Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Perimmmm idilgacımmm hoşgeldiniz sefalar getirdiniz özledik biz sizi çokkkkkkkkkkkkkkkk hemde
Bende halaya katılayım diycem ama vitaminc sağolsun yasakladı bana el çırpacakmışım kenardan sadece

HOSS GELDIKKKKKKKK

IYKII varsinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz muckssssssssssssssssssss

yerimm ben o zeytin cekirdeginiiiiiiiiii allahhhh kucagina almayi kismett etsinnn saglikla mutluluklaa cnmmmmm

ASIS immmmmmmmmUCKSSSSSSSSSSSSSSSS

herkesee mucksssssssssss

PERIMMMMMM sogan suyunu icerken sifa olsunnn insallah de dua oku inanarak ic cnmmmmm burnunu tut icerken hic nefes almadan fon dipppp :)))

yaglarinida eriticek sifir selulittt dusunnnnnnn :)))) herderde devaa
muckss

ALLAHH insallahh hepimizii bebis bebislerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sahibii yapsinnnnnnn vee sonra biz bulusuppp bu halayii CANLICANLI cekelimmmmmmm

ADD immm benimmmmmmuckssssss sanaa halay basimmm bu ayyy hamisiz insallahhhhhhhhhhhhh hazirlannnnnnnnnnnnnnn

:))))

kizlarrr sefamiz olsun aksamustu kahve yapicukkkkk turk kahvesiiii hepinizee bendennnn beraberce icelimmmm :))

heee benimki çok şekerlii bacım acı geliyoo biliyon mu içemiyommmm:=)))))))))9
bende bu ay sanki hamiş olacaz gibim hissediyomm ama hayırlısı bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:=))))
haftaya s.kürüne bende başlıycam nasipse her derde devaa haakketten şifaa olsunnn periiiiiiii bol bol bebiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn:=)))))))))))))))

biz cekirdekle meyve suyu alalım malum teyzesi

sanırsam evet zeytincimmmm banada öyle geliyor vitaminin içinde olduğu durum
yaşasınnnn listedin sonunda artık ben olmayacağımmmm

tatlım ya allah nasip ederse bız senle aynı zamanlarda pırtlatıcaz ayrılmayalım asla kızlar birbirimizden hep paylasalım sonesinti anlarımızı

sanırsam evet zeytincimmmm banada öyle geliyor vitaminin içinde olduğu durum
yaşasınnnn listedin sonunda artık ben olmayacağımmmm

ama sıramı başkasına vereceğim için hiç bukadar sevinmemiştim
herne kadar bana yasaklar getirsede seviyorum ben arkadaşımı yaaaaa

Kızlar ama böyle çoookk erkenden belirti olabilir mi bilmiyorum ki...
Dün başldı kasık ağrılarım dedim üşüttüm yada gaz var.ama afedersinizde gazda çıkartıp tuvaletede gidince geçer yani ama ben gidiyorum ama yine batıyor..birde dünden beri hiç olmadıgı kadar sırtım ağrıyoo,böyle sırt üstü uzanıp uyumak isterdimm...AAhhh Ah.....

daha adetime 10 gün fln var ama biz adetim biter bitmez çalışmlara başladık 4-5 kere oldu çalışma,olmusmudur acep sizce

tatlım ya allah nasip ederse bız senle aynı zamanlarda pırtlatıcaz ayrılmayalım asla kızlar birbirimizden hep paylasalım sonesinti anlarımızı

evet öyle olcak arkadaşım
paylaşalım tabiki canım benim ayrılmayalımda
bu arada teyzesi benim bebişimin doğum tarihi benimkisiyle aynı biliyormuydun

Son düzenleme:
Canlarım benim yaaa...
Keşke olsada sıranın en sonundada olurum,halaya sen kalk ben otururumda derim...
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah..
Sizde bir hayırlıyla bebişlerinizi alın kucağınıza da....
Herşeyi yaparız biz

tatlım ben bundan önceki kimyasal gebeliğimde aynı adetime senin gibi 10 gün varken yine gögüslerimdeki damarlardAN anlamıştım

olur tatlım kasıklar önden haber veriyor bende vermişti haftayada göğüslerin hassaslaşır işlem tamammmm hadi hayırlısı olsun

canimmmmmmmm benimde cokkk agridii yIMIRTLADIMMM bu aksam hemen deneeeeeeeeeeeeeeeemeeeee yapppppppp :)

ve yarindaaaa

hadi hayirlisii halvet haftanmiydi kii

Canım iki gün önce yımırtladım hesaplamalara göre..Adetimin 14. ve 15. günüydü yani.
Ama gerçi ben o akıntıyı alamıyorum korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…