Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

rabbime şükürler olsun. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım.

hepimize umut oldun. Allah sana eşine ve küçük şeker tanene sağlık versin

burdasınız ben hasta olmadım daha belirti yok ara ara kısık batması ve alt karın ağrısı hariç

ben yarın sabah direkt gidiyorum kan vermeye 11 gibi çıkar dua edin benim için tabi sabaha kadar olmazsam:18::18::18::18::18::18::18::18:

belki değerin yükselir..yarın sabah idrar testini tekrarla canımcım bence..birkaç gün sonra da kan verirsin olmazsan...:44:

ben yarın sabah direkt gidiyorum kan vermeye 11 gibi çıkar dua edin benim için tabi sabaha kadar olmazsam:18::18::18::18::18::18::18::18:

umut etmekten vazgeçemiyoruz bi türlü di mi tatlım.
dilerim yarın sonuç çok çok daha umut vaadedici olur.
dualarım seninle

Hafzak canım çoooooooooookkkkkkk mutlu oldum.Hayırlı uğurlu olsun bebişin.Sağlık sıhhat versin Allah ım sana ve bebişine inşallah...

Asos'um senin içinde hala umut var.Allah'ım hakkında en hayırlı olanı nasip eylesin inşallah...Gelsin hayırlı haberler inşallah...

yeni umutlarla yeni heyecanlarla dolu
sağlıklı ve güzel bir hafta olsun canım arkadaşlarım
iyi ki varsınız

:18: kan verdim kızlar garip bişey hissediyurum 11 gibi çıkacak sonuç :18::18::18: hala hasta olmadım garip bu hiç bu kadar geçmemişti

inşallahhhh beklediğimiz sonuç çıkarrrrrrrrrrrrr
bu arada günaydın kızlar bugün heyecanlı bir gün olacak uzun zamandan sonra
Allahım hayırlısını eylesin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
asossummmmmmmmmmmmm
çok öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmm

hafzakımmm canım benim hamilesin Allahıma binlerce şükürler olsun bitanem çok sevindim,değerin çok güzel çıkmış artık galibası yokkkk canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah canım arkadaşımmm benim halaya durayım artıkkkkkkk

:18: kan verdim kızlar garip bişey hissediyurum 11 gibi çıkacak sonuç :18::18::18: hala hasta olmadım garip bu hiç bu kadar geçmemişti

asosumm önceki kan sonucunu da şimdi gördüm,güzel şeyler hissediyorum senin için canım hayırlısıyla inşallah senin halayını da çekeriz bugün

bilmiyorum kızlar garibim ... evdeyim şuan sonuca göre öğleden sonra gitcem işe yatıyorum şimdi kasıklarım batıyo ara ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…