- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #19.041
İyiyim canım benim çok şükür.Sen nasılsın?Çok şükür teyzesi bebişlerde iyi galiba :)
Canım en son biz ifade verdik geldik.Kendide verecekti.Ona göre artık tekrar çağırırlar mı ne olur bilmiyorum.Ortada bir şey de yok.Bakalım hayırlısı olsun.Allah ım yar ve yardımcımız olsun...
günaydın kızlaaarrrr 2. çizgiyi gördük hatta ilk testle karşılaştırdık sabah dite ki kociş biz ilkindeki çizgiyi nasıl görmüşüz bak bbu daha net diyee allahımm hayırlısı ve sağlıklısı ile gelsin bebişim varsa eğer.. inşallah testler yanıltmıyodur beni yine deryacım ne olur benim için 41 ayetel kürsi okuuuu kızlarnolur dua edin sizdeeee:18::18::18:
günaydın kızlaaarrrr 2. çizgiyi gördük hatta ilk testle karşılaştırdık sabah dite ki kociş biz ilkindeki çizgiyi nasıl görmüşüz bak bbu daha net diyee allahımm hayırlısı ve sağlıklısı ile gelsin bebişim varsa eğer.. inşallah testler yanıltmıyodur beni yine deryacım ne olur benim için 41 ayetel kürsi okuuuu kızlarnolur dua edin sizdeeee:18::18::18:
tatlım ne güzel dualar yazıyorsun ağzına sağlık
Rab'bim seni, bebişlerini, eşini, yuvanızı korusun; huzur, sağlık, mutluluk versin canım.
inşallah o olayda büyümeden çözülür...
benimde annem yanımda takılıyoruz ana kız işte
canımm çok güzel bi haber bu,çok sevindim asosumm inşallah hayırlısıyla bebişin seninledir annesi.ne zaman kan verceksin?
Sende oku iyisen 41 ayetel kürsi lütfeeennnn
bu arada kanı pazartesi vercem tabi hasta olmazsam:18:
okurum tabi bitanem ama kan için pazartesi geç diil mi?:18::18::18:
dr gitmememin nedeni kimyasal gebeklik olmasından korkuyorum pazarr evde test yaparım hasta olmazsam pazartesi gider veririm kan
kızlar cuma bugün çok dua edin banaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?