Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Asooss üzülme canım hakkında hayırlısı olsun canım benim inş.en kısa zamnda hamiş olacaksın canım..

Hafzak senin adına çok ama çok sevindim hep dualarımdasınız inanın hafzak yarın bizi habersiz bırakma canım benim ayyy çok heycanlandım ...

Perim aibine acil şifalar diliyorum rabbim kimseyi korktuguna ugratmasın amin..

Ee kıslar nasılsınız ne var ne yok ?:26:

Günaydın kızlar güzel bi hafta sonu olur inşallah hepimize

adoşşummm sağoll bitanemmm allah razı olsun biliyorum ben seniii canım benimm

kızlar kanımı verdim sonuç 12 de çıkıcakmış bende işten 1 de çıkıcam doktorda 1 buçuğa kadar orda hastane çok yakın iki adım ötede
dün gece rüyamda annem ben ve babam 3 ümüzü namaz kılarken gördüm baba görmek mutlu sevinçli habere korktuğundan emin olmaya işaretmiş inşallah rüyam hayırlara çıkar kızlar
hem beta bcg hem progesteron bakılacakmış bugün adet günüm hakkımızda hayırlısı artık dua ile 1 e kadar bekliycez.

Asos canım 1,69 0,01 değil hem zaten sonuç kağıdının altında yazıyo yaa 5 in altında çıkması mutlaka gebelik yok değildir. En önemli belirti mens olmamasıdır. Hakkımızda hayırlısı canım

bilmiyorum ya referans değerleri 0,01-2,60 arası yazıyodu henüz hasta olmadım aman herşeyin hayırlısı yaa nasip

günaydınn topik güzellerii...

hafzakım umarım değerin yükselmiştir.. ne hissediyorsun peki..ağrı sızı var mı? heyecandan bişi hissedilir mi bilmem...eşine söyledin mi?

:18::18::18::18::18::18: haydi çabucacık 1 olsuunnnn...

Son düzenleme:

inşallah canım inşallah yükselmiştir hayırlısıyla. Ağrım bazen oluyo bacağıma doğru bazen belimde bazen kasıklarımda ama adet sancılarımada çok benziyo bilemiyorum kii eşime söledim ama şuan ikimizde beklemedeyiz sevinemedik değerim düşük çıkınca inşallah bugün güzel neticeler alırız da öle seviniriz. Eşimin gülerken gözlerinin dolduğunu ilk defa gördüm. çok değişik bir andı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…