyoruz biz sizi kızlar kaanla hepinizi teker teker öpüyoruzzzz o güzel yanaklarınızdan

yerimmmmm bennnnn miinnnaaakkkk KAANIMIZZIIII aa canimm bak ne dikkatimi cektii 15 aralikmis KAANIMIZIN gelisii yaaaa 16 aralik benim esimin dogum gunu ve bizim evlilik yildonumumuzzz
yay burcu geliyooooooooooooo PRENS imizzzz
insallahhhhhhh
YAY erkegii cok iyidir masallahhh cmcnmcmmmmm guzel bi oglun olucak insallahhhhh sana duskun kipirkipir hareketli asla usenmeyen hep kosusturan guclu eglenceli mutlu kendine guvenennnn her ortamda eglenip eglendiren biraz ozgur ama evine duskun bi erkekkkkkkkk
allahhh sansini bahni acik etsinnnn insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cnmmm benimmmmm
bu arada ismideee cok guzel masallah cnmmmmmmm KAAN lar hep yakisikli karizmatikk oluyoooo kisimmmm :)))

yerimmmmm bennnnn miinnnaaakkkk KAANIMIZZIIII aa canimm bak ne dikkatimi cektii 15 aralikmis KAANIMIZIN gelisii yaaaa 16 aralik benim esimin dogum gunu ve bizim evlilik yildonumumuzzz
yay burcu geliyooooooooooooo PRENS imizzzz
insallahhhhhhh
YAY erkegii cok iyidir masallahhh cmcnmcmmmmm guzel bi oglun olucak insallahhhhh sana duskun kipirkipir hareketli asla usenmeyen hep kosusturan guclu eglenceli mutlu kendine guvenennnn her ortamda eglenip eglendiren biraz ozgur ama evine duskun bi erkekkkkkkkk
allahhh sansini bahni acik etsinnnn insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cnmmm benimmmmm
bu arada ismideee cok guzel masallah cnmmmmmmm KAAN lar hep yakisikli karizmatikk oluyoooo kisimmmm :)))

41 Yasini Şerif Listesi

aybice............... 3
pidil ................ 3
eylem ................ 2
iremneva.............11
Mehmet Derya..........2
bojou......................5
mess.......................3
ışıll.......................4

toplammm.............. 33 olduk

Amin canım,inşallah.Şu bir kaç haftadır daha iyiyiz eskiye oranla çok şükür...Arada 2-3 gün üst üste geliveriyor bulantı ve kusmalar...Çok şükür iyiyiz ama...

Amin canım,inşallah.Şu bir kaç haftadır daha iyiyiz eskiye oranla çok şükür...Arada 2-3 gün üst üste geliveriyor bulantı ve kusmalar...Çok şükür iyiyiz ama...

iyi bari azalmasına sevindiimmm..doğunca kuzucuklar bütün sıkıntıları unutacaksınnn canım benimm...

idilişkoooo bunu buldum yandaş topiklerden...

valla ben hamile kaldığım ay bi önceki reglimden 15 gün sonra tekrar regl olmuştum. yani 12 haziranda regl oldum, 27 haziranda tekrar oldum. bu düzensizlik beni çok üzdü ben şimdi nasıl hesaplıcam yurmurtlamamı dedim. umudum pek yoktu ama bi daha da regl olmadım şu an 7 haftalık hamileyim:)

belki meleğin seninledir bu ay

aaaa ciddenmi eşinle aynı gün doğma ihtimalleri var evet
canımmm evet bir yay erkeği daha geliyor inşallah dünyaya
çok güzel şeyler yazmışsın inşallah tarifine uyan çokkkk yakışıklı değer bilen bir oğlum olur teyzesi
bu arada benimde doğum tarihim 15 aralık
Allahım sanada bu tariflere uyan bir oğul versin inşallah bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…