Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
ne oldu nereni kırdın ne yaptın kazamı yaptınız ben niye okumadım dur bi geçmişe döneyim geçmiş olsun bebekimmm

Kuzum merdivenlerden düştüm elimde kutu vardı 5-6 merdiven inmisimcurumus kalçam mosmor belimi kaburgalarimi kırmadım cok şükür sadece ezilme var gibi ama ne ezilme:))

slm hatunlarrrrrr.napar ne edersiniz????? ne yer ne içersiniz.

perdoğanım ve alyam geçmiş olsun kızlarrrr

Sagol bebem bende eve gidince adetim bitmiş olur bol bol okurum ins

geçmiş olsuunnn alyoşcummmm.....

Sağol messim naber cicim

:119:günaydın canımmm arkadaşlarım süper bi gece geçirdik kocişimleee çok mutlu uyandımmm

Bugün 100 Selavat çekelim arkadaşlar

Eklentiler

• $250051_468037723230591_1314088508_n.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 24
günaydınn kızlarrr,hayırlı cumalarrr..

alyamm gecmiş olsun canımmm,dikkat et kendinee şu önemli günlerde :)

Sagol canim ya hiç sorma tam da adet olmuşum onemli günler baslicak yapıştım merdivene:)) ama cok şükür kırık çıkık yok bı de alçı olsaydı napardim

Hayırlı cumalar hepinize topigin sultanları hepimizin dualari kabul olsun ins opuyorum hepinizi

günaydııınnn...

Sağol messim naber cicim

iyyiim tatlıımmm..yımırt haftasındayımmm, mutluyumm, şeniimmm vs.vs..bu ay yine umutlar tavan ben de bakalımm nolcaakk...

adaçayı fazla ağrı yapmadı bu sefer....hissedemedim çatırdadım mııı çatırdamadımm mııı?...

yarım çıkmış üstte

hemen annemi ariiimmmmmm

birde kaynanacıımm doğumgünüm de annemi arar gerçi herkesinkinde yapar da...iyi ki doğurmuşsunuz önce sizi kutlamak gerek der...
öğrendim şimdi ben de arıyorum doğuran insanı tanıyorsam çok mutlu oluyorlar...

:119:günaydın canımmm arkadaşlarım süper bi gece geçirdik kocişimleee çok mutlu uyandımmm

Emeginize saglık bebem (ADD yok gorevi ben üstleneyim dedim:)))))

Benimde 5 gun sonra yumirt haftam bebem iple cekiyom:119::119::119:

kızlar size bişey diyimmibu ay daha önce hiç olmadığı kadar yumurtlama günlerimde akıntım oldu o yapışkan akıntıyı 1 hafta boyunca resmen görmekle kalmadım hissettim yani ben kürün çok faydası olduğunu düşünüyorum ne kadar değerlendiremesekte yalnız şiddetli sağ kasık batmalarım oldu hala devam ediyo öylece kalıyorum bazen canım çok yanıyo.. ayrıca şuan akıntım beyaz olarak devam ediyo şaşırtıcı bir durum çünküsüde haftaya cuma mens günüüüümmmm:18::18: niye bilmiyorum ama çok heyecanlıyım ilk defa bu kadar korkuyorum neden anlamadım :18::18:

Son düzenleme:
aybicem bi 100 fatiha daha yaz bendeennnn ... kızlar boş durmasın ağızlarınız haydi fatihaya devaaammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…