- 21 Temmuz 2012
- 1.765
- 190
- 73
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #19.161
bilmiyorum kızlar garibim ... evdeyim şuan sonuca göre öğleden sonra gitcem işe yatıyorum şimdi kasıklarım batıyo ara ara
hafzakımmm canım benim hamilesin Allahıma binlerce şükürler olsun bitanem çok sevindim,değerin çok güzel çıkmış artık galibası yokkkk canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah canım arkadaşımmm benim halaya durayım artıkkkkkkk
asosumm önceki kan sonucunu da şimdi gördüm,güzel şeyler hissediyorum senin için canım hayırlısıyla inşallah senin halayını da çekeriz bugün
günaydın kızlar annemin dün kolu bilekten kırıldııı
eşimde bugün işe basladııııı hayırlısıylaaaa
su felaketler bir gitse üstümüzdennn geçmişe bakamadımmm
müsait bir zamanda okuyacagımmmm,
hepinizi çok öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
güzel haberleerr verin bu hafta bizeeeeeeeeeee
teker teker heinizin hamiş haberlerii gelsin inşşşşşşşşşşşşşş
tatlım cooook sevindim hakkında hayırlısı olsun rabbım kucagına almayıda nasıp etsın ins.
hafzak canım tebrik ederim tatlım bize de umut oldun gülerek kucağına al allah tamamına erdirsin
hafzosuuumm tatliim cok sevindim yaa cok mutlu oldum :) bunu haketmistin allahim saglikla hayirlisiyla kucagina almayi da nasip etsin insaallah
Telden yaziyam tam cosadim,sali ise basliyom o zaman koparim :) ama halayimi simdi cekicem ooy
rabbime şükürler olsun. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım.
Hepimize umut oldun. Allah sana eşine ve küçük şeker tanene sağlık versin
hafzak canım çoooooooooookkkkkkk mutlu oldum.hayırlı uğurlu olsun bebişin.sağlık sıhhat versin allah ım sana ve bebişine inşallah...
Asos'um senin içinde hala umut var.allah'ım hakkında en hayırlı olanı nasip eylesin inşallah...gelsin hayırlı haberler inşallah...
1,69 dan 1,94 e çıkmış bu ne şimdii allahım hayırlısı ama hiç iyi değilim kızlar
canımmm değerin yükselmiş ve sen hala adet olmadınn geç döllenme olabilir mii acaba tamda bilemiyorum ki ne desem
neyin var canım ağrın sızın mı var
hafzakımmm canım benim hamilesin allahıma binlerce şükürler olsun bitanem çok sevindim,değerin çok güzel çıkmış artık galibası yokkkk canım rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah canım arkadaşımmm benim halaya durayım artıkkkkkkk
Asosumm önceki kan sonucunu da şimdi gördüm,güzel şeyler hissediyorum senin için canım hayırlısıyla inşallah senin halayını da çekeriz bugün
günaydın kızlar annemin dün kolu bilekten kırıldıııeşimde bugün işe basladııııı hayırlısıylaaaasu felaketler bir gitse üstümüzdennn geçmişe bakamadımmmmüsait bir zamanda okuyacagımmmm,hepinizi çok öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmgüzel haberleerr verin bu hafta bizeeeeeeeeeeeteker teker heinizin hamiş haberlerii gelsin inşşşşşşşşşşşşşş
hiç bişeyim yok adet belirtisi falan.. Sadece göğüslerime dokunamıyorum çok acıyooo
1,69 dan 1,94 e çıkmış bu ne şimdii allahım hayırlısı ama hiç iyi değilim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?