Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

selam arkadaslar benımde kantestım 13 gun 31.8 cıktı aradan uc gun gectı kantestı sonucum 56.6 cıktı doktorum yavas ılerlıyor dıyor bende hamılemıyım degılmıyım anlamadım heyecanla beklıyorum yarında kontrolum var cok heyecanlıyım hamıle olmama olasılıgım varmı merak ıcındeyım

günaydın kızlar annemin dün kolu bilekten kırıldııı
eşimde bugün işe basladııııı hayırlısıylaaaa

su felaketler bir gitse üstümüzdennn geçmişe bakamadımmm
müsait bir zamanda okuyacagımmmm,
hepinizi çok öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

güzel haberleerr verin bu hafta bizeeeeeeeeeee
teker teker heinizin hamiş haberlerii gelsin inşşşşşşşşşşşşşş

geçmiş olsun vitom herşeyin hayırlısı

geçmiş olsun vitooom

asosum çıkıyorum. okul saati gelmeden işlerimi bitireyim ama sonuç için tekrar dönerim, meraktayım
öpüyorum hepinizi

çok geçmiş olsunnnnnnnnnn
nasıl olduda kırıldıııııııııı
Allah beterinden korusunnnnnnnnnnnnnn

hafzosuuumm tatliim cok sevindim yaa cok mutlu oldum :) bunu haketmistin allahim saglikla hayirlisiyla kucagina almayi da nasip etsin insaallah
Telden yaziyam tam cosadim,sali ise basliyom o zaman koparim :) ama halayimi simdi cekicem ooy

sağol bojoumm hepimiz anne olmayı hakediyoruz bitanemm aminnnnnnnnn

rabbime şükürler olsun. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım.

Hepimize umut oldun. Allah sana eşine ve küçük şeker tanene sağlık versin

aminn canımm aminnn inşallah rabbim çok teşekkür ederim.rabbim daha büyük mutlulukları versin size inşallah

mehmetderyaammmm inşallah canım inşallah duandan eksik etme benii olur mu

canımmm değerin yükselmiş ve sen hala adet olmadınn geç döllenme olabilir mii acaba tamda bilemiyorum ki ne desem
neyin var canım ağrın sızın mı var

hiç bişeyim yok adet belirtisi falan.. sadece göğüslerime dokunamıyorum çok acıyooo

ışılımmmm narin prensesim öyleyim inşallah hala inanamıyorum ki rabbim sağlıcakla onu kucağıma almayı nasip ediceği güne kadarda inanamayacağım herhalde

çok geçmiş olsun dünürüm vallahi birtürlü bırakmadı peşinizi şu aksilikler bu son olmuştur inşallah
kocaman öpüldünüz sen ve gelinim şekerim

Son düzenleme:

vitaminn canım nasıl oldu çok geçmiş olsun inşallah önemli bi hasar yoktur.

Dualarımızı okuyoruz hepimiz için hayırlı güzel günler gelicek inşallah anneciğine ve kendine çok dikkat et

merhabaaaa...günümüz aydın olsunnn....

vitaminimm çok geçmiş olsuunn annenee.. canı çok yanmıştır benim de kırılmıştı... çabuk toparlar inşallah...

1,69 dan 1,94 e çıkmış bu ne şimdii allahım hayırlısı ama hiç iyi değilim kızlar

:44::44::44::44::44::44: canım bir doktora sormak lazım değil mi şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…