- 25 Haziran 2010
- 1.277
- 5
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #19.081
evet hala eşimin yanındayım..evimizden uzağız ama birlikteyizz şükür..gerçi dönme vakti yaklaşıyor..napalım iş olsun da...
genel olarak iyiyim..vaktim bol ama ders çalışıyorum, kitap okuyorum..uzun zamandır kendime vakit ayırmamıştım.
işte birde bebek için uğraştık sayılır bakalım 8-9 gün sonra nolucak..buarada tam dönme ihtimalimin olduğu hafta..aslında o dönem gitmek istemiyorum..uçak yolculuğu ee ister istemez eşya taşicam....yine düşünmekteyim yani..birde benim bünyemi çok etkiliyor hava değişikliği, uçak yolculuğu...böyle ışılım işte...
yalnız dün gece bir rüya gördüm aslında tam uyuyamadım gibi geldi sürekli uyandım..rahatsız bir uykuydu..birsürü bebek tombik tombik etrafımı sarmış...bir gürültü bir gürültü kafamı ne yana çevirsem bebek esmeri, sarışını, çinlisi, zencisi...sanırım fazla taktım yine bu konuyaaa..hayırlısı olsun, kötü bişii de olmasıınn inşalaahh....
canım benim hasretlik zor çok iyi bilirim,eşimle evlenmeden önce 5 senemizi uzakta geçirdik.şimdi bu yüzden askere bile gitmiyor dayanamam diyor.hayırlısı artık
inşallah yumoşun spermcanı hüüüüpppppp diye çekmiştir ve bebişin seninledir tatlım,kendini fazla yorma ama çokta kafaya takma bitanem hakkınızda hayırlısı olsun.
rüyana gelinceeeeilk hamiş kaldığım ay görmüştüm rüyamda bende hatta eşim de görmüştü ama bazen bilinçaltımızın bize oyunlar oluyor çok takılmamak lazım..
herşey çok güzel olacak kötü şeyler düşünmek yoookkkkk canım benimm
kızlarr ben bugün çok yoğunum öğle aRsında uğrayayım dedim asosumun güzel habberine çok sevindim darısı bize inş
biliyorsunuz bugun adetimin 12. günü ve hala bitmedi izin aldım hastaneye gidicem birazdan dönüşte size yazarım
öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Leeeyn asosuumm hamissin sen bebisiim hayirlisiyla insaallah :)
İsilim prensosunu yirim senin aglayan guzelim benim,Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin :)
Hafzosum bu ayrilik sana bebis getirdi hayirlisiyla nasil sevindim anlatamam,gozlerim doldu okurken.evet ben de aglak bi yengecim
Perimin abisine acil sifalar dilerim onun icin de okudum Allah kabul etsin.
Pitomintosum
Paybicem
Palyosum
Esinimle kaanim
Deryam ve yigitleri
Adosum ve denizkizimiz
Eylemcosumla oglusu
Zeytosum ve cekirdegi
Pidilim
Maystrom
Derosum
Seyzosum
(kesin birini unuttum ama du bakem)
hepinizi seviyom leeyn!
hadi simdi dagilin :)
Selam arkadaşlar
asosumm bende okuyorum sana 41 olur mu bilmem ama okuyorum. Rabbim muradına kavuşturur inş.
Bojoumm canım evet galiba ayrılık bana bebiş getirdi ama yarınki tahlil sonucumu görmeden bişey diyemiyorum dün bütün gece heyecan bir taraftan gaz bir taraftan uyutmadılar
mehmetderyam sağol canımm güzel duaların için çok teşekkür ederim. Benide duandan eksik etme rabbim yarın daha güzel haberler alabilmeyi nasip etsin bana ve hepimize inş.
Kızlar bende 100 100 istiyorum ama ne okuduğumuzu çözemedim hangi duayı okuyoruz banada yazın 100'er tane
ben gittim tahlil verdim hemsire arkadaşa uğramıştım gaza getirdi hemen kan aldı :18: 5 te çıkacak
2. çizgiyi görüyomusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?