Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Uzun yıllar birlikte mutlu mesut yaşayın inşallah assoscumm..Allah ayırmasın....

çok geçmiş olsun...demek ki ciddi bişeymiş...işte bir doktora görünmekte fayda var...mide kanseri filan allah göstermesin....
sana iyi tatiller canımcım..iyice dinlen...orda yediklerine de dikkat et hele bu açık büfeler çok fena..çeşit çok ama kalite sıfır nerdeyse..bikere zehirlendiydimde..eczacı oraya giren etleri bir görseniz asla yemezsiniz dediydi...
gerçi ben tatlıdan gidiyordum
yerimize de yüz, güneşlen falan fıstık....buarada birde bebek yaparsanız ne alaaaa....gerçi antibiyotik tedavisi olunca

kısmet diyoruzzzz..

Evet canım,maşallah...Ben yarın kısmet olursa dr a gideceğim.1 ayı zor ettim zaten :)Allah ım sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görmeyi nasip etsin inşallah...

canım ayrıntılıyamı girecen
hadi Allah kolaylık versin
ben girdim çok şükür ordada bir sorun çıkmadı
inşallahhhhhhhhh sendede hiç bir sorun çıkmazzzzzzz
ikizciklerimizzzzzzzzzzzzzdeeeeeeeeeeeeeee

Bilmiyorum ki kuzum,artık dr um ne derse.Ayrıntılı acaba kendi mi bakıyor başka yere mi yönlendirecek?Bakalım yarın belli olur herhalde...İnşallah canım benim.Allah ım korusun bebişlerimizi...

Bilmiyorum ki kuzum,artık dr um ne derse.Ayrıntılı acaba kendi mi bakıyor başka yere mi yönlendirecek?Bakalım yarın belli olur herhalde...İnşallah canım benim.Allah ım korusun bebişlerimizi...

başka bir yere yönlendirmedi seninkide heralde kendi bakar
hayırlısı olsun canımcımmmmmmmmmmmmmmm

Kizlar internet çekiyor hemen geldim:))
ben dun merdivenlerden düştüm kalçam mosmor oldukirik yok cok şükür dun amcanın biri arabada ışıklarda beklerken para istedi sadece 1 lira yeter diyor bide bozuk vardı çıkarıp verdim sonrada bu olay oldu o yüzden kırık yok diyorum herhalde amca dua etti sanırım elimde kutuyla kırık olmaması mucize bence cok acı çekiyorum ama kemiklerimde yok cok şükür

erdoganim canim gecmis olsun tatil sonrasına erteleme hemen tedavini uygula canim bu tatil sana cok iyi gelecek bak ben tatilde stres yapmadığım icin adetim de normal zamanında geldi 10 undan 10 U na oluyordum bebek 14 unde alındı ben 40 güne olur en kotu diyordum yine 10 unda geldi:)) simdi tekrar başlayacak halvet zamanı ins:119::119:::119:

Asosum canim nice yıllara hep mutlu olun ins Allahım guzel bir evlatla taclandirsin evliliğinizi :118::118::118:

Çok geçmiş olsun,Allah ım korumuş seni.Dikkat et.Allah ım daha beterlerinden korusun...

Hu huuu napiyonuz leeyn :) tatildeyim ben,yazliktayim kocisle.gezip tozuyoz yumos gunleri basliyaa hsdi hayirlisi.herkes iyi di mi,penderim sonucun iyi cikmis cok sukur bebisim prensosumuz olcsk demek cok sevindim.tel.den yaziyam zor oliya.hepinizi kocaman opuyam yawrular.

Kuzuumm gez toz haletlere devam et senden dönüşte iyi haberler bekliyoruz ins cok öptük

alyacııım geçmiş olsun canım.verilmiş sadakam varmış diyosun yanii
viks miks bişey sürüyosun di mi halvet haftamıza kadar iyileş haaaa. (böyle deyince sanki benle sen halvet olacaz gibi oldu )

nice nice mutlu, sağlıklı, huzurlu, bol bebişli yıllar; güzel bir birliktelik dilerim tatlııııım

bizde seni öptük.
iyi tatiller.
geçmiş olsun bu arada. benim doktorumda dedi yeşillikleri sirkeli suya koy mutlaka diye. çok önemliymiş. tedavine hemen başla hemen bitsin canım. sağlıklı güzel bir tatil geçirirsin inşallah

Deli gaciiiiii leyynnnn sapsik göz mü koydun lan bana evliyim bennnnnnnnnn hayır nolamaz( aksam gel bı düşüneyim )
yok yavrum ne viksi koydeyiz suan yarın donüyoruz ins iyi gelirse evde var sürerim agri kesici aldım sadece resmen çürümüş bacağım

benden bir 100 daha yaz ben dairedeki arkadaşlara söledim onlarda okuyacaklar tam sayıyı onlardan sonra sölerim sana.. ayrıca bana bundan sonra kafadan 500 yaz okurum ben tatlım

ne oldu nereni kırdın ne yaptın kazamı yaptınız ben niye okumadım dur bi geçmişe döneyim geçmiş olsun bebekimmm

slm hatunlarrrrrr.napar ne edersiniz????? ne yer ne içersiniz.

perdoğanım ve alyam geçmiş olsun kızlarrrr

.............................peri................. ...........sezyen

aybike.....................100.................... . .........100
asos .......................200........................ . .....200
sonesinti...................100................... ............100
mehmetderya.............100....................... ........100
sonesintinin ark...........50.................................. 50
deragun.....................100................... ............100
messs.......................100.................. .............100
sezyen........................100................. ...............---
enderfts.......................50................. ................50

TOPLAM......................900................... ............800

toplamda 300 eksiğimiz kaldı

benden bir 100 daha yaz ben dairedeki arkadaşlara söledim onlarda okuyacaklar tam sayıyı onlardan sonra sölerim sana.. ayrıca bana bundan sonra kafadan 500 yaz okurum ben tatlım

ekledim balım 300 eksiğimiz kaldı.bende okurum bugün tamamlnır yarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…