Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

canım benim hasretlik zor çok iyi bilirim,eşimle evlenmeden önce 5 senemizi uzakta geçirdik.şimdi bu yüzden askere bile gitmiyor dayanamam diyor.hayırlısı artık
inşallah yumoşun spermcanı hüüüüpppppp diye çekmiştir ve bebişin seninledir tatlım,kendini fazla yorma ama çokta kafaya takma bitanem hakkınızda hayırlısı olsun.
rüyana gelinceeee ilk hamiş kaldığım ay görmüştüm rüyamda bende hatta eşim de görmüştü ama bazen bilinçaltımızın bize oyunlar oluyor çok takılmamak lazım..
herşey çok güzel olacak kötü şeyler düşünmek yoookkkkk canım benimm

yok kötü düşünmüyorum da sana yazarken aklıma geldi..haklısın fazla takılmamak gerek, hayat nolursa olsun çok güzell...

ben birşeyler yiyim ışılımm.. iyi ki geldiinnnn...

kızlarr ben bugün çok yoğunum öğle aRsında uğrayayım dedim asosumun güzel habberine çok sevindim darısı bize inş

biliyorsunuz bugun adetimin 12. günü ve hala bitmedi izin aldım hastaneye gidicem birazdan dönüşte size yazarım
öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

git tabi alyamm baksın bi,herşey yolundadır umarım

Canım benim bizde seni seviyoruz.Özletme kendini,hayırlı haberlerle gel inşallah...

Benim için dua eden herkesten allah bin kere razı olsun rabbim gönlünüzün muradını tez vakitte versin inşallah

Selam arkadaşlar
asosumm bende okuyorum sana 41 olur mu bilmem ama okuyorum. Rabbim muradına kavuşturur inş.

Bojoumm canım evet galiba ayrılık bana bebiş getirdi ama yarınki tahlil sonucumu görmeden bişey diyemiyorum dün bütün gece heyecan bir taraftan gaz bir taraftan uyutmadılar

mehmetderyam sağol canımm güzel duaların için çok teşekkür ederim. Benide duandan eksik etme rabbim yarın daha güzel haberler alabilmeyi nasip etsin bana ve hepimize inş.

Kızlar bende 100 100 istiyorum ama ne okuduğumuzu çözemedim hangi duayı okuyoruz banada yazın 100'er tane

İnşallah canım,hayırlısıyla gelsin bebiş haberleri...
Canım her hafta 2 kişiye 100 er tane fatiha okuyoruz,katılmak istersen sende oku.Sırayla bizede gelecek inşallah...

.................................aybice........... .......idilga
aybice.........................201................ ......201
asos...........................150................ ........150
ışıl..............................100............. ......... 100
sezyen.........................100................ ...... 100
mess............................100............... ........100
esinnnnnnn.....................100.............. .......100
pender...........................50............... ..........50
hafzak...........................100........................100

TOPLAM.........................901................ .......901

okuyan varmı kızlarrrr

Kızlar ben tetanoz aşısı için sağlık ocağına gideceğim birazdan çıkabilirsem.Kendinize iyi bakın.İnşallah Pazartesi hayırlı haberlerinizi alırım.Allah a emanet olun...

ben gittim tahlil verdim hemsire arkadaşa uğramıştım gaza getirdi hemen kan aldı :18: 5 te çıkacak

asosum canım çok sevindim allah tamamına erdirsin sonunda taze hamiş haberi aldık tatlım gülerek büyüüsün inşallah

kızlar aslında bundan biraz daha net ama makina eski biraz bukadar göründüüü:18::18: hoş ordan görünüyomu bilmiyorum ama

ben gittim tahlil verdim hemsire arkadaşa uğramıştım gaza getirdi hemen kan aldı :18: 5 te çıkacak

amanınnnnn Arkadaşına çok selam söyle teşekkürlerimi ilet aferin ona az kaldı saat 5 e geliyorrr o arayacakmı seni nasıl olcak senmi arayacaksın gitcekmisin
ayyy ne çok soru sordum heyecandan heyecandan

aile hekimliği karşısı o hemen arayacak zaten labarant arkadaşın da tel nı var bende sıkıntı yok elimden geldiği kadar çabuk yaparım dedi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…