Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Sabah gözümü ovuşturuken haber açan bi insan olarak hiçte iç açıcı şeylerle karşılaşmadım. Afyonda tam 25 şehidimiz var yüreğim yanıyor. Bu seferki KAZA(!) imiş. Öyleyse nası bir ihmalsizlik?! Ne şekilde olursa olsun giden geri gelmiyor malesef...

Hepimizin başı sağolsun Allah yakınlarına sabır versinn...

Günaydın canlarım tekrardan...

Eylemsevcanım dün abimi sormuştun. Aynı tatlım, bir hafta içerisinde Bursaya gidilip hastaneye yatılıcak. Hastane yakınlarında bi ev bakıyoruz uzun bi süreç olucak. Allah yardımcımız olsun...

Babamla ilgili iyi gelişme karara itiraz etmişti itirazı kabul edildi. Dava yeniden incelenicek ve inşallah suçsuz olduğu anlaşılıcakk Kararı veren hakim davayı okumamıştı bile zaman aşımı yüzünden direk hüküm vermişti bu defa doğru düzgün okursa babamın suçsuz olduğunu görecektir diye umut ediyoruz. Bu haber yüreğimize su serpti.

merhabalar kızlar nasılsınız bende ehhh iyiy sayılırım çok üzgünüm malesef

Son düzenleme:
peri ve pidilga beğenildi diye
tıklayıncada hemen o sayfa açılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok kötüüüüüüüüüüüüüüüü

Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz

beyazz_35 Hamileee

isilisil38 Hamileee

enderfts Hamileee

eylemsevcan Hamileee Erkeğimiz geliyorrrr

mehmetderya Hamileee Topigimizin ikiz erkekleri geliyorrrrrr

ADDD83 Hamileee

Vitaminc Hamileee Topiğimizin minik prensesi geliyorrrrrr

Alpellaaa Hamileee

Zeytinnn Hamileee Topiğimizin ilk bebeğinin cinsiyeti belli olduuu. ERKEK çekirdek geliyooorrrr

Sonesinti Hamileee Topiğimizin prensi geliyorrrrrrrrrrrrrrr

Candost17 Hamileee

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

seyzen NOBAT: 11 Eylül

Perisoko: NOBAT: 11 Eylül

Alya35 NOBAT: 15 Eylül

19asos03 NOBAT: 21 Eylül

Aybice NOBAT: 29 Eylül

İdilga NOBATT: 29 Eylül

meessttrraa NOBAT: 29 Eylül

Deragun NOBAT: 1 Ekim

19asos03 NOBAT:

Bojou: Bat(asıca):

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

Hepimizin başı sağolsun,Allah rahmet eylesin
Allah düşmanlarımıza fırsat vemesin

Perimm bir süredir görüşemiyorduk,işe girmiş ayrılmışsın bile,hakkında hayırlısı olsun tatlım
abinin tedavi sürecinde yardımcı olacağım birşey varsa hazırım canım,Bursa'dayım ben biliyosun
hangi hastaneye yatıracaksınız??

merhabalar kızlar nasılsınız bende ehhh iyiy sayılırım çok üzgünüm malesef

günaydın kızlar ne kadar aydınlık olabilirse artık...
kime kızayım ne söyliyim şaşırdım. bu katliamda taraf yok, düşman yok. ne söylenir buna kaza diyen zihniyete. böyle kaza mı olur!!!!! :44:
offffffffffffff Allah bu ülkede yaşayan herkese sabır versin...

pericim abin ile ilgili güzel haberleri en kısa zamanda alırız inşallah. baban ile ilgili gelişme bu günlerde aldığım en güzel haber. Anneciğinede selamlarımı sevgilerimi söyle. Allah ona sağlık versin.

Allah dayanma gücü versin
Rabbim abiciğine acilllllllll şifalar versinnnnnnnnnnnnn
onu sapasağlam dimdik ayağa kaldırsın hepinizin yüzünü güldürsün inşlallahhhhhhhhhhhhhh

Canım benim, işte bikaç talihsizlik oldu zaten Bursaya gelicem bende, uzun bi süreç işe devam edemicektim. Abim bi önceki naklini de Uludağ üniversitesinde oldu 2 amcamda orda prof her konuda yardımcı olunuyor iyi bakılıyor diye oraya gideceğiz. Birde Medicabil var Bursada yeni açıldı orayı biliyor musun ?

Dünden beri biraz canım sıkıldı.Okadar saçma sapan bir konudan dolayı ki hemde.İnsanlar,daha doğrusu insan gibi görünen yaratıklar nasıl oluyorda bu kadar kötü olabiliyorlar anlamıyorum...

Hepimizin başı sağolsun.25 gencecik can ne demek ya...Nasıl yetişiyor onlar,nasıl geliyorlar bu boya???Ama bir anlık ihmalkarlık mı denir,kader mi denir buna inanın bilemedim acımı tarif etmeyi...Canımız yanıyor,yüreğimiz yanıyor...

Seyzenim eşimde Diyarbakırda askerlik yaptı söylemiştim ya, o da diyorki cephanelikte sadece 2 kişi olur kaza unsuru olabilecek bişe yoktur PKK dan birisi vardır aralarında o yapmıştır diyor. Onların döneminde de varmış çünkü içlerinde. Allah sonumuzu hayır etsin....

Canim benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim çok düşüncelisin gerçekten başüstüne canım benimmmmmmmmmmmmmm

Allah dayanma gücü versin
Rabbim abiciğine acilllllllll şifalar versinnnnnnnnnnnnn
onu sapasağlam dimdik ayağa kaldırsın hepinizin yüzünü güldürsün inşlallahhhhhhhhhhhhhh

Bitanemm saol canım benimmm amin inşallah bebeğimmmmmmm küçük erkeğimiz nasılllll

Biliyorum canım ama bilgim yok maalesef
Umarım abiciğin sağlığına kavuşur en kısa zamanda,Allah yardımcısı olsun,sabır versin..
unutma bebişim yardıma hazırım her zaman

Esinimm canım beniimm iyi misiniz bebişiim,görüşemiyoruz

Perişkom halam henüz teşrif etmedi,beklemedeyim

evet tatlım birtürlü işlerden fırsat bulup gelemedim aybaşı aysonu malum işler yoğundu
iyiyiz tatlım yuvarlanıp gidiyoruz işten eve evden işe

sorma canım dün akşam otururken birden büyük bir rüzgar içeri girdi sesle ki bizim evle patlamın olduğu kışlanın arasında 5 mahalle var düşün artık ordaki evleri camları kırılmış boşaltılmışlar hemen zaten
el bombalarını tasnif ederken patlatmışlar dün akşam 7 yaralı diyorlardıya hiç inanamadık çünkü giden ambulansın saymaya kalktık 40 tan sonrasını sayamadık düşün bi o kadarda itfaiye :-((( o sesleri duydukça içim titredi annelerini babalarını düşündüm
allahım sabır versin ailelerine mekanları cennet olsun allahım beterinden korusun daha ulaşamadıkları askerlerde varmış içerde patlama ihtimalinden giremiyorlarmış offfffff

Son düzenleme:

Bitanem günaydınnnn... Malesef yüreğimiz yandı sabah sabahhh... Off içim daralıyorrr Allahım sabır versin....

Canımm güzel annem ne sıktı bakiim senin canınııı?? Paylaşmak istersen dinlemek yardımcı olmak isterim canımmm

küçük erkeğim büyüyor inşallah 300 gram oldu teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiii
Allahtan hayırlısı bakalım doğumdan korkuyom kızım çok zor olmuştu
sezeryan olsammı diye
ama annemler illaki gene normal ol diyorlar
ve naapacağımı bilemiyorummmmmmmm
çok düşünceliyim tatlım
buda benim derdimmmmmmmmmmmm

Esiniimmm çok kötü yaa,siz daha da etkilenmişsinizdir
Allah şehitlerimizin ailelerine sabır versin..

günaydın kızlar...periskom nasılsın....diğer kızlar nasılsınız ya çoook özledik sizleri...
sabah sabah hepimizin yüreği sıkıldı değilmi...allah ailelerine sabır versin..:26:
sizlerde ne var ne yok teyzoşlar...

Biliyorum canım ama bilgim yok maalesef
Umarım abiciğin sağlığına kavuşur en kısa zamanda,Allah yardımcısı olsun,sabır versin..
unutma bebişim yardıma hazırım her zaman

Canım benim iyiki varsınnnn, çok teşekkür ederim, düşünmen yeter... Geldiğimde bi kahve içeriz beraber inşallah ponjuum benim

yetmedi bitmedi gitti şu terör
kendi ciğerlerinden çıksın
bu kazada olabilir
genel anlamda konuşuyorum
bakın nasıl uğraşıyoruz hamile kalmak için kalınca dünyalar bizim oluyor
el bebek gül bebek büyütüyoruzzzzzzzzzz
ondan sonra.......
Allahım ne halleri varsa görsünler
ya rabbimmmmmmmmmmmmmmm

benimde aklıma geldi canım. böyle bir kaza olamaz diyorum sabahtan beri. 25 gencecik insanın yok edilmesi "kaza" kelimesiyle açıklanamaz!!!

tatlım inan sen geldin hemn aklıma. deryanın içi cız etmiştir dedim. sen hepimizden çok üzülüyor korkuyor ve kızıyorsundur eminim.
canın niye sıkıldı canım? üzme bebişlerini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…