Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
cicişlerrrrrrrrrrrrrr bu ay eger tutturursak bebişleri bir çin takvimine göre hesaplayıverelim bakalım cinsiyet ne oluyor ne dersiniz?

kızz bEbişi tutturdum da cinsiyetimi kaldıı
Ama rabbim biliyor kalbim kız kız diyee atıyo hatta ikiz kız

Son düzenleme:
cicişlerrrrrrrrrrrrrr bu ay eger tutturursak bebişleri bir çin takvimine göre hesaplayıverelim bakalım cinsiyet ne oluyor ne dersiniz?

her yerdeki çin takvimleri de farklı farklı şeyler çıkarıyo ama ya en güveniliri hangisi acaba :26:

Bız geldıkkkkkkkkkk heyooooooooooooooooooooooooooo

kızlarrrrrrrrr bızım perıyle bu kurumuz tutup hamıss kalırsakkk heoınıze onerımız olucakkk :))))))))))))))

Ohoooooo bi geldik bizim hatunlar halaya başlamış bileeeee

Gerileyen sayfaları okuyunca, burda gerçekten samimi, içten ve dostça bi ortam kurulduğuna daha çok inandım. Dünki mevzu hakkında yorum bile yapmaya değmez !!!! Hepinize desteğiniz, ilginiz, düşünceniz için teşekkür ederiz kızlar iyiki varsınız. Kaldığımız yerden devam ediyoruz neşeyle, pozitif enerjiyle, Peri Pidilga ve güzel dostlarlaaaaaa hadi o zamannnnnnnn halayaaaaaaaaaaaaaa

hoşgeldiniiizzzzz...:118::118::118::118::118::118::118:

hoşgeldinizzzzzzzzzzzz topiğin ballarıııııı

:119::119::119::119::119::119::119:

Rabbim mmmm şükür kavuşturana

Son düzenleme:
KISLARRRRRRRRR halvett doluu haftamizz basladii bizimmm veeeeeeeeeeee dun gece gulen yuzuuu gordukkkk tabisiiii yimirt testindee allah insallahhhh bebis testindede gulen yuzu gormeyi nasip etsinnnnnnnnn

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bu arada AYBICE HATUNUMM o jeil bulamadim ama baska jel vardi ayni islevli burda ennn iyisi falan die satiliyoduu aldimmm kullandim 2 gece :))))

bakalimm ise yararsaaaaaaaaaa

cnmmm sizi ozlemisimmmmmmmm
valla siz olmasanizzzzzzz ve burdakii dostlugumuzzzzz neyseeeeeeeeeeeeeee...............................................

istee boylee bakalimmmm
guzellll gunesliiiii sevgii doluuu huzur doluu ve pozitif enerji doluu guneeee BOLLLL GULUCUKLU VE BOLLL OPUCUKLUU gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

GUNUNUZ AYDINNN KALBINIZZ SEVGI DOLUUU OLSUNNNNN KISLARRR VEE kucaklarimizz bebislerle dolsunnnnnn

KISLARRRRRRRRR halvett doluu haftamizz basladii bizimmm veeeeeeeeeeee dun gece gulen yuzuuu gordukkkk tabisiiii yimirt testindee allah insallahhhh bebis testindede gulen yuzu gormeyi nasip etsinnnnnnnnn

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bu arada AYBICE HATUNUMM o jeil bulamadim ama baska jel vardi ayni islevli burda ennn iyisi falan die satiliyoduu aldimmm kullandim 2 gece :))))

bakalimm ise yararsaaaaaaaaaa

cnmmm sizi ozlemisimmmmmmmm
valla siz olmasanizzzzzzz ve burdakii dostlugumuzzzzz neyseeeeeeeeeeeeeee...............................................

istee boylee bakalimmmm
guzellll gunesliiiii sevgii doluuu huzur doluu ve pozitif enerji doluu guneeee BOLLLL GULUCUKLU VE BOLLL OPUCUKLUU gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

GUNUNUZ AYDINNN KALBINIZZ SEVGI DOLUUU OLSUNNNNN KISLARRR VEE kucaklarimizz bebislerle dolsunnnnnn

kııııııııızzlarrr,kızancıklarımmmmmmmmmm,
Canum,balummm,böceğim,

Napıyorsunuz yaa,????????
oooooşşşşgeldiniz be yaaa :))

Kucak dolusu gül kokulu öpücüklerrr size:118::118::118::118::118::118::118:

ay insallah tatlım işte stres oluyorum rabbım mutlulugumuzu yarım bırakmasın 2,5 sene bekledim ben bebişimi.bide kimyasal gecirmiştim ya gecen yaz iste insan ister istemez korkuo..bu arada ben kahvaltıya die cıktım sonra yine uyukladım şincik kalktımya progestronmu bebişmi yapıo anlamıorum valla iyice miskin kedi oldum yafff

çok merak ediyorum hamilemiyim değilmiyim diye yaaaa
ama daha erken ve anlaşılma yöntemi yok maleseffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…