Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

aşkmı tazeliyon leynnnn.gez gez doymadınmı daha tatilee.bekleme anoşşş bekleme ne beklicennn.direk olaya dalll baby.özledik seniiii

gez bakem ben gezemedim sen gez canım benim acısını tadını herbişeysini çıkar vallaa bekleme tabi direkt başla bakalım nezaman olacak beklemenin hiç faydası yok tabi rahmin kendini toparladıysa canımcım
seni seviyorummm

aşkmı tazeliyon leynnnn.gez gez doymadınmı daha tatilee.bekleme anoşşş bekleme ne beklicennn.direk olaya dalll baby.özledik seniiii

He yavrum ask tazeliyoz Samsun'da cok beğendim merkezi onceden evli degildik rahat gezemiyorduk yakalanırız diye simdi ohhh keyif Pazartesi ise başlıcam az kaldı özleyin beni:))

Ahh kıyamam sana kuzum gezerim senin yerine de üzülme daha Trabzon'a gidicez:)) eve gidince tekrar Dr a gidicem ins toparlanmistir rahim sogan yapmadım ya ondan tedirginim biraz:18:

Perim yok,ışılım yok neden acaba?Daha aslında bir sürü kişi yokta,onlar arada bir cikkkk yapıp kaçıyor...Bizim topiğin bu halleri ne olacak...

tesekkürlerr alyammm sende ohh ne güzell gezmişssinn,bence bebişle ilgili plan yapma oluruna bırak zor biliyorum ama yapmaya calıss..insallah en kısaa zamanda hamiş haberini verirsin bizee :))

kimsecikler yok kızlar nerdesiniz..??

canimmmm herseyin yolunda olmasina cokkkkkkkkkkkkkkk sevindimmmmm kizcen geliyomusss ohhhhh allahhhhh saglikla kucagina almayi nasip etsin insalalhh cnm

BU ARADA ;

kislar hayirlisiyla yarin sabah yolcuyuzzzzzzzzzzz
veeeeeeeeeee
CUMA ISBASIIIIIIII aman yarabbimmmmmmmmm amaninnn sankimmm 15 yil calisan ben degilmisim gibiiiiiiii hic calismamisim gibiii 1 yildaki rahatlik fazla sarmisss bunyemiiiii ve ruhumuuuuu
hayirlisii
tekrar alisiriz tempoyaaa

opuyorumm herkesleriiii
allaha emanet olalim hepimizzzzzzzz
her zaman her daimmmmm IYKI VARIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ veee ALLAHIN IZNIYLE COKKKKKKK MUTLU OLACAGIZZZZ

herkesleri cok seviyorummmmmm
beni Londrada hic yanliz hissettirmeyennnnnn arkadaslarimmmmmm ALLAH hepinizden razi olsunnnn
guzel arkadasligimizzz hep mutlu haberlerle cossun insallahhhhhhh

bu arada dayimin haberleri birazcikda olsa daha iyiii insallahhhh ailece kenetlenip herseyi asicazzzzzz .........

benim doktor randevum 22 eylule kaydiii doktor yurtdisindaymis yokmus

e alistik yaa artik herseyde ne diyoruzzzz E VARDIR HER ISDE BI HAYIR :)))))) dedikkkkkk tamam dedikkkkk bi bakmissinizzzzzz doktor randevumdaaaaaaaaaaaa tutunannn bir kesee gorururuzzzz tuplu dalisa gerek kalmazzzzzzzz hayirlisiysa eger dieee DUA EDIN BENIM ICINDEEE NOLURRRRRR .............

cokcokcok opuyorum herkesiiiiiiiiiiii
ve inanin yurekten icten sizi seviyorummmmmmmm vee bebislerimizideeeeeeee hepsini hepsiniiii

Selam kızlar uzun zamnadır yazamadım malum annem hastaydı çok şükür iyi yanıma geldi beraberiz şimdi :)

bende iyiyim denizde meaşallah iyi bir sıkıntımız allaha çok şükür yok sizden haberler ndir fazla yazamıyorum işyerinde sorunlar var int.ilgili vakit buldukça bakmaya çalışıyorum hemınız öpüyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrr

kimsecikler yok kızlar nerdesiniz..??

ayyyy penderiiim çok çok sevindim test sonuçlarına erken çık tı galiba ama iyi çıkmış oh ohhhhh
bende de güzel haberler var bugün. Geçen ay fırlayan E2 değerim bu ay normale düşmüşşş
düşmeseydi iki ay korunmak zorunda kalacaktık. ama gerek kalmadı oleeyyyy çok mutluyuuum çoookkkkk
:118: :119::118: :119::118: :119::118: :119:

TOPIGIMIZIN CANLANMASI ICIN HERKESLERII HALAYAAA DAVET EDIYORUMMmmmmMMmm :)))

GUZEL HABERLERLE BULUSMAKKKKK DILEGI ILEEEEEEEEEEE

TEYYYTEYYYTEYYYTEYYYTEYYTEYTEYTEYTEYTEY lililililililililililililililililililililililililililililililili teyteyteyteyteytey

29 eylülcülleerrr...iyi değerlendirinn önemli günleerrr bunlaaarrr...

idilimm şansın açık olsun yeni iş sayfandaa...ben de hemen alıştım eve olmasa da sabah uykularına..

bir sana bir sabah uykusuna hastayım hesabııı

adoşuummm özlediikk yauu..annenin iyi olmasına çok sevindim..sizle olunca iyi moral bulur anneciğinn.

perime 100 tane okudum inşallaahh kabul oluurrr..

sıra seyzenim deeee....

görüşürüz cancanlaarrr...zira ders çalışmam lazıımmm..daha ayaklar havaya dikilceekkkk

:119: bugün benim evlilik yıl dönümüm :119: daha doğrusu düğün günüm nikah çook önce kıyılmıştıı kayınvalidemlerde dönüyolar bugün kocamla baş başa güzel bir gece geçirmem lazım

daha nice mutluluk içinde geçireceğiniz yıldönümleri görün inşallah bitanem

Kızlar hepinize Günaydın...

İdilim iyi olmana sevindim.İnşallah işlerinde rast gider.Allah ım yar ve yardımcın olsun...

Adoşum annenin senin ve bebişin iyi olmasına sevindim.Kendinize iyi bakın.Öptüm...

Asosum nice mutlu yıllara...İnşallah seneye evlilik yıldönümünüzde bebişiniz kucağınızda olur...

Günaydın canlarımmmm, uzun zamandır giremiyorum malum tatil öncesi işleri toparlamaca, çok yoğun geçiyor.

Midemle ilgili şikayetlerimi yazmıştım ya, ağrı vardı, doktor bir kan testi yapmıştı, sonucu pek iyi çıkmadı. Bir bakteri varmış midemde, helicobakteri, mutlaka güçlü bir antibiyotikle tedavi edilmesi gerekiyormuş, 14 günlük ağır bir antibiyotik seti verdi, günde 2000 mg antibiyotik alacağım yaaanni, henüz başlamadım tatilden dönünce... Aman kızlar siz dikkat edin !!!! Dışardan yediğimiz yiyeceklerden özellikle iyi yıkanmayan yeşillikten bulaşıyormuş ve allah korusun tedavi edilmezse mide kanserinin asıl sebebiymiş.
Penderimin test sonuçalrı iyi çıkmış, çok şükür, valla çok sevindim.
Pidilim işte mi yani şu andaaaa,, iyi mesailer diliyorum kendisineeeeeeeee, gerçi bugün iş miş yapamaz o, arkadaşlarıyla hasret gidermeceeee..... Hayırlı olsun tekrar.

Biz de cumartesi sabah yola çıkıyoruz, 2 hafta kadar yokum, merak etmeyin...
Hamınızı öpüyorum, kendinize çok iyi bakın,hepinizi çok öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…