- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #18.761
Slm topigin sultanları napiyorsunuz
ben gezmeye devam ediyorum esimle en son 7 yıl once sevgiliyken gezdiğimiz yerlerde geziyoruz cok değişmiş buralar cok keyifli tatilin bitmesi yakın sizinle sohbeti özledim tatil bitsin istemiyorum(
Geri döndüğümde bebek icin sizleri dinleyip beklememeye karar verdim gerçi sogan kuru de yalan oldu ama adet oldum ins sonraki bebeğe birşey olmaz:18::18:
enderimmm kiz bebis geliyormuş yasasın :119::119::119::119::119::119::119::119:Şansı bahtı guzel olsun ins
aşkmı tazeliyon leynnnn.gez gez doymadınmı daha tatilee.bekleme anoşşş bekleme ne beklicennn.direk olaya dalll baby.özledik seniiii
gez bakem ben gezemedim sen gez canım benim acısını tadını herbişeysini çıkar vallaabekleme tabi direkt başla bakalım nezaman olacak beklemenin hiç faydası yok tabi rahmin kendini toparladıysa canımcım
seni seviyorummm
Slm topigin sultanları napiyorsunuz
ben gezmeye devam ediyorum esimle en son 7 yıl once sevgiliyken gezdiğimiz yerlerde geziyoruz cok değişmiş buralar cok keyifli tatilin bitmesi yakın sizinle sohbeti özledim tatil bitsin istemiyorum(
Geri döndüğümde bebek icin sizleri dinleyip beklememeye karar verdim gerçi sogan kuru de yalan oldu ama adet oldum ins sonraki bebeğe birşey olmaz:18::18:
enderimmm kiz bebis geliyormuş yasasın :119::119::119::119::119::119::119::119:Şansı bahtı guzel olsun ins
kimsecikler yok kızlar nerdesiniz..??
kimsecikler yok kızlar nerdesiniz..??
:119: bugün benim evlilik yıl dönümüm :119: daha doğrusu düğün günüm nikah çook önce kıyılmıştıı kayınvalidemlerde dönüyolar bugün kocamla baş başa güzel bir gece geçirmem lazım
:119: Bugün benim evlilik yıl dönümüm :119: Daha doğrusu düğün günüm nikah çook önce kıyılmıştıı kayınvalidemlerde dönüyolar bugün kocamla baş başa güzel bir gece geçirmem lazım
kız bebişlerimiz ne güzel birlikte büyüyor
ayyyyyyyyyy ne hoşşşşşşşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?