- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #1.841
allahh insallahh hepimizii bebis bebislerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sahibii yapsinnnnnnn vee sonra biz bulusuppp bu halayii canlıcanlı cekelimmmmmmm
add immm benimmmmmmuckssssss sanaa halay basimmm bu ayyy hamisiz insallahhhhhhhhhhhhh hazirlannnnnnnnnnnnnnn
:))))
kizlarrr sefamiz olsun aksamustu kahve yapicukkkkk turk kahvesiiii hepinizee bendennnn beraberce icelimmmm :))
ALLAHH insallahh hepimizii bebis bebislerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sahibii yapsinnnnnnn vee sonra biz bulusuppp bu halayii CANLICANLI cekelimmmmmmm
ADD immm benimmmmmmuckssssss sanaa halay basimmm bu ayyy hamisiz insallahhhhhhhhhhhhh hazirlannnnnnnnnnnnnnn
:))))
kizlarrr sefamiz olsun aksamustu kahve yapicukkkkk turk kahvesiiii hepinizee bendennnn beraberce icelimmmm :))
kızlar benim kasıklarım yürüyünce çok ağrıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ahaaaaaaaaa bir anne adyı dahamı ne
hHAaayytttttt şekerimmm...Perimmmm idilgacımmm hoşgeldiniz sefalar getirdiniz özledik biz sizi çokkkkkkkkkkkkkkkk hemde
Bende halaya katılayım diycem ama vitaminc sağolsun yasakladı bana el çırpacakmışım kenardan sadece
sanırsam evet zeytincimmmm banada öyle geliyor vitaminin içinde olduğu durum
yaşasınnnn listedin sonunda artık ben olmayacağımmmm
sanırsam evet zeytincimmmm banada öyle geliyor vitaminin içinde olduğu durum
yaşasınnnn listedin sonunda artık ben olmayacağımmmm
kızlar benim kasıklarım yürüyünce çok ağrıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tatlım ya allah nasip ederse bız senle aynı zamanlarda pırtlatıcazayrılmayalım asla kızlar birbirimizden hep paylasalım sonesinti anlarımızı
Kızlar ama böyle çoookk erkenden belirti olabilir mi bilmiyorum ki...
Dün başldı kasık ağrılarım dedim üşüttüm yada gaz var.ama afedersinizde gazda çıkartıp tuvaletede gidince geçer yani ama ben gidiyorum ama yine batıyor..birde dünden beri hiç olmadıgı kadar sırtım ağrıyoo,böyle sırt üstü uzanıp uyumak isterdimm...AAhhh Ah.....
daha adetime 10 gün fln var ama biz adetim biter bitmez çalışmlara başladık 4-5 kere oldu çalışma,olmusmudur acep sizce
Kızlar ama böyle çoookk erkenden belirti olabilir mi bilmiyorum ki...
Dün başldı kasık ağrılarım dedim üşüttüm yada gaz var.ama afedersinizde gazda çıkartıp tuvaletede gidince geçer yani ama ben gidiyorum ama yine batıyor..birde dünden beri hiç olmadıgı kadar sırtım ağrıyoo,böyle sırt üstü uzanıp uyumak isterdimm...AAhhh Ah.....
daha adetime 10 gün fln var ama biz adetim biter bitmez çalışmlara başladık 4-5 kere oldu çalışma,olmusmudur acep sizce
canimmmmmmmm benimde cokkk agridii yIMIRTLADIMMM bu aksam hemen deneeeeeeeeeeeeeeeemeeeee yapppppppp :)
ve yarindaaaa
hadi hayirlisii halvet haftanmiydi kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?