Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

aminnnn inşallah vitaminimmm inşallah tutunur bana öle yapıcam yatıp dinlenicem inşallah birde yarın olup mesai bitse

hisseder mi gerçekten

tabiki hisseder tatlım allahım yarattı sonra o güzeller güzeli yavruna annecim bak ben burdayım dedirtti sana erkenden hemde
cumartesiki sonucundada bunu tasdikleyecek güçlü bir şekilde ben inanıyorum sende inan
hadi bakalım bugün sizin en mutlu günlerinizin başlangıcı annesi gül yüzünde güller açsın

canım bitanem ama yinede çok ümitlenmek yok çok ümitlenince insan sonuç olumsuz olursa ki allah korusun çok kötü oluyo o yüzden hayırlısı hadi rastgele diyelim dualar senin için..niye yazdım bunu benim 5 gün varken 38 di değerim hatırlıarsan eğer topikle ilk tanışma zamanlarımda yada tanışma sebebim ama 4+3 ken kanama ile gitt dr a göre kimyasal gebelikti çünkü adet zamanına göre geldi.. seni üzmek hevesini yarım bırakmak için sölemedim bak ben dün hayalet çizgiyi gördüm ama mutlu olamıyorum çünkü artık çok korkuyorum eşime kalırsa yarın test yapmamı istemiyo ama bu merak bu arada kızlar ben daha önce hayalet değil açık 2. çizgiyi çok gördüm ama sonuç negatif testler benimle oyun oynamayı çok seviyo ama o 2. çizgileri hep adet öncesi görüyorum yarın adet günüm ve varsa yarın çıkar diye umut ediyorummmm

haklısın canım dedim yaa sevinemiyorum da üzülemiyorum da şuan hiç birşeyi anlamlandıramıyorum cumartesi bi olsun hayır olsun inşallah
senin gününe kaçgün var rabbim herkese hayırlısını nasip etsin bizede hayırlısını nasip etsin

:18::18::18::18::18::18:benim normal günüm yarın :18::18::18::18::18::18:

:18::18::18::18::18::18:benim normal günüm yarın :18::18::18::18::18::18:

asosum canım inşallah güzel haberlerini bekliyorum. benim düşükle sonuçlanan gebelikte adetten önce göğüsler ağrımaya başlamıştı ya o yüzden taa adetime on gün kala olup olmadığını anlabilir miyim yoksa farklı da olabilir mi sence

kız daha bugün geçirdim aklımdan seni napıosun nasılsın bence göğüs muhabbeti ile anlayabilirmiyiz bilmiyorum şuanda göğüslerim çok acıyo ama hep acır zaten yalnız çok dehşet karın şişkinliğim oldu gaz yani ya bebekin yapmış olduğu gaz ççünkü geb e iken gaz çok olurmuş ilk bebekte benim çok olmuştu eger bebek yoksa zaten üşütmüşüm demektir

Leeeyn asosuumm hamissin sen bebisiim hayirlisiyla insaallah :)
İsilim prensosunu yirim senin aglayan guzelim benim,Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin :)
Hafzosum bu ayrilik sana bebis getirdi hayirlisiyla nasil sevindim anlatamam,gozlerim doldu okurken.evet ben de aglak bi yengecim
Perimin abisine acil sifalar dilerim onun icin de okudum Allah kabul etsin.
Pitomintosum
Paybicem
Palyosum
Esinimle kaanim
Deryam ve yigitleri
Adosum ve denizkizimiz
Eylemcosumla oglusu
Zeytosum ve cekirdegi
Pidilim
Maystrom
Derosum
Seyzosum
(kesin birini unuttum ama du bakem)
hepinizi seviyom leeyn!
hadi simdi dagilin :)

yok canım benim hiç acımazken adete on gün kala yumurtlama bitince acıyodu baya yani benden bi nane olmaz bu ay bari sen sevindir bizi kıs zaten öncekinden de ben senden bi ay sonra hamiş kalmıştım yine aynısı olur belkim

adoş gelmiş
ışıl gelmiişş
pitoş gelmiişş
pojuu gelmiş
hatta ve hattaaaa
havzakımız gelmiiiiş

bugün ne mübarek bi gün yaaa
bu bana bi işaret mi acaba :44:

asossum yarın olsun güzel haberlerle güne başlayalım inşallah canım
ama aksilik olusa da üzülme noolur seni çok seviyoruz

hafzakım hakkında hayırlısı olsun tatlım...

aybicem yaz banada 100 er tane

yaaaa pidilimle peri de gelsin artık.

herkese hayırlı cumalar
güzel haberlerle
güzel sürprizlerle
ve
sağlıkla dolu
bir gün olsun arkadaşlaaaaar.
her daim mutlu olun mutlu kalın

Canım şaka mı yapıyorsun?Tabiki hatırlıyoruz.Hadi bakalım inşallah gelsin çifter çifter bebiş haberleri de mutlu olalım de mi:) İnşallah canım bebişin seninledir.Allah ım hakkında en hayırlısını nasip etsin.Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah....Dualarım sizlerle.Haberdar et canım bizleri...

deryoşuuum nasılsııııın
delikanlılar ne alemde

yaa tatlım sizin bi gıcık doktor vardı ne oldu o olay :44:

Hepinize Hayırlı Cumalar...Allah'ım gönlünüzden geçen tüm güzellikleri hemencecik nasip eder inşallah...

Kızlar dua ederken;
Ey Allah ım sevgili peygamberin Muhammed Mustafa hürmetine senden şunu isterim deyip dua edin.İnşallah kabul olacaktır...

Bize bizden daha yakın,
Bizi birbirimizden daha çok seven,
Her bir insana bir gönül lütuf eden
Ve o gönüllerde Aşkı yaşatan,
Ey en güzel isimlerin sahibi olan
ALLAH (C.C).

Bu günlerimiz nasıl mübarek ise,
Bu amellerimiz nasıl Senin rızana ise
Ve niyetlerimiz nasıl halis ise,
Yarınlara da erişebileceksek eğer
Böylesine günler,
Böylesine ameller,
Ve böylesine niyetler nasip eyle.
Her ne kadar şuan emaneten sahip olduklarımıza
Ve de olacaklarımıza layık olamasak da!
Şüphesiz ki, Sen gönüllerimizde yaşattıklarımızı da
Aklımızdan geçirdiklerimizi de en iyi bilensin.

Sen hakkımızda en hayırlı olanı nasip eyle Ya Rabbim.Bebek isteyen kardeşlerime hayırlı bebekler nasip eyle Ya Rabbim.Sen hamile olan kardeşlerime de sağlıkla sıhhatle bebeklerini kucaklarına almayı nasip et.Her şeyden önce bebişlerimize sağlık ver Allah ım.Bir avazda sağlıklı doğumlar yapmayı nasip et Allah ım inşallah.Amin.....

İyiyim canım benim çok şükür.Sen nasılsın?Çok şükür teyzesi bebişlerde iyi galiba :)

Canım en son biz ifade verdik geldik.Kendide verecekti.Ona göre artık tekrar çağırırlar mı ne olur bilmiyorum.Ortada bir şey de yok.Bakalım hayırlısı olsun.Allah ım yar ve yardımcımız olsun...

deryoşuuum nasılsııııın
delikanlılar ne alemde

yaa tatlım sizin bi gıcık doktor vardı ne oldu o olay :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…