Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
yaaa ben hiç ihtimal vermedim ki olur diye. Hala bekliyorum halamı pat diye geliverecek sanki ama umutlanmak da güzel işte

test aldım yolumun üzerinde bir eczane buldum açık. Akşam yapmayı düşünüyorum :26:

canım benim rabbim umutlarını umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah bu arada 100 fitaha daha yazsana be balım okudum ben

...........................messstrrra............. .....deragün
seyzen......................201................... . ......201
mehmetderya.............100....................... ....100
hafzak......................100................... ........100
messtrrra..................150.................. .........150
aybice......................50.................. ...........50
seyzenin annesi..........100............................100
bojou.........................50.................. ..........50
enderfts.....................50................... ..........50
19asos03..................100.................... ........100

toplam......................901................... ........901

son 100-100

Son düzenleme:

işte bende ondan bekliyim diyorum canım. senin durumunu hatırlıyorum bende de öyle bi durum olabilir işte korkuyorum bi yandan da hayaller kurmaktan alamıyorum kendi mi :44:

işte bende ondan bekliyim diyorum canım. senin durumunu hatırlıyorum bende de öyle bi durum olabilir işte korkuyorum bi yandan da hayaller kurmaktan alamıyorum kendi mi :44:
ya canım testte almıssın yapmadan nası durabiliyosun ben hayatta dayanamam.insan her türlü hayal kuruo zaten kendini engelleyemio yıkılcagını bilsede kuruo..inşaaaaallllhhhhhhhh hamilesindirrr yaaaa yapsana su testi cıkmasada olmassan yarı yine yaparık yaa ben catlardım dayanamaz yapardım :18:

ben nasıl çatlıyorum bilemezsin ama eşim tuttu bu güne kadar beni şimdi de okuldayım canım aralarda yazıyorum işte size
ama eve gidince kesin yapıyorum zaten 5 sa oldu lavaboya gitmedim tutuyorum kendi mi

ben nasıl çatlıyorum bilemezsin ama eşim tuttu bu güne kadar beni şimdi de okuldayım canım aralarda yazıyorum işte size
ama eve gidince kesin yapıyorum zaten 5 sa oldu lavaboya gitmedim tutuyorum kendi mi
hadi git biran önce evede yap ay sanki ben yapıyomusum gibi 7 ay öncesine gittim

hadi git biran önce evede yap ay sanki ben yapıyomusum gibi 7 ay öncesine gittim

5 te çıkıyorum canııııım

vallahi derste yazıyorum ayyyy mesleği kötüye kullanmaktan görücem sarı zarfı

Son düzenleme:

yaaaaa oldu mu şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......ağlamakk istiyoruummmm hattaa ağlıyoruummmmmmm ....çok sevindiimmmmmmm canımcıımmmmm....

yarın hemen kan ver tescillensinnn bebişimiiizzzz......

yaaaaa oldu mu şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......ağlamakk istiyoruummmm hattaa ağlıyoruummmmmmm ....çok sevindiimmmmmmm canımcıımmmmm....

yarın hemen kan ver tescillensinnn bebişimiiizzzz......

ağlamaaa kıııız
yarın gidicem kan vermeye tescillensin tabiii
şu ana bişey hissetmiyorum ama
sadece sırıtık bi vaziyetteyim 7/24

ayyy meeetrraaaam eşimden sonra ilk senle paylaşıyorum tatlıım. hadi sana şans getireyim heee
zaten atletide almışsın sıra sende mi yoksa kıııız

ay ama dur hemen havaya girmeyeyim kan tahlilinin sonucunu alalım halayı o zaman çekeriz.

ağlamaaa kıııız
yarın gidicem kan vermeye tescillensin tabiii
şu ana bişey hissetmiyorum ama
sadece sırıtık bi vaziyetteyim 7/24

birde söyleniyorduunnnn..5. ay oldu diyee...inşallaahhh o çizgi gerçek çizgidirrrr....kan sonucuna göre halay çekcem beeennn...

sırıttt canımcıımm hakkettiinnnnnnn....

belirtinin olmadığını biliyorum da..göğüs ağrısı hiç olmadı mı?..en çok okuduğum belirti o da soriim dediimmm....

hadi yaaaaaaaaa canım beniiimmmm.. çok mutlu oldum kalpten söylüyorummmm...

ben beklediimmm ama heyecanla seniiiii.......

inşallaaahh kan değerin de süper çıkıcaakkk...akşam akşamm çizgi çıktıysaaa gerçi bende testlere pek güvenmiyoruummm..ama seninki doğru giibiiii...nazarımmm değmesiinnn amaaannnn

inşallaaahhh artık çok istiyoruummm gelsin hayırlısıyla bizim de kuzumuzzz....

belirtinin olmadığını biliyorum da..göğüs ağrısı hiç olmadı mı?..en çok okuduğum belirti o da soriim dediimmm....

adet olmama yakın olandan farkı yok açıkçası. bende o yüzden hiç tahmin etmedim geçikme falan... ama örnekleri var canım hiçbir belirtisi olmayan hamişler :44:
yarın sabah bi test daha patlatıp hastahaneye koşucam o zaman anlarız neymiş.

dualarım seninle tatlımmm...patlat bakalımmmmm kıpkırmızıııı biçizgi oluversiiinnnnnn...

benimde içimden öyle geçti işte tatlım. seni üzdüm mü yoksa :26:

ben bu ay pidilden güzel haber alıcaz diye bekliyordum aslında bugün peri de yazmış olabilir diye sende bayramda kavuşuyorsun kocişine tamda ovulasyonda di mi?
hakkımızda hayırlısı tatlım

Allah kimseyi evlat özlemiyle sınamasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…