- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #18.781
:119: bugün benim evlilik yıl dönümüm :119: daha doğrusu düğün günüm nikah çook önce kıyılmıştıı kayınvalidemlerde dönüyolar bugün kocamla baş başa güzel bir gece geçirmem lazım
Günaydın canlarımmmm, uzun zamandır giremiyorum malum tatil öncesi işleri toparlamaca, çok yoğun geçiyor.
Midemle ilgili şikayetlerimi yazmıştım ya, ağrı vardı, doktor bir kan testi yapmıştı, sonucu pek iyi çıkmadı. Bir bakteri varmış midemde, helicobakteri, mutlaka güçlü bir antibiyotikle tedavi edilmesi gerekiyormuş, 14 günlük ağır bir antibiyotik seti verdi, günde 2000 mg antibiyotik alacağım yaaanni, henüz başlamadım tatilden dönünce... Aman kızlar siz dikkat edin !!!! Dışardan yediğimiz yiyeceklerden özellikle iyi yıkanmayan yeşillikten bulaşıyormuş ve allah korusun tedavi edilmezse mide kanserinin asıl sebebiymiş.
Penderimin test sonuçalrı iyi çıkmış, çok şükür, valla çok sevindim.
Pidilim işte mi yani şu andaaaa,, iyi mesailer diliyorum kendisineeeeeeeee, gerçi bugün iş miş yapamaz o, arkadaşlarıyla hasret gidermeceeee..... Hayırlı olsun tekrar.
Biz de cumartesi sabah yola çıkıyoruz, 2 hafta kadar yokum, merak etmeyin...
Hamınızı öpüyorum, kendinize çok iyi bakın,hepinizi çok öpüyorum.
Evet canım,maşallah...Ben yarın kısmet olursa dr a gideceğim.1 ayı zor ettim zaten :)Allah ım sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görmeyi nasip etsin inşallah...
canım ayrıntılıyamı girecen
hadi Allah kolaylık versin
ben girdim çok şükür ordada bir sorun çıkmadı
inşallahhhhhhhhh sendede hiç bir sorun çıkmazzzzzzz
ikizciklerimizzzzzzzzzzzzzdeeeeeeeeeeeeeee
Bilmiyorum ki kuzum,artık dr um ne derse.Ayrıntılı acaba kendi mi bakıyor başka yere mi yönlendirecek?Bakalım yarın belli olur herhalde...İnşallah canım benim.Allah ım korusun bebişlerimizi...
başka bir yere yönlendirmedi seninkide heralde kendi bakar
hayırlısı olsun canımcımmmmmmmmmmmmmmm
Kizlar internet çekiyor hemen geldim:))
ben dun merdivenlerden düştüm kalçam mosmor oldukirik yok cok şükür dun amcanın biri arabada ışıklarda beklerken para istedi sadece 1 lira yeter diyor bide bozuk vardı çıkarıp verdim sonrada bu olay oldu o yüzden kırık yok diyorum herhalde amca dua etti sanırım elimde kutuyla kırık olmaması mucize bence cok acı çekiyorum ama kemiklerimde yok cok şükür
erdoganim canim gecmis olsun tatil sonrasına erteleme hemen tedavini uygula canim bu tatil sana cok iyi gelecek bak ben tatilde stres yapmadığım icin adetim de normal zamanında geldi 10 undan 10 U na oluyordum bebek 14 unde alındı ben 40 güne olur en kotu diyordum yine 10 unda geldi:)) simdi tekrar başlayacak halvet zamanı ins:119::119:::119:
Asosum canim nice yıllara hep mutlu olun ins Allahım guzel bir evlatla taclandirsin evliliğinizi :118::118::118:
Çok geçmiş olsun,Allah ım korumuş seni.Dikkat et.Allah ım daha beterlerinden korusun...
Hu huuu napiyonuz leeyn :) tatildeyim ben,yazliktayim kocisle.gezip tozuyozyumos gunleri basliyaa hsdi hayirlisi.herkes iyi di mi,penderim sonucun iyi cikmis cok sukur bebisim prensosumuz olcsk demek cok sevindim.tel.den yaziyam zor oliya.hepinizi kocaman opuyam yawrular.
:119: bugün benim evlilik yıl dönümüm :119: daha doğrusu düğün günüm nikah çook önce kıyılmıştıı kayınvalidemlerde dönüyolar bugün kocamla baş başa güzel bir gece geçirmem lazım
Günaydın canlarımmmm, uzun zamandır giremiyorum malum tatil öncesi işleri toparlamaca, çok yoğun geçiyor.
Midemle ilgili şikayetlerimi yazmıştım ya, ağrı vardı, doktor bir kan testi yapmıştı, sonucu pek iyi çıkmadı. Bir bakteri varmış midemde, helicobakteri, mutlaka güçlü bir antibiyotikle tedavi edilmesi gerekiyormuş, 14 günlük ağır bir antibiyotik seti verdi, günde 2000 mg antibiyotik alacağım yaaanni, henüz başlamadım tatilden dönünce... Aman kızlar siz dikkat edin !!!! Dışardan yediğimiz yiyeceklerden özellikle iyi yıkanmayan yeşillikten bulaşıyormuş ve allah korusun tedavi edilmezse mide kanserinin asıl sebebiymiş.
Penderimin test sonuçalrı iyi çıkmış, çok şükür, valla çok sevindim.
Pidilim işte mi yani şu andaaaa,, iyi mesailer diliyorum kendisineeeeeeeee, gerçi bugün iş miş yapamaz o, arkadaşlarıyla hasret gidermeceeee..... Hayırlı olsun tekrar.
Biz de cumartesi sabah yola çıkıyoruz, 2 hafta kadar yokum, merak etmeyin...
Hamınızı öpüyorum, kendinize çok iyi bakın,hepinizi çok öpüyorum.
alyacııım geçmiş olsun canım.verilmiş sadakam varmış diyosun yanii
viks miks bişey sürüyosun di mi halvet haftamıza kadar iyileş haaaa. (böyle deyince sanki benle sen halvet olacaz gibi oldu)
nice nice mutlu, sağlıklı, huzurlu, bol bebişli yıllar; güzel bir birliktelik dilerim tatlııııım
bizde seni öptük.
iyi tatiller.
geçmiş olsun bu arada. benim doktorumda dedi yeşillikleri sirkeli suya koy mutlaka diye. çok önemliymiş. tedavine hemen başla hemen bitsin canım. sağlıklı güzel bir tatil geçirirsin inşallah
benden bir 100 daha yaz ben dairedeki arkadaşlara söledim onlarda okuyacaklar tam sayıyı onlardan sonra sölerim sana.. ayrıca bana bundan sonra kafadan 500 yaz okurum ben tatlım
Sagol canımın ici amin ins hepimizi korusun Rabbim ..yürürken zorlanıyorum ama cok şükür kaburgalarim belim bacağım sağlam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?