- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #19.021
ışılımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
casnımmmmmm prensesinn mii gleiyoooo oyyo oyyyyyyyyyyyyyyy
hafzakımmmm canıummm sen yat dinlennnn allahım o bebişinii sana bagışlasınn ve hayırlısıı yla tutunsun sende kalsınnn gitmesin birseycik olmasınnnnnnnn
bir bakınıp cıkcam kızlar artık pazartesii günü kociş işe başlayınca raha rahat takılır muhabbet ederizz geçmişide okurummm bol bollll vaktim olur artıkkkkkkkkkkkkkkk
öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzz
bundan sonra bırakmak yok bizi hafzakımmm ona göre
Cumartesi sonucu alınca yaz hemen buraya canım benimmm
hisseder mi gerçekten
ışılımmm prenses mi geliyorr bu harika bi haber maviş gözleri olur inşallah dünyalar güzeli bi kız olur inşallah
canlar ben kaçıyorum anneme geçip bi güzel doyurcam karnımı
öpüyorum sizi,asosum sabah test yap lütfen
canım bitanem ama yinede çok ümitlenmek yok çok ümitlenince insan sonuç olumsuz olursa ki allah korusun çok kötü oluyo o yüzden hayırlısı hadi rastgele diyelim dualar senin için..niye yazdım bunu benim 5 gün varken 38 di değerim hatırlıarsan eğer topikle ilk tanışma zamanlarımda yada tanışma sebebim ama 4+3 ken kanama ile gitt dr a göre kimyasal gebelikti çünkü adet zamanına göre geldi.. Seni üzmek hevesini yarım bırakmak için sölemedim bak ben dün hayalet çizgiyi gördüm ama mutlu olamıyorum çünkü artık çok korkuyorum eşime kalırsa yarın test yapmamı istemiyo ama bu merakBu arada kızlar ben daha önce hayalet değil açık 2. çizgiyi çok gördüm ama sonuç negatif Testler benimle oyun oynamayı çok seviyo ama o 2. çizgileri hep adet öncesi görüyorum yarın adet günüm ve varsa yarın çıkar diye umut ediyorummmm
haklısın canım dedim yaa sevinemiyorum da üzülemiyorum da şuan hiç birşeyi anlamlandıramıyorum cumartesi bi olsun hayır olsun inşallah
senin gününe kaçgün var rabbim herkese hayırlısını nasip etsin bizede hayırlısını nasip etsin
:18::18::18::18::18::18:benim normal günüm yarın :18::18::18::18::18::18:
asosum canım inşallah güzel haberlerini bekliyorum. benim düşükle sonuçlanan gebelikte adetten önce göğüsler ağrımaya başlamıştı ya o yüzden taa adetime on gün kala olup olmadığını anlabilir miyim yoksa farklı da olabilir mi sence
kız daha bugün geçirdim aklımdan seni napıosun nasılsın bence göğüs muhabbeti ile anlayabilirmiyiz bilmiyorum şuanda göğüslerim çok acıyo ama hep acır zaten yalnız çok dehşet karın şişkinliğim oldu gaz yaniya bebekin yapmış olduğu gaz ççünkü geb e iken gaz çok olurmuş ilk bebekte benim çok olmuştu eger bebek yoksa zaten üşütmüşüm demektir
Birgün inşallah geri döner bende size hamile olduğumu söylerim dedim öle ayrıldım aranızdan dayanamadım arada okudum yazdıklarınızı merak ettim neler yaptığınızı şimdi ise dualarınıza ihtiyacım var bugün kan verdim ve sonucum 17,49 ömrümde ilk defa ellerim titredi mutluluktan ağladım daha eşime söylemedim sadece ablama söyleyebildim. Doktoruma gösterdim değerin düşük dedi yat dinlen hiç bişey yapma bol bol dinlen dedi süpheli ilişkiden sonraki 12. Gün bugün zaten tek ilikşi oldu daha olmadı.
Belki hakkım değil. Sizi bırakıp gittim ama şimdi dua istiyorum sizden kabul ederseniz belki bana kızıcaksınız ama gerçekten çok yorulmuştum dinlenmek çok ama çok iyi geldi. Gün hesabı filan yapmadık zaten koskoca 1 ayda 2 kere ilikşi oldu ötekisi 3 gün önceydi :26:
Bana dua eder misiniz? Değerim yükselsin bebeğim bana tutunsun
deryoşuuum nasılsııııın
delikanlılar ne alemde
yaa tatlım sizin bi gıcık doktor vardı ne oldu o olay :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?