Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
bu arada belirtim yok die üzülme sana yemin ederim ilk düşüğümde göğüslerimden anlamıstım hem damarlarım harita gibiydi hem şişmişti ..ama oğluşuma hamileyim suan ama inan hiç belirtim yoktu hatta aglamaya baslamıstım bile buayda olmadı allahım die ama gördüğüm rüyadanmı ne cesaret aldım önce evde test yaptım nasılssa cıkmaz demiştim testi yaptım masaya kodum üstümü degistireyim dedim ama degistirmeden dayanamayıp bı bakım dedim hala unutamam anında beliren iki cizgi yemin ederim yanlış görüorumdur die 100 kere baktıgımı bılıorum..

hadi hayırlısıylaa insallahhhh güzel haberlerle gelll..göbüşünde bebişle gelll.. :))

Amiin tatlım.
saat 11 olsun kesinleşsin sonuç bakalım

yaaa zeytiinimm affet eşimden gizli kapaklı iş çevirmeye kalktım olmadı. eşime sürpriz yapmak istiyordum da... normalde akşam 7 de spor a giderdi dün akşam gitmedi. testi yaptım sakladım banyoya bekle bekle gitmiyor bilgisayarın başından. baktım olacak gibi değil bende gösterdim testi kocişe dedim müsadenle arkadaşlarıma haber vericem kay kenara çok şaşırdı durdu sustu hiç tepki vermedi sonra bi sarıldık öptük birbirimizi
ssonra ben bilgisayarı kaptığım gibiii daldım nete

işte böyle tatlım. inan beklediğini biliyordum ama giremedim işte..
saol canım ilgin ve alakan için

herşeyimiz aynı zeytinim vallahi bende rüyamda test yapmıştım sabahta hemen yaptım bende sen gibi inanamadım ilk başta eşimi uyandırdım var dimi diye aşkım vallahi ben bu uykulu halde bile görüyorsam kesin geldi bizim ufaklık dedi o anda inandım zaten meleğimin geldiğine sonra koşa koşa kan vermeye

çubuklarda vallahi saklanıyor aynen biri ilk yaptığım adetimden önceki diğeride elimde var diye adet sonrası yaptığım arada sırada bakıp bakıp seviyorum onları oğlumla beraber
allahım herkese tattırsın bu duyguları inşallah öncede bu topikteki kardeşlerime inşallah

SEYZOŞUUUUUUUMMMMMMMMMMM sonucunu al da kesinleşsin hamişliğiinn
ayyyyyy dayanamicaamm çekiyomm halayııııııı

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:119::119::119::119::119:
:119::119::119::119::119:

evet canım biliorum unutmadım sende rüyanda test yapıodun bızım gercekten herseyımız aynı..ben kan verdim ögrendim bigün sonrada se vermıstın sanırım sonra bebişlerimizin de pipileri var ikimizde oğluş beklıoruz allahın izniyle..zaten onun için topikte ilk zamanlar kımseyı tanımazken senı ılk yakın hissetmistim kendime esinim halada öyle arkadaşıııııım

bojouuum 1 saat daha sabret canım

yaa ben sürekli sırıtıyorum yalnız çok komik bi görüntüm var bence...

Son düzenleme:

çıktımı sonuç ver çoşkuyu hadiiiirabbim nazarlardan korusun sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah

Maşallah diyip bakın!!!

Selam kızlarrr, biz kk'da tanışıp frekansları aşırı derecede uyan iki çatlağız. Arada mezdeke yaparız, fal bakarız, cilt maskeleri, kürler, faydalı bilgiler ne ararsan bizde. Hamiş kalmaya çalışıyoruz ama bunu yaparkende hayata hepp pozitif bakıyoruz. Böylece daha kolay hamiş kalabileceğimize inanıyoruz. Strese sıkıntıya üzüntüye yer yokkk... Hadi gelin hep birlikte el ele verip, olumlu düşünerek, gülüp eğlenerek hamiş kalalımmm. Vur patlasın çal oynasıııınn, Peri ve Pidilgayla pozitif düşünerek hamiş kalınsınnnn, Batlar söylensiinn, liste yapılsınnn, heyecanla beklensinnn, gebelik belirtileriii, yumurtlama günleriii, hepsi herşey burda hadiiiiiiii kızlar bekliyoruzz

:119: :119: :118: :118:

Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz

Hafzak Hamileee

Seyzen Hamileee

beyazz_35 Hamileee

isilisil38 Hamileee

enderfts Hamileee

eylemsevcan Hamileee Erkeğimiz geliyorrrr

mehmetderya Hamileee Topigimizin ikiz erkekleri geliyorrrrrr

ADDD83 Hamileee

Vitaminc Hamileee Topiğimizin minik prensesi geliyorrrrrr

Alpellaaa Hamileee

Zeytinnn Hamileee Topiğimizin ilk bebeğinin cinsiyeti belli olduuu. ERKEK çekirdek geliyooorrrr

Sonesinti Hamileee Topiğimizin prensi geliyorrrrrrrrrrrrrrr

Candost17 Hamileee

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

Alya35 NOBAT: 15 Eylül

19asos03 NOBAT: 21 Eylül

Aybice NOBAT: 29 Eylül

İdilga NOBATT: 29 Eylül

meessttrraa NOBAT: 29 Eylül

Deragun NOBAT: 29 Eylül

eerdgn NOBAT: 2 Ekim

Bojou: Bat(asıca): 3 Ekim

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

ayyy nerde bu kızzzzz dorucam şimdi ne yaptıkı kac cıktı sonucuuu kııııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzz gelll artk

Periiiiiiimmm canım benim hoşgeldin neşe pınarım sevgi pörtleği keleboşuumm

len Seyzoşşş çatlattın bizi yawrıımmm hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Perdoşuuummm
Maystrooommm

Paybiceme de selam ederimmm :82:

huhuuuuuuuuu ilk öğreneeeenn şanslı insan geldiiii......

günaydıınnnn...dualarımmmm hep senleeeeydii seyzeniimmm...sabahhtaaa çıktığınaaa göreeeeeee oldu bu işşş....

benim de içimden halaylaaarrr taşıyooooooo.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…