Perimsinin Nişanı (Yalnızca salon fotografları)

çok güzelsiniz birbirinize çok yakışıyosunuz allah mutluluğunuzu daim etsin, kıyafetin, saçın ayakkabıların herşey çok güzel özellikle kıyafetinin rengi süper allah mesut etsin canım:nazar:

çok güzelsiniz birbirinize çok yakışıyosunuz allah mutluluğunuzu daim etsin, kıyafetin, saçın ayakkabıların herşey çok güzel özellikle kıyafetinin rengi süper allah mesut etsin canım:nazar:

çok sağol canım aminnn , çok tesekkür ederim beğenmene sevindim hersey benimde cok içime sindi düğünede cok az kaldı insallah yine öyle olur

herşey çok güzel sizde çok güzelsiniz maşallah çok yakışıyosunuz mutluluklar :) mekan bakırköy gönül davet mi :)

Nekadar güzeeeeeeeeeeeelllll...
Ömür boyu mutluluklar diliyorum... Aşk ve Sevgiyle birleşen elleriniz birbirinden hiç hiç ayrılmasın.
Nişanınızın yapıldığı mekan gönül davet galiba, gönül davetin hangi salonu acaba öğrenebilir miyim?

Nekadar güzeeeeeeeeeeeelllll...
Ömür boyu mutluluklar diliyorum... Aşk ve Sevgiyle birleşen elleriniz birbirinden hiç hiç ayrılmasın.
Nişanınızın yapıldığı mekan gönül davet galiba, gönül davetin hangi salonu acaba öğrenebilir miyim?

Çok sağol canım güzel dileklerin için opuyorumnanaktan

Evet gönül davet , bakırköy şubesi , kesinlikle tavsiye ederim son derece memnun ayrıldım.

sağol canım , insallah en kısa zamanda sana da nasip olsun

Back
X