- 31 Mart 2012
- 627
- 17
- 98
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #19.601
hadi hayırlısıylaa insallahhhh güzel haberlerle gelll..göbüşünde bebişle gelll.. :))
kızz alacagın olsun dün senı kac saaat bekledim heyecandan geberdim ama girmedin unuttun beni ama çizikleri görünce affettim bu arada esinim gibi sidikli çıbıklarımı bende saklıorum baen bakıp bakıp o günler aklıma gelıo
bu arada belirtim yok die üzülme sana yemin ederim ilk düşüğümde göğüslerimden anlamıstım hem damarlarım harita gibiydi hem şişmişti ..ama oğluşuma hamileyim suan ama inan hiç belirtim yoktu hatta aglamaya baslamıstım bile buayda olmadı allahım die ama gördüğüm rüyadanmı ne cesaret aldım önce evde test yaptım nasılssa cıkmaz demiştim testi yaptım masaya kodum üstümü degistireyim dedim ama degistirmeden dayanamayıp bı bakım dedim hala unutamam anında beliren iki cizgi yemin ederim yanlış görüorumdur die 100 kere baktıgımı bılıorum..
kızz alacagın olsun dün senı kac saaat bekledim heyecandan geberdim ama girmedin unuttun beni ama çizikleri görünce affettim bu arada esinim gibi sidikli çıbıklarımı bende saklıorum baen bakıp bakıp o günler aklıma gelıo
yaaaa çok mutluyum , çok heyecanlıyım
bi de ismini koyamadığım bi duygu kaplıyor içimi :44:
gerçekten çok çok sağolun kızlar samimiyetime inanın siz moral oldunuz bana hep. konuşacak kimsem yoktu size koştum hep.
şimdi bu yazdıklarınız, iyi dilekleriniz... şu dakkaya kadar ağlamamıştım ama şimdi ağlamak üzereyim inanın...
kan verdim geldim. rica minnet saat 11 de gel dediler. eve çok yakın özel bir tıp merkezi...
artıkın hayırlısı diyelim
evet canım biliorum unutmadım sende rüyanda test yapıodun bızım gercekten herseyımız aynı..ben kan verdim ögrendim bigün sonrada se vermıstın sanırım sonra bebişlerimizin de pipileri varherşeyimiz aynı zeytinim vallahi bende rüyamda test yapmıştım sabahta hemen yaptım bende sen gibi inanamadım ilk başta eşimi uyandırdım var dimi diye aşkım vallahi ben bu uykulu halde bile görüyorsam kesin geldi bizim ufaklık dedi o anda inandım zaten meleğimin geldiğine sonra koşa koşa kan vermeye
çubuklarda vallahi saklanıyor aynen biri ilk yaptığım adetimden önceki diğeride elimde var diye adet sonrası yaptığım arada sırada bakıp bakıp seviyorum onları oğlumla beraber
allahım herkese tattırsın bu duyguları inşallah öncede bu topikteki kardeşlerime inşallah
evet canım biliorum unutmadım sende rüyanda test yapıodun bızım gercekten herseyımız aynı..ben kan verdim ögrendim bigün sonrada se vermıstın sanırım sonra bebişlerimizin de pipileri varikimizde oğluş beklıoruz allahın izniyle..zaten onun için topikte ilk zamanlar kımseyı tanımazken senı ılk yakın hissetmistim kendime esinim halada öyle arkadaşıııııım
bojouuum 1 saat daha sabret canım
yaa ben sürekli sırıtıyorum yalnız çok komik bi görüntüm var bence...
Gunaydin canlarimmmmmmmm
Seyzosummmmmm guzel haberini bekliyorum heyecanlaaaaaa
sabah yaptığım test :18:
Eki Görüntüle 528972 Eki Görüntüle 528973
hazırlanıp kan vermeye gidiyorum kızlar :18:
dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?