Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nefes alıyorum demediki zaten alamadığını söylüyor naniknanik
nefes alabilmek gibisi varmı yemekte yiyebiliyorum derken genelde cümlelerde olumlu ve olumsuz şeyler arka arkaya söylenir
ayrıca konu sahibine sorulmuş bir soru LAYLAYLOM
ash canım sen ayda bir mi gelicen topic e bissürü cvp bekleyen var olmadı amaaaaaaaaaa kuziye selam ahauahuahauahau
laylaylomu büyük yazman gerekmezdi OSKE kavga arıyorsan başka kapıya ama orda yazılanı anlamıyorsanıy benim suçum değil.
canımm beniim kavga arayan sensin galiba başkasına yöneltilmiş bir soruya atlayan sensinde o bakımdan aklinialirimsmile
nefes alıyorum demediki zaten alamadığını söylüyor naniknanik
lafı doğru anlasanız bizde cvp yazmayız ŞEKERİM.
bunun cevabını vermek sana düşermi ?
sanane arkadasım sana ne oluyo
ash canım sen ayda bir mi gelicen topic e bissürü cvp bekleyen var olmadı amaaaaaaaaaa kuziye selam ahauahuahauahau
ya ben şuan nefes alamadığım için nefes almak ne kdr öneml bişemiş demek istemiştim :) nefes alıyor olmamın imkanı yok zaten. olay olmuş ya :) bugün tamponlarım çıktı ama rahatladım birazcık da olsa :)
dinleniorumm her dk pc başında duramıorum. ben aslında açık yazmıştım ama yanlış anlaşılmışım napiimm :) yormayın beni yeni ameliyat oldum :):) iletirim slmlarını da yrnda gidiorum:)