Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Hayırlı haberlerle gelin inşallah.Allah ım hakkınızda en hayırlısını versin.Gelirse bu ay bebişler çok sevinecez.Ama gelmezse de üzülmek yok...

tatlım ne güzel dualar yazıyorsun ağzına sağlık

Rab'bim seni, bebişlerini, eşini, yuvanızı korusun; huzur, sağlık, mutluluk versin canım.

inşallah o olayda büyümeden çözülür...

benimde annem yanımda takılıyoruz ana kız işte

Son düzenleme:
günaydın kızlaaarrrr 2. çizgiyi gördük hatta ilk testle karşılaştırdık sabah dite ki kociş biz ilkindeki çizgiyi nasıl görmüşüz bak bbu daha net diyee allahımm hayırlısı ve sağlıklısı ile gelsin bebişim varsa eğer.. inşallah testler yanıltmıyodur beni yine deryacım ne olur benim için 41 ayetel kürsi okuuuu kızlarnolur dua edin sizdeeee:18::18::18:

Canım hemen kan ver ne olur,inşallah ozaman daha da netleşir.Ben bir şeyler atıştırayım hemen okumaya başlayacam....

canımm çok güzel bi haber bu,çok sevindim asosumm inşallah hayırlısıyla bebişin seninledir annesi.ne zaman kan verceksin?

yaaa tatlım çok sevindim
ama sen çok gerginsin galiba:44:

ay ne diyim bilemedim hakkında hayırlısı canım
dularımız seninle
doktor a yarın mı gideceksin?

Son düzenleme:
Amin canım Allah razı olsun.Allah ım sana da sağlıklı sıhhatli hayırlı bahtı şansı açık nurtopu gibi bebişler nasip etsin inşallah...

insallahh asosumm ınsallahhh canmmm bebişin seninledirr :)) dualarım seninlee canımmm :)) hayırlı haberlerle gel..

dr gitmememin nedeni kimyasal gebeklik olmasından korkuyorum pazarr evde test yaparım hasta olmazsam pazartesi gider veririm kan
kızlar cuma bugün çok dua edin banaaaaa

.................................aybice........... .......idilga
aybice.........................101................ ......101
asos...........................150........................150
ışıl................................100.......................100
sezyen...........................100.......................100

okumak isteyipte yazmadığım varmı kzılar.gözden kaçırdığım

canımcımmm önce bi sakin olmaya çalış.çok gergin ve panik halindeymişsin gibi öyle hissetim.kendini rahatlatmaya çalış.inş bebişin seninledir balım.biz dua ediyoruz sen merak etme.inş güzel haberlerini alcaz pazartesiye

güllerimmmmmmmmmmmmmmm
nasılsınızzzzzzzzzzzzzz
asosum şimdi gördüm çok sevindim inşallah bebişin seninledir gülümmmmmmmmmmmmmmmmmm
dualarımız seninleeeeeeeeeeeeeee

bu arada herkese mrblar.nasılsınız hatunlarr.hafzak dönmüş oda inş hamiştir bebeği iice tutunur ona

aslında hiç olmadığım kadar sakinim ve rahatım sadece yine kimyasal gebelik olmasından korkuyorum ammmaaaaannnnn rabbim herkesten iyi bilir herşeyin hayırlısııı beni benden daha çok sever düşünür hepimiz için bu böyle bugünkü halimize şükür rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…