Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
herkesee günaydııınnnn...

dün gelemedimm...güzel haberlerle dolmuş topiikkk...

ışılımıınnn doğasııı geliyormuuşşş..bayıldım ismineee..

hafzak dönmüşş...hem de çok güzel ve inşallah artacak bir değerleee...ben daha 0.1 i hiç geçemediimmm...darısı başıma...

asoşumuz da inşallah güzel haberi vericek..içini ferah tut asoşuumm.. bak gör kimyasal olmiicak...en güzel yumurta en güzel spermcanı buldu gibi bu sefer..

adoşş bile gelmiş... özledik yaaaaa.....

leyn bojuucukk ne tatilmiişşş...özledik..bari bu rahatlıkta tutsa senin de bu ay.....

ve herkesi çok öpüyoruummm...hep güzel haberler alaalllıımmmmm...

aybikem bana da 100 er yaz canım...

Asosum sana ve bebişinin niyetine okudum Rabbim kabul etsin inşallah...

Allah ım bu okuduğum 41 Ayetel Kürsi'yi kabul eylesin inşallah...Ne muradımız varsa Allah ım gönlümüze göre versin.Sıkıntılarımızı gidersin inşallah Allah'ım...Amin....

Son düzenleme:
ağzına sağlık deryamm allah razı olsun rabbimde sana kolay sağlıklı ağrısız bir doğum nasip etsin inşallah

lütfen 41 ayetel kürsi okuyun benim için

asosummmm kuzummm hadi bakalım inşallah okudum senin için allah kabul etsin inşallah
Pazartesiye kadar nasıl dayancaz biz şimdi ayol

bendende 100 er tane yaz aybicem güzelim datlum

Amin canım,hepimize inşallah.Allah ım sağlıklı sıhhatli bebekler versin.Yatıp kalkıp sağlık istiyorum Rabbim'den.İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız hayırlısı ile...

ağzına sağlık deryamm allah razı olsun rabbimde sana kolay sağlıklı ağrısız bir doğum nasip etsin inşallah

eğer olmazsam pazar tekrar test yapcam evde daha net çıkar bu sefer kanımca oyüzden çok merak etmiycez sanırım

bu arada çok teşekkür ediyorum allah razı olsun rabbim dualarınızı kabul etsin inşallahhh

kızlar ben okula gidiyorum.
hepinizi öpüyorum.
asosum sakin ol içini ferah tut. iyi düşün ki iyi şeyler olsun
Allah a emenet olun kızlar

.................................aybice........... .......idilga
aybice.........................201................ ......201
asos...........................150........................150
ışıl..............................100...................... 100
sezyen.........................100...................... 100
mess............................100.......................100
esinnnnnnn.....................100.............. .......100

TOPLAM.........................751.......................751

SON 250 okumayan arkadaşlar sizleirde bekleriz

bir arkadaşa 1001 sözüm vardı onun 220 tane falan kaldı öğlen bite öğleden sonra okuyabildiğim kadar okurum ben bitiriz bugün inşallah kızlar azıcık gayret okumaya devaammm

meesimm benim canım arkadaşım beğenmene sevindim ismimizi Rabbim hayırlısıyla sana da nasip eder inşallah tez zamanda AMİİİİİİNNNNNNNN

asosumm bende okudum canımın içi hayırlısıyla dualarımız kabul olur inşallahhhhhhhhh

.................................aybice........... .......idilga
aybice.........................201................ ......201
asos...........................150................ ........150
ışıl..............................100............. ......... 100
sezyen.........................100................ ...... 100
mess............................100............... ........100
esinnnnnnn.....................100.............. .......100
pender...........................50.........................50
TOPLAM.........................801................ .......801

SON 200 okumayan arkadaşlar sizleirde bekleriz

ışılımm çok merak ettik senii....neyse şimdi iyiymişsiinnn..bugünler bebeğini kucağına alınca unutulacak inşallaahh...

canımsınız benim ya bi daha merakta bırakmıcam sizi söz
sen napıosun canım eşinin yanındaydın sanırım?

evet hala eşimin yanındayım..evimizden uzağız ama birlikteyizz şükür..gerçi dönme vakti yaklaşıyor..napalım iş olsun da...

genel olarak iyiyim..vaktim bol ama ders çalışıyorum, kitap okuyorum..uzun zamandır kendime vakit ayırmamıştım.

işte birde bebek için uğraştık sayılır bakalım 8-9 gün sonra nolucak..buarada tam dönme ihtimalimin olduğu hafta..aslında o dönem gitmek istemiyorum..uçak yolculuğu ee ister istemez eşya taşicam....yine düşünmekteyim yani..birde benim bünyemi çok etkiliyor hava değişikliği, uçak yolculuğu...böyle ışılım işte...

yalnız dün gece bir rüya gördüm aslında tam uyuyamadım gibi geldi sürekli uyandım..rahatsız bir uykuydu..birsürü bebek tombik tombik etrafımı sarmış...bir gürültü bir gürültü kafamı ne yana çevirsem bebek esmeri, sarışını, çinlisi, zencisi...sanırım fazla taktım yine bu konuyaaa..hayırlısı olsun, kötü bişii de olmasıınn inşalaahh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…