- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #1.821
cicişlerrrrrrrrrrrrrr bu ay eger tutturursak bebişleri bir çin takvimine göre hesaplayıverelim bakalım cinsiyet ne oluyor ne dersiniz?
cicişlerrrrrrrrrrrrrr bu ay eger tutturursak bebişleri bir çin takvimine göre hesaplayıverelim bakalım cinsiyet ne oluyor ne dersiniz?
Bız geldıkkkkkkkkkk heyooooooooooooooooooooooooooo
kızlarrrrrrrrr bızım perıyle bu kurumuz tutup hamıss kalırsakkk heoınıze onerımız olucakkk :))))))))))))))
Ohoooooo bi geldik bizim hatunlar halaya başlamış bileeeee
Gerileyen sayfaları okuyunca, burda gerçekten samimi, içten ve dostça bi ortam kurulduğuna daha çok inandım. Dünki mevzu hakkında yorum bile yapmaya değmez !!!! Hepinize desteğiniz, ilginiz, düşünceniz için teşekkür ederiz kızlar iyiki varsınız. Kaldığımız yerden devam ediyoruz neşeyle, pozitif enerjiyle, Peri Pidilga ve güzel dostlarlaaaaaa hadi o zamannnnnnnn halayaaaaaaaaaaaaaa
hoşgeldiniiizzzzz...:118::118::118::118::118::118::118:
canım benim erken tabi duyman için 6ıncı haftada anca duyuluyor onun için duymasanda sakın üzülme telaşta yapma arkadaşım
hiç korkma iyi düşünelim iyi olsun dedi doktorum stres yok ufaklığı sıkmayalım dimi dedi
bende sana deyim güzel şeyler düşün canım rahat ol bebişin senle ben eminim boş falan değil kesen
ben dün gittim 15 gün sonra çağırdı 7 nin içinde olcam gittiğimde bakalım hayırlsı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?