Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
15 dk sonra işten çıkıcam asosuumm (tabi patron gelipte enteresan işler istemezse benden ) ozaman hastaneye gidip öğrenicem sonucu nasipse eşim beni almaya gelirse onun dükkanından yazarım size

karnıma ağrılaaaarrr girdiiii...haydii hafzaak haydiiii tam zamanı tam zamaannııı şimdiii....

kızlar ben artık anne adayıyım değerim adet günümde 65,50 Rabiime sonsuz şükürler olsun ne diyceğimi ne hissediceğimi bilemiyorum. doktor herşeyin gayet iyi dedi hormonumda normalmiş
kızlar galiba ben hamileyimmmmmmmm yani öyleyim öyleyim inşallahhhhh

:119: çok sevindim rabbim kucağına almayıda nasip etsin canım benimmm :119: kocişin havalara uçmuştur

çoooooooooooooooookkk duygulaaannnnnndııımmmmmmmmmmmmmmmmmm.....bak canım gerçek oldu sonundaaaa.....Allah bu güzel duyguyu bize de yaşatsıınnn..

sanaa bol bol boncuk gönderiyoruumm..hertafafına takk..öyle söyle herkesee...

o zaman ne zamanııı HAALAAAAAYYYYYY!!

kız allah canını almasın galibasımı kalmış resmen onaylı tasdikli bir şekilde hamilesinnn
kuzum benimmmm çok sevindim göbeğindeki o meleği susam tanesini yesin teyzesi emi
allahım sağlıkla kucağına aldığın günleri görmeyide nasip etsin inşallah
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

kızlar ben kapatmak zorundayım şimdi Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin bizede hayırlısını nasip etsin inş. şükürler olsun.

tatlım cooook sevindim hakkında hayırlısı olsun rabbım kucagına almayıda nasıp etsın ins.

Hafzosuuumm tatliim cok sevindim yaa cok mutlu oldum :) bunu haketmistin Allahim saglikla hayirlisiyla kucagina almayi da nasip etsin insaallah
telden yaziyam tam cosadim,sali ise basliyom o zaman koparim :) ama halayimi simdi cekicem ooy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…