- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #18.181
Bildiğim kadarıyla sizlerde ve eşlerinizde sorun yok ama,neden yumurta takibi yaptırmıyorsunuz doktora.Ben 1 yıl bekledim o bir yıl içinde de hep kendi uğraş ve gayretlerimizle bir şeyler yaptık.Dr a giden arkadaşlarım var ve yumurta takibi ile ilk ay hamile kalmışlar.Dr zaten hangi günler birlikte olunacağını felanda söylüyormuş.Bence çok zaman kaybetmeyin,gelsin bebişler hayırlısı ile inşallah.Bu arada biz arı sütü,bal ve polen aldık kilolarca 2-3 ay kullanmıştık.Faydası da oldu eşime...Bir araştırın bakalım.Biz arı dünyası diye bir siteden almıştık.Bulunduğunuz yerlerde varsa bir bakın derim ben.En önemlisi doğal beslenin.Tavuk vb.bariz hormonlu şeyleri yemeyin bence kızlar...
canım sendemi bugün oldunçok tuhafıma gitti hiç takmadım.normalde kendime gelemiyordum bi kaç saat.hayırlıısı baby hepimiz için
canım biraz önce baktım.hatunun biri içmiş normalde 31 günde bir olurmuş 28 e düşmüş.yani adaçayı düzenliyormuş adeti.ve yumurtlamayı kolaylaştırıyormuş.ama ovulasyon döneminde bırakmak gerekiyormuş çünkü bebeğin tutunmasını zorlaştırıyormuş.ben muhtemelen 7-8 gün içececem aslında geç yumurtluyorum ben 14. günümde falan .ama ne olur ne olmaz
canım doktora gidiyordum normalde.doktorumun hastası çok.çok fazal yoğun.ondan dolayı sanki çok uğraşmadı benimle öyle hissetim.iki ay klomen kullandırdı.yumurta takibi yapmadı.ve belirli günleri söyledi işte şu 3 gün deneyin die.olmadı rahim filmi istemişti .memnun kalmadığım için devam etmedim ben.rahim filmini çektir ama çok şükür bi sıkıntı yok.bu ay ilaç falan kullanmadım rahim filmide temizdi ovulasyon testi aldım.şok oldum normlade doktorun tarif ettiği 3 gün tek çizgi ondan sonraki günler yumurtlamaya başlıyormuşum ben.bu ay biraz yoğun geçecek benim hem iş yerinde hem evde.o yüzden yeni doktora bu ayda gitmicem.misafirlerim ve yoğunluğum azalınca gelcek ayda olmazsa yumurta takibine doktord a uygun görürse aşılama yöntemine baş vuracam
evet aybicemcim sabah 8.32 de pat diye oldum 4 gün var normalde..bu ay çok şehir ve iklim değiştirdim. bende etkili böyle dış faktörler buna bağlıyorum. adaçayı geçen ay içtim evet onda da 2 gün önce gelmişti..belki etkilidir bilemiyorum...dene bakalım ama dediğin gibi yımırtlama zamanı ve sonrasında içme noolur nolmazz...
Bildiğim kadarıyla sizlerde ve eşlerinizde sorun yok ama,neden yumurta takibi yaptırmıyorsunuz doktora.Ben 1 yıl bekledim o bir yıl içinde de hep kendi uğraş ve gayretlerimizle bir şeyler yaptık.Dr a giden arkadaşlarım var ve yumurta takibi ile ilk ay hamile kalmışlar.Dr zaten hangi günler birlikte olunacağını felanda söylüyormuş.Bence çok zaman kaybetmeyin,gelsin bebişler hayırlısı ile inşallah.Bu arada biz arı sütü,bal ve polen aldık kilolarca 2-3 ay kullanmıştık.Faydası da oldu eşime...Bir araştırın bakalım.Biz arı dünyası diye bir siteden almıştık.Bulunduğunuz yerlerde varsa bir bakın derim ben.En önemlisi doğal beslenin.Tavuk vb.bariz hormonlu şeyleri yemeyin bence kızlar...
canım doktora gidiyordum normalde.doktorumun hastası çok.çok fazal yoğun.ondan dolayı sanki çok uğraşmadı benimle öyle hissetim.iki ay klomen kullandırdı.yumurta takibi yapmadı.ve belirli günleri söyledi işte şu 3 gün deneyin die.olmadı rahim filmi istemişti .memnun kalmadığım için devam etmedim ben.rahim filmini çektir ama çok şükür bi sıkıntı yok.bu ay ilaç falan kullanmadım rahim filmide temizdi ovulasyon testi aldım.şok oldum normlade doktorun tarif ettiği 3 gün tek çizgi ondan sonraki günler yumurtlamaya başlıyormuşum ben.bu ay biraz yoğun geçecek benim hem iş yerinde hem evde.o yüzden yeni doktora bu ayda gitmicem.misafirlerim ve yoğunluğum azalınca gelcek ayda olmazsa yumurta takibine doktord a uygun görürse aşılama yöntemine baş vuracam
benim eşimin değerleri sınırda canım...hareketliliği iyi işte neyse ki..aşılamada doktor %100 hareketli dedi ve çok umutluydu..ramboları gönderdim dedi hihihiii güldü....lakin babam da 2 gün sonra ankara da ameliyat oldu doğru düzgün yatamadım..ilişki dedi doktor ev doldu taştı bimüsade edin bizim işimiz var diyemedik...aşılama böyle geçti...iğneleri bile gizli gizli yaptım kimseye söylememiştik...ve sonuç tutmadı...
bizim ilk sorunumuz biaraya gelememek..şuanda gürcistan sınırında kalıyoruz burda ne kadar kalacağım belli değil..hep şantiye de kocam..ve birde asıl sorunum çok sevmeme rağmen inatçı malesef öyle kürmüş, polenmiş yemez içmez ve birde sigara sorunu. biraz dikkat etse belki olacak....
yani sorun ararsam bir dolu bulurum ama çözüm bulmakta zorlanıyorum..doktor, aşılama ve tüp için izin ayarlamak bile sıkıntı bu durumda...en güzeli doğal yoldan olmasıydı hala umudum var...sadece bende sorun olsa çoktan üstüne gitmiş halletmiştim ama malesef tek başına olmuyor....:26::26::26: neyse bakalım görcez bu ayda bırakıyorum herşeyi kendi oluruna...
ohh içimi döktüm vallahii....
günaydınn kızlarr,nasılsınızz..benim testim 10 gün oldu bekliyorum halaaa en fazla 20 gün daha varr,insallahh cabukk gecerrr..hiç tadım yokk..
günaydııınnnnn....
moralim bozuukkkk..ama napalım kısmet...anlaşıldı ki tüplüyü iyice araştırmam gerek. zira bu sabah kırmızıyı görmüş bulunuyorumm...
aşılama tedavisine kadar düzenim hiç şaşmazdı şimdi de gününü hiç tutturamıyorum. moralim de ondan bozuldu düzensizleşen adet günlerine..umarım vardır bunda bir hayır....
bu nedenle ben yasin e ara veriyorum kızlar...Allah kabul etsin...
doktorların ilgisizliği beni çok sinirlendiriyor...resmen şans ilgilisine bilgilisine rastlamak..
Kuzum benim inşallah hiçbir şeye gerek kalmadan bir an önce gelir bebişin...
Bak ben aşılama yaptıracağım ay,ilaçları içtim dr başka bir şehre konferabsa gitti.Ben kalakaldım öylece.Diğer dr a gittim aşılamadan vazgeçtim ama en azından yumurtalar ne durumda diye.Bana demesin mi iğne yapmaya felan gerek yok zaten yumurtalar çatlamış geç kalınmış diye.Dedim bu ayda bitti.Boşu boşuna içtik ilaçları,öyle düzenli birliktelikte olmadı diye üzülmüştüm.Hatta 4 günüm geçti oralı bile olmamıştım.En son midem bulanınca test yaptım ki bir de anında çift çizgi.Tabi bu arada o kaçıncı testimdi sayısını hatırlamıyorum bile.Çok uzattım canım ama demek istediğim,belkide aşılama yaptırsam tutmayacaktı daha önceki gibi ama Rabbim istedi ve bu şekilde o ay hamile kaldım.Hemde biliyorsunuz ki maşallah ikiz.Olacağı varsa kaçış yok.Muhakkak bir vakti zamanı var her şeyin.Allah ım inşallah en hayırlı zamanda sağlıkla nasip eder inşallah bir an önce hepinize...
günaydınn yine sadece bikac kişi var bu topik ne zaman eski haline gelicek böle olunca hiç giresim gelmio üzülüorum
Ayyyy nerde o eski günler olsun varsın toplanırız en kısa zamanda yine allahın izniyle
çok özlüyoruz biz sizi kızlar kaanla hepinizi teker teker öpüyoruzzzz o güzel yanaklarınızdan
Ayyyy nerde o eski günler olsun varsın toplanırız en kısa zamanda yine allahın izniyle
çok özlüyoruz biz sizi kızlar kaanla hepinizi teker teker öpüyoruzzzz o güzel yanaklarınızdan
aaa bu kısmı bilmiyordum..umut ümit her zaman var canım yoksa hayat zor geçer...işte insan bazen biran önce kendi istediği gibi olsun istiyor bazı şeyleri...kısmet geç olsun sağlıklı hayırlı mutlu bir evlat olsun...
senin bebişlerini de Allahım korusun nazarlardan...sağlıkla geliversinler inşallah...bulantılar ne durumda umarım iyisinizdir...
Amin canım,inşallah.Şu bir kaç haftadır daha iyiyiz eskiye oranla çok şükür...Arada 2-3 gün üst üste geliveriyor bulantı ve kusmalar...Çok şükür iyiyiz ama...
yerimmmmm bennnnn miinnnaaakkkk kaanımızzıııı aa canimm bak ne dikkatimi cektii 15 aralikmis kaanımızın gelisii yaaaa 16 aralik benim esimin dogum gunu ve bizim evlilik yildonumumuzzz
yay burcu geliyooooooooooooo prens imizzzz
insallahhhhhhh
yay erkegii cok iyidir masallahhhCmcnmcmmmmm guzel bi oglun olucak insallahhhhh sana duskun kipirkipir hareketli asla usenmeyen hep kosusturan guclu eglenceli mutlu kendine guvenennnn her ortamda eglenip eglendiren biraz ozgur ama evine duskun bi erkekkkkkkkk
allahhh sansini bahni acik etsinnnn insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cnmmm benimmmmm
bu arada ismideee cok guzel masallah cnmmmmmmm kaan lar hep yakisikli karizmatikk oluyoooo kisimmmm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?