- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #18.561
Canım benim iyiki varsınnnn, çok teşekkür ederim, düşünmen yeter... Geldiğimde bi kahve içeriz beraber inşallah ponjuum benim
günaydın kızlar...periskom nasılsın....diğer kızlar nasılsınız ya çoook özledik sizleri...
sabah sabah hepimizin yüreği sıkıldı değilmi...allah ailelerine sabır versin..:26:
sizlerde ne var ne yok teyzoşlar...
Esiniimmm çok kötü yaa,siz daha da etkilenmişsinizdir
Allah şehitlerimizin ailelerine sabır versin..
günaydın kızlar...periskom nasılsın....diğer kızlar nasılsınız ya çoook özledik sizleri...
sabah sabah hepimizin yüreği sıkıldı değilmi...allah ailelerine sabır versin..:26:
sizlerde ne var ne yok teyzoşlar...
aYYYYY CANIM CANIMMMMMMMMMMMMM siz daha çok etkilendiniz tabiii şimdi kırılan camları felan gösteriyorrr Allahım evlerden uzakk canım Afyonluları uyarıyorlar dışaşrı saçılmış bomba olabilir diye yerde görülüp bulunan hiçbişeye dokunulmaması gerekiyormuşş Allah korusuunn, inşallah yaralı olanlar iyileşirr daha fazla artmaz bu sayıı.. Yüreğim yandı..............evet tatlım birtürlü işlerden fırsat bulup gelemedim aybaşı aysonu malum işler yoğundu
iyiyiz tatlım yuvarlanıp gidiyoruz işten eve evden işe
sorma canım dün akşam otururken birden büyük bir rüzgar içeri girdi sesle ki bizim evle patlamın olduğu kışlanın arasında 5 mahalle var düşün artık ordaki evleri camları kırılmış boşaltılmışlar hemen zaten
el bombalarını tasnif ederken patlatmışlar dün akşam 7 yaralı diyorlardıya hiç inanamadık çünkü giden ambulansın saymaya kalktık 40 tan sonrasını sayamadık düşün bi o kadarda itfaiye :-((( o sesleri duydukça içim titredi annelerini babalarını düşündüm
allahım sabır versin ailelerine mekanları cennet olsun allahım beterinden korusun daha ulaşamadıkları askerlerde varmış içerde patlama ihtimalinden giremiyorlarmış offfffff
Oyyy kuzum benim minnak erkekimizzz canım zamana bırakk en doğru kararı verirsinnküçük erkeğim büyüyor inşallah 300 gram oldu teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiii
Allahtan hayırlısı bakalım doğumdan korkuyom kızım çok zor olmuştu
sezeryan olsammı diye
ama annemler illaki gene normal ol diyorlar
ve naapacağımı bilemiyorummmmmmmm
çok düşünceliyim tatlım
buda benim derdimmmmmmmmmmmm
aYYYYY CANIM CANIMMMMMMMMMMMMM siz daha çok etkilendiniz tabiii şimdi kırılan camları felan gösteriyorrr Allahım evlerden uzakk canım Afyonluları uyarıyorlar dışaşrı saçılmış bomba olabilir diye yerde görülüp bulunan hiçbişeye dokunulmaması gerekiyormuşş Allah korusuunn, inşallah yaralı olanlar iyileşirr daha fazla artmaz bu sayıı.. Yüreğim yandı..............
Oyyy kuzum benim minnak erkekimizzz canım zamana bırakk en doğru kararı verirsinn
içeriz tabii Periimm. sen de iyi ki varsıınn karaböcükümmmmccxx
anooooyy Ayçoş gelmiş hoşgelmişşş
ne güzel çok az kalmış bebişine kavuşmana,sağlıkla kucağına alırsın umarım
biz de iyiyiz çok şükür
yuvarlanıp gidiyoz, yımırtlama hesapla,kahve içir,kür yap filan filan
kötü şeyler de oldu ama hayırlısı buymuş deyip karşıladık,yapacak birşey yok
Selam teyzooşş oyy kocaman olmuş prensessssBizde seni çok özledik canımm arada gel yaz mrk ediyorummmmmmm. Nasıl gidiyorr, herşey yolunda mııı??
Evet canım malesef kötü haberlerle uyandıkkkkkkk ....
ben çıkıyorum kızlar. okula gidiyorum. o kadar saçma bir seminerkiii
moralimde bozuk şimdi bi dengesiz bişey söyler sinirim iyice bozar diye gerginim. bu haddini bilmezler öğretmenlik yapıyor bi de....
öpüyorum hepinizi canlar. size iyi muhabbetler
evet canım..kahveler kürler devam mı süper hiç moral bozmak yok..yola devam..evet teyzesi kocaman olduk biz...çok şükür...
çok şükür iyiyiz canım..kısmetse kasımın ilk haftası doğum olacak..bayramdan sonra yani...ben sezaryan istediğimden...sizler napıyorsunuz ne var ne yok..ben burayı okuyup çıkıyorum hep aklımdasınız...yazmasamda takipteyim yani...
ne kazası ya...geçen minübüsü devirdiler yine kaza dendi.doğru düzgün haber yapsınlar. yazık yaaaaa
dün seni merak etmiştik esinim geçmiş olsun canım.
elimizde n başka bişey gelmiyor.poffffff
sen çok güzel dualar ediyon
şu terör örgütünede bir dua ettdeeeeeee helak olsunlarrrrrrrrrrrrrr...................
İnşallah bitanemmm inşallahhhhhhhhhhhh amin canım çok teşekkür ederimmmmmm herley çok güzel olucakkkk inşallahhh ekliyorum tatlımmmmmmmmmperim, babanın işinin yoluna girmeye başlamasına çok sevindim. inşallah devamı da gelir de bir an evvel atlatırsınz bu durumu.
abine de çok geçmiş olsun canım, allah acil şifalar versin.
HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK CANIM, İNAN BUNA...
Bu arada beni de listeye nobat 2 ekim olarak ekleyebilirsin canım.
Posta kutundan msj siler misin??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?