Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

yok canım üzmedin niye üzesin kiii....

malesef ovu. ya yetişemiyo kocişkom...bu haftasonu benim ovu...bayram sonuna adet olcam ben yine 29-30 u olur..

yani bu ay ümit yok...sonra inşallah bizaman denk gelicek buna ümidim var sadece...

iyii geceelleeeeerrrrrr ...görüşürüz yarıınnnnn kocişine sarıııll..güzel rüyalarr görrr.....

sabah yaptığım test :18:

hazırlanıp kan vermeye gidiyorum kızlar :18:
dua edin bana

Son düzenleme:

belirtinin olmadığını biliyorum da..göğüs ağrısı hiç olmadı mı?..en çok okuduğum belirti o da soriim dediimmm....

tatlım benim ilk bebeğimde çokk ağrımıştı göğüslerim ama kaanda hiççç ağrı olmadı hem kişiden kişiye hemde hamilelikten hamileliğe değişiyor demekki bu
o yüzden belirtim yok diye hiççç üzülme bu işler nasip işi bu beşiler çok akıllı hiç renk vermeden pat diye geliyorlar yeni nesil işte ne yapcan

sabah yaptığım test :18:

Eki Görüntüle 528972 Eki Görüntüle 528973

hazırlanıp kan vermeye gidiyorum kızlar :18:
Dua edin bana

ayyy ayyy ayyyy yerim ben bu testleri gelmişte arkadaşımın göbüşüne konmuş benim yeğenim allahım kucağında göreceğimiz günleride göstersin inşallah tatlım
çokkkkk sevindimm ve duygusallaştım öpüyorum kocaman ikinizide

çok sevindim canımcımmmmmmmmmmmmmmmm
hamişsin sennnnnnnnnnnnnnnnnnn
Allaah tamamına erdirsin inşallahhhhhhhhhhhhhhh
kucağına almak nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnnn

yaaaa çok mutluyum , çok heyecanlıyım
bi de ismini koyamadığım bi duygu kaplıyor içimi :44:

gerçekten çok çok sağolun kızlar samimiyetime inanın siz moral oldunuz bana hep. konuşacak kimsem yoktu size koştum hep.
şimdi bu yazdıklarınız, iyi dilekleriniz... şu dakkaya kadar ağlamamıştım ama şimdi ağlamak üzereyim inanın...

kan verdim geldim. rica minnet saat 11 de gel dediler. eve çok yakın özel bir tıp merkezi...
artıkın hayırlısı diyelim

tatlım çoook saol

net di mi asoşuum ben fotoyu çektikten sonra daha da belirginleşti akşam yaptığımla arada çok belirgin fark var.

ayyy göbüşümde bebek var di mi yaaa yani büyük ihtimalle.:18:
esoşum şu belirti konusunu yazman benni çok rahatlattı. nette de okudum bir iki bişey ama tanıdığım birisi söyleyince daha emin oldum
bak bide ikimizi öpüyo yaaa bak yaaa ağlatmayın beniiiii

ayyyyyyy seyzenimmmm canım çok sevindim yaa testler çok belirgin çıkmış,kan değerin de süper çıkacak inşallah durcaz halaya

çok şükür aramızdan bir kişi daha yavrusuna kavuşuyo,darısı diğer bekleyen arkadaşlarımıza

seyzoşuuuuummmm hamişsin ya seeeennn
hadi kanı ver geeeeeeelll kooooşşşş
Allahım buna ihtiyacımız vardı topik olarak
hadi hayırlısı

saol canııım
yani şimdiilik %80 hamişim diyorum. şu test sonucunu bi alalımda :18:
kesinlikle topik adına bende çok mutluyum. hatta diyorum ki hafzakım ayağını sürüdü kesin.
bence bunun arkası gelecek bojouuuuum
arka arkaya hamiş haberleri alıcaz...
buraya yazıyorum

SEVİNÇ GÖZYAŞLARI BUNLAR TATLIM NE GÜZEL HEP BÖYLE ŞEYLERE AKSIN GÖZYAŞLARINMIZ İNŞALLAH
RAHATLATTIYSAM NE MUTLU BANA AMA GERÇEKTENDE ÖYLE OLDU DÜŞÜN DOĞUMUMA 2 AYDAN AZ KALDI HALA ÖYLE AĞRI SIZI PEK YOK RAHATLIKLA DOKUNABİLİYORUM ÇOK NADİR SIZLIYOR

çok sevindim canımcımmmmmmmmmmmmmmmm
hamişsin sennnnnnnnnnnnnnnnnnn
Allaah tamamına erdirsin inşallahhhhhhhhhhhhhhh
kucağına almak nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnnn

eylemciiim çok teşekkür ederim iyi dileklerin için canım. Allah cümlemize nasip etsin inşallah

inşallah ışılım inşallah...

kesinlikle bende tüm arkadaşlarımız için aynı şeyi diliyorum şu an. çok farklı bi duyguymuş bu

kızz alacagın olsun dün senı kac saaat bekledim heyecandan geberdim ama girmedin unuttun beni ama çizikleri görünce affettim bu arada esinim gibi sidikli çıbıklarımı bende saklıorum baen bakıp bakıp o günler aklıma gelıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…