- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #19.141
kızlar ben artık anne adayıyım değerim adet günümde 65,50 Rabiime sonsuz şükürler olsun ne diyceğimi ne hissediceğimi bilemiyorum. doktor herşeyin gayet iyi dedi hormonumda normalmiş
kızlar galiba ben hamileyimmmmmmmm yani öyleyim öyleyim inşallahhhhh
Seyzosum napiyosun darling,gece gusum :)
napıosunuz
burdasınız ben hasta olmadım daha belirti yok ara ara kısık batması ve alt karın ağrısı hariç
belki değerin yükselir..yarın sabah idrar testini tekrarla canımcım bence..birkaç gün sonra da kan verirsin olmazsan...:44:
ben yarın sabah direkt gidiyorum kan vermeye 11 gibi çıkar dua edin benim için tabi sabaha kadar olmazsam:18::18::18::18::18::18::18::18:
ben yarın sabah direkt gidiyorum kan vermeye 11 gibi çıkar dua edin benim için tabi sabaha kadar olmazsam:18::18::18::18::18::18::18::18:
umut etmekten vazgeçemiyoruz bi türlü di mi tatlım.
dilerim yarın sonuç çok çok daha umut vaadedici olur.
dualarım seninle
:18: Kan verdim kızlar garip bişey hissediyurum 11 gibi çıkacak sonuç :18::18::18: Hala hasta olmadım garip bu hiç bu kadar geçmemişti
hafzakımmm canım benim hamilesin Allahıma binlerce şükürler olsun bitanem çok sevindim,değerin çok güzel çıkmış artık galibası yokkkk canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah canım arkadaşımmm benim halaya durayım artıkkkkkkkkızlar ben artık anne adayıyım değerim adet günümde 65,50 Rabiime sonsuz şükürler olsun ne diyceğimi ne hissediceğimi bilemiyorum. doktor herşeyin gayet iyi dedi hormonumda normalmiş
kızlar galiba ben hamileyimmmmmmmm yani öyleyim öyleyim inşallahhhhh
:18: kan verdim kızlar garip bişey hissediyurum 11 gibi çıkacak sonuç :18::18::18: hala hasta olmadım garip bu hiç bu kadar geçmemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?