Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Canım benim iyiki varsınnnn, çok teşekkür ederim, düşünmen yeter... Geldiğimde bi kahve içeriz beraber inşallah ponjuum benim

içeriz tabii Periimm. sen de iyi ki varsıınn karaböcükümmmmccxx

anooooyy Ayçoş gelmiş hoşgelmişşş
ne güzel çok az kalmış bebişine kavuşmana,sağlıkla kucağına alırsın umarım
biz de iyiyiz çok şükür
yuvarlanıp gidiyoz, yımırtlama hesapla,kahve içir,kür yap filan filan
kötü şeyler de oldu ama hayırlısı buymuş deyip karşıladık,yapacak birşey yok

Esiniimmm çok kötü yaa,siz daha da etkilenmişsinizdir
Allah şehitlerimizin ailelerine sabır versin..

amin tatlım amin evet çok kötü bir geceydi
komşumuzda asker o hemen koştu gitti zaten ses duyulur duyulmaz ambulanslar başladı hiç gecikmeden
bilinen 20-30 asker varmış görevli orda ama taburlardan destekte gitmiş ama onu söylemiyor tvler inşallah bukadarla kalır 4-5 gündür tasnif yapılıyormuş dün son günüymüş kader işte daha bu patlayan en küçük depo allahtan diğerleri etkilenmemiş

Selam teyzooşş oyy kocaman olmuş prensessss Bizde seni çok özledik canımm arada gel yaz mrk ediyorummmmmmm. Nasıl gidiyorr, herşey yolunda mııı??

Evet canım malesef kötü haberlerle uyandıkkkkkkk ....

aYYYYY CANIM CANIMMMMMMMMMMMMM siz daha çok etkilendiniz tabiii şimdi kırılan camları felan gösteriyorrr Allahım evlerden uzakk canım Afyonluları uyarıyorlar dışaşrı saçılmış bomba olabilir diye yerde görülüp bulunan hiçbişeye dokunulmaması gerekiyormuşş Allah korusuunn, inşallah yaralı olanlar iyileşirr daha fazla artmaz bu sayıı.. Yüreğim yandı..............
Oyyy kuzum benim minnak erkekimizzz canım zamana bırakk en doğru kararı verirsinn

ben çıkıyorum kızlar. okula gidiyorum. o kadar saçma bir seminerkiii
moralimde bozuk şimdi bi dengesiz bişey söyler sinirim iyice bozar diye gerginim. bu haddini bilmezler öğretmenlik yapıyor bi de....
öpüyorum hepinizi canlar. size iyi muhabbetler

inşallah artmaz tatlım kimin kim olduğu belli değilmiş o kadar feci can vermişler düşün dna test,i için ankaraya yollanıyorlar şimdi
evet patlamanın olduğu mahallede etrafa el bombaları saçılmış toplana kadar zor ordaki halkın işi allahım yerdımcımız olsun umarım hepsini bulur uzmanlarda ekstra kayıplar yaşanmaz

evet canım..kahveler kürler devam mı süper hiç moral bozmak yok..yola devam..evet teyzesi kocaman olduk biz...çok şükür...

çok şükür iyiyiz canım..kısmetse kasımın ilk haftası doğum olacak..bayramdan sonra yani...ben sezaryan istediğimden...sizler napıyorsunuz ne var ne yok..ben burayı okuyup çıkıyorum hep aklımdasınız...yazmasamda takipteyim yani...

Kolay gelsin canımm, at gergginliği üzerinden boşver salla herkesii.....

daha fazla şehit haberi olmasın, gelmesin...yeter!! beyinlerimizi uyuşturdular. herkes unutuyor gidiyor asıl problem bu..çözüm düşünen yok!..huzur yok!..

herkese geçmiş olsun esinim dikkat edin en zorda ordakilere şimdi...

günaydın demek zor gerçekten...

ne kazası ya...geçen minübüsü devirdiler yine kaza dendi.doğru düzgün haber yapsınlar. yazık yaaaaa

dün seni merak etmiştik esinim geçmiş olsun canım.

elimizde n başka bişey gelmiyor.poffffff

maşallaahhh kocaman olmuuşşşş nazar değmesiinnnn..
birden mutlu oldum bu haberee....kasıma birşey kalmadı...
Allah sizi korusun canımcım..darısı dilimde tüy bitti başımıza...

günaydın canım arkadaşlarım bi geçmişi okuyum dedim net sinir etti beni syf bi aşağı iniyo bi yukarı çıkıyo fıtık oldum ya resmeeennn.. eeee ballarım napıosanız.. ben ahanda kitap okuyom pek bi iş yok bugün hhahahahahahaayyyy birde bugün yumoşluyorum yumoş günümmm iyi bi değerlendirme şart hadi bakem

ne kazası ya...geçen minübüsü devirdiler yine kaza dendi.doğru düzgün haber yapsınlar. yazık yaaaaa

dün seni merak etmiştik esinim geçmiş olsun canım.

elimizde n başka bişey gelmiyor.poffffff

yazık hemde ne yazık keşke birşeyler gelse ama malesef arkadaşım elimiz kolumuz bağlı bencede pöfffff
biz iyiyiz allah şükür allahım bütün ana kuzularını korusun esirgesin gözetsin rabbim bende bir evlat getircem dünyaya inşallah allahım nasip ederse dün hep siren seslerini duydukça (ki hala duyuyorum çünkü işyerim devlet hastanesinin dibi) gördükçe geçen ambulansları hep şeyi düşündüm durdum annelerini babalarını ilerdeki kendimi dimdik durarar vatan sağolsun demenin ne kadar acı veren bir cümle olduğunu allahım korktuklarımıza uğratmasın

Son düzenleme:
Günaydın kızlar hepinize...

çok çok üzüldüm sabah sabah, ama bu ne ilk ne de son olacak...birlik olup tepki göstermezsek, vatanımızın bölünmesine sessiz kalırsak hiçbir zaman sonu gelmeyecek bunların. kaza maza değil, askerde de var terör örgütü yandaşları, bilmeden askere alınıyorlar, kesin onlardan biri içeri sızmıştır da yapmıştır...
çok büyük nefretle KINIYORUM, hem bu olayı hem öncekileri. YETER ARTIK, MASUM ASKERLERİMİZ ÖLMESİN...

BU OLAYLAR OLMAYA DEVAM ETTİKÇE, BU DÜNYAYA BİR ÇOCUK GETİRME HAYALİMDEN DE UZAKLAŞIYORUM NE YAZIK Kİ !!!!!

ALLAH ŞEHİT AİLELERİNE VE DUYARLI MİLLETİMİZE SABIR VERSİN!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
perim, babanın işinin yoluna girmeye başlamasına çok sevindim. inşallah devamı da gelir de bir an evvel atlatırsınz bu durumu.
abine de çok geçmiş olsun canım, allah acil şifalar versin.

HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK CANIM, İNAN BUNA...

Bu arada beni de listeye nobat 2 ekim olarak ekleyebilirsin canım.

sen çok güzel dualar ediyon
şu terör örgütünede bir dua ettdeeeeeee helak olsunlarrrrrrrrrrrrrr...................

Karada, havada, denizde, her an her yerde, yardımını esirgeme Ya Rabbim.

Canlarını feda ederek bize emanet bırakılan vatan topraklarımızı düşmanın çizmesi altında ezdirtme Ya Rabbim.

Rengini şehitlerimizin kanından , canlarımızdan alan, semalarımızda nazlı nazlı dalgalanan, istikbalimizin sembolü al bayrağımızı indirtme Ya Rabbim.

Ordumuzu, askerimizi, polisimizi, jandarmamızı ve sana ihtiyacı olan biz kullarını muvaffak eyle Ya Rabbim.

VATANIMIZI MİLLETİMİZİ BÖLMEYE ÇALIŞANLARI RABBİM KAHHAR İSMİYLE KAHREYLESİN ZALİME FIRSAT VERMESİN .
RABBİM VATANIMIZI MEHMETÇİKLERİMİZİ KORUSUN ÜSTÜN ZAFERLERE MUVAFFAK EYLESİN ŞEHİTLERİMİZE RAHMET EYLESİN AİLELERİNE BOL SABIRLAR DAYANMA GÜCÜ VERSİN İNŞALLAH AMİN AMİN AMİN
3İHLAS 3FATİHA 3 AYETEL KÜRSÜ RUHLARI ŞAD OLSUN

amin amin amin

sen çok güzel dualar ediyon
şu terör örgütünede bir dua ettdeeeeeee helak olsunlarrrrrrrrrrrrrr...................

İnşallah bitanemmm inşallahhhhhhhhhhhh amin canım çok teşekkür ederimmmmmm herley çok güzel olucakkkk inşallahhh ekliyorum tatlımmmmmmmmm
Posta kutundan msj siler misin??????

Sildim bitaneciğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ay kızlar yanlış hesasplamışım benim de 29 eylülmüş ayol bu ne böle liste kalabalıkken bile bu kadar çok kişi aynı güne denk gelmemişti dörtten biri bile tutsa kardır :) ee ne de olsa sperm bi kaçar iki kaçar üçüncüsünde yakalanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…