- 22 Mayıs 2012
- 2.023
- 104
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #19.121
15 dk sonra işten çıkıcam asosuumm (tabi patron gelipte enteresan işler istemezse benden ) ozaman hastaneye gidip öğrenicem sonucu nasipse eşim beni almaya gelirse onun dükkanından yazarım size
arayıp öğrenseydin keşke
:119: çok sevindim rabbim kucağına almayıda nasip etsin canım benimmm :119: kocişin havalara uçmuşturkızlar ben artık anne adayıyım değerim adet günümde 65,50 Rabiime sonsuz şükürler olsun ne diyceğimi ne hissediceğimi bilemiyorum. doktor herşeyin gayet iyi dedi hormonumda normalmiş
kızlar galiba ben hamileyimmmmmmmm yani öyleyim öyleyim inşallahhhhh
kızlar ben artık anne adayıyım değerim adet günümde 65,50 Rabiime sonsuz şükürler olsun ne diyceğimi ne hissediceğimi bilemiyorum. doktor herşeyin gayet iyi dedi hormonumda normalmiş
kızlar ben artık anne adayıyım değerim adet günümde 65,50 Rabiime sonsuz şükürler olsun ne diyceğimi ne hissediceğimi bilemiyorum. doktor herşeyin gayet iyi dedi hormonumda normalmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?