- 22 Mayıs 2012
- 2.023
- 104
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #19.061
Asosum sana ve bebişinin niyetine okudum Rabbim kabul etsin inşallah...
Allah ım bu okuduğum 41 Ayetel Kürsi'yi kabul eylesin inşallah...Ne muradımız varsa Allah ım gönlümüze göre versin.Sıkıntılarımızı gidersin inşallah Allah'ım...Amin....
günaydın kızlaaarrrr 2. çizgiyi gördük hatta ilk testle karşılaştırdık sabah dite ki kociş biz ilkindeki çizgiyi nasıl görmüşüz bak bbu daha net diyee Allahımm hayırlısı ve sağlıklısı ile gelsin bebişim varsa eğer.. Inşallah testler yanıltmıyodur beni yine deryacım ne olur benim için 41 ayetel kürsi okuuuu kızlarnolur dua edin sizdeeee:18::18::18:
lütfen 41 ayetel kürsi okuyun benim için
.................................aybice........... .......idilga
aybice.........................101................ ......101
asos...........................150........................150
ışıl................................100.......................100
sezyen...........................100.......................100
okumak isteyipte yazmadığım varmı kzılar.gözden kaçırdığım
ağzına sağlık deryamm allah razı olsun rabbimde sana kolay sağlıklı ağrısız bir doğum nasip etsin inşallah
kızlar ben okula gidiyorum.
hepinizi öpüyorum.
asosum sakin ol içini ferah tut. iyi düşün ki iyi şeyler olsun
Allah a emenet olun kızlar
herkesee günaydııınnnn...
dün gelemedimm...güzel haberlerle dolmuş topiikkk...
ışılımıınnn doğasııı geliyormuuşşş..bayıldım ismineee..
hafzak dönmüşş...hem de çok güzel ve inşallah artacak bir değerleee...ben daha 0.1 i hiç geçemediimmm...darısı başıma...
asoşumuz da inşallah güzel haberi vericek..içini ferah tut asoşuumm.. bak gör kimyasal olmiicak...en güzel yumurta en güzel spermcanı buldu gibi bu sefer..
adoşş bile gelmiş...özledik yaaaaa.....
leyn bojuucukk ne tatilmiişşş...özledik..bari bu rahatlıkta tutsa senin de bu ay.....
ve herkesi çok öpüyoruummm...hep güzel haberler alaalllıımmmmm...
aybikem bana da 100 er yaz canım...
meesimm benim canım arkadaşım beğenmene sevindim ismimiziRabbim hayırlısıyla sana da nasip eder inşallah tez zamanda AMİİİİİİNNNNNNNN
asosumm bende okudum canımın içi hayırlısıyla dualarımız kabul olur inşallahhhhhhhhh
ışılımm çok merak ettik senii....neyse şimdi iyiymişsiinnn..bugünler bebeğini kucağına alınca unutulacak inşallaahh...
canımsınız benim ya bi daha merakta bırakmıcam sizi söz
sen napıosun canım eşinin yanındaydın sanırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?