Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

kızlaaaaaaaaaarrrr...

yaaa bilmiyorum?????

Son düzenleme:
Gunooooosssss beboslarrrrr herkese mutlu gunlerrrrrrrr

Hafzosummm kuzummm cok buyuk gecmis olsun bitanemmmm dikkat et kendineeee ve bebisineeeee canm benmmmm

Perdosummmm zaman zaman her evde olurrr kuzum bi tarafin alttan almasi sart sizde zor gunler gecirdiniz mutlu olmaya bak kuzum duzelmesine sevindimmm

Seyzosum ruyana bayildim kuzummm nasilsinnn??

Pidilosummmm tuttu bu tuttuuu hadi inssss guzel haberlerini bekliorum kuzum bimmmm cok ozledim cookkk

Hepinizi cok ozledim canlarrr mis kokulu opucuklerrrr

Hoşgeldin canım.Özlettin kendini...

canlarım, bu 5. ayımızdı. çok yoğunduk sadece iki gün bişeyler yapabildik. misafir düğün falan derken öyle yastıktı taklaydı yapamadık bile. bu ay karavana dedik kabullendik amaaa...
cumartesi halam gelmedi. bel ağrım oldu kasıklarımda sancı oldu ama başka bişiii yok...
krem peynir gibi akıntım oldu pazar günü. mercimek gibi parçalar vardı çamaşırımda. pazar günü alt karında hep batma oldu. iki gündür o da yok...
ne göğüslerimde sancı acıma ne bulantı ne başka bişey...:44:
sadece akıntım var biraz beyaz beyaz ateşim sabah 36.2 çıktı bi de saçlarım acayip dökülüyor yağmur gibi :26:

eşim acele etme dedi test falan yapmadım...
çok korkuyorum çooook.....
bu sabah halam gelir dedim ama ses seda yok...

adetim hiç bir zaman 28. günü geçmedi hiç bir şartta ve koşulda. 23 oldu 26 oldu hatta 15. gün bile oldu... ama bugün 30. gün ne düşünmeliyim bilmiyorum :18:

dua edin bana kızlar

Ozaman test zamanı demekten başka bir şey bulamıyorum canım.30 olmuş zaten.Daha ne bekleyeceksin...

ben bekliycem kızlar test için yarın sabah haaala halam yok sa test yapıcam
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

bizde sadece 2 gün degerlendirebildiğimz ay hamiş kaldıgımı ögrendim cok umutsuzdum ınsallah seninkide öle olurr :) hayırlısıylaa..

çok sıkıcı bir gün yaaaa vakit geçmiyorrr püffffff
hadi seyzoşum bi test yapta günümüz şenlensin

Kuzummmmm burnuma guzel kokular geliorrr misssss ins guzel haberlerini alicaz bekletmeden bi test yap bende gunun gectikten sonra beklemen gerekmiyorrr ogr ve onlemini al kendini yorma sakin ayy cok heyecan yaptmm hadi inssss yaaa
oooo perimm hosgeldinnnn :)))

Hosbulduk buzel annissssss

Biz de bu ayy 2 gun degerlendirdik totemimiz tutarsa ikiciler olsun bu totemim adi tobee baska bisi cagristirmasin aman ikicilerrrrrrrr

çok sıkıcı bir gün yaaaa vakit geçmiyorrr püffffff
hadi seyzoşum bi test yapta günümüz şenlensin

yarın inşallah coşarız canım. zaten bugün burada kepenk kapatma eylemi var her yer kapalı nöbetçi eczane aramam lazım hem çıkmak istemiyorum okula da arabayla gidicem sokaklar gergin. 5 ten sonra açılır heryer okul dönüşü test alıcam yarın sabahta yaparım...

periiim rüyalar gerçek olur inşallah İKİCİLERİN GÜCÜ ADINAAAAA
öpüyorum hepinizi kızlar
hakkımızda hayırlısı olsun

Son düzenleme:

kızz gezentiii hatunn bayramda da durmazsınn sen gezersinn vallaaaaaaa seniiiiiiii gidiiii seniiiiiiiiiiiiiiiii
bana kredii versene bankadann ama geri dönüşümsüzzz artık sen calısıp ödersinnnnnn
neydiyon kuzummm kızz gelmiyonda heç.çççç yapıştrcam tokatıı haaaaa

vallahh bence sende birseyler var gibin hissediyorumm canım...
bence yarın sabahtan hmen test al yapp...
2 gün fln heç önemli değil tutcagı varsaa 1 kerede tutuyoo ztennn.....
vallaaa akıntıı bende hiç olmazdı ama hamiş kaldıgım ay akıntı olduuuuu ondan diyorum....
hadii maasallahhhhhhhhhhhhhh
hayılısı haberler ver bize yarınnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydıınnnn öperim hepiciniiziii...

kızım hiç çaktırmıyosun haa kaç gündür demek geçti günü halanın...

yaa inşaallaaahhh bebektir bu gecikmenin nedeni....

evet yine halaya hasret kaldık... sen ver de güzel haberi hayırlısıylaa sevinelim, coşalııımmmm....

perimmm hoşgelmişsin nerelerdesin hiç uğramaz oldun yalnız bırakma artık biziii
seyzenim canım rabbim gönlünde olanı hayırlısı ile hakkında da hayırlı etsin inşallah.. ama tek bişey söylücem ben bugüne kadar 29 u zor gördüm hadi kimyasal gebeliki ve düşmesini sayalım 30 oldu oda sabahı 26-27 28 dündü durdu hep ama ben bu ay 33. gün oldum asla dediğim şey başıma geldi ve artık ne sat ı biliyorum ne bat ı ne yumoşu o yüzden kafamıza göre takılıyoruz artıkın benim için iyi oldu tabi inşallah tekrar bir an önce düzelirde en azından bu süre içerisinde kafama takmamayı öğrenirim

yaaa ben hiç ihtimal vermedim ki olur diye. hala bekliyorum halamı pat diye geliverecek sanki ama umutlanmak da güzel işte

test aldım yolumun üzerinde bir eczane buldum açık. akşam yapmayı düşünüyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…