perşembe günü ameliyat oluyorum :) doktorum çoğunuzun doktoru kuzenim Emre İLHAN :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ash
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ash kullanıcısından alıntı Mesajı göster
ben geldim :)))) ay insanın burnundan nefes alması ne önemli bişemiş yaa :)

demiş yaaa :D

nefes alıyorum demediki zaten alamadığını söylüyor naniknanik

nefes alabilmek gibisi varmı yemekte yiyebiliyorum derken genelde cümlelerde olumlu ve olumsuz şeyler arka arkaya söylenir
ayrıca konu sahibine sorulmuş bir soru LAYLAYLOM

nefes alabilmek gibisi varmı yemekte yiyebiliyorum derken genelde cümlelerde olumlu ve olumsuz şeyler arka arkaya söylenir
ayrıca konu sahibine sorulmuş bir soru LAYLAYLOM

laylaylomu büyük yazman gerekmezdi OSKE kavga arıyorsan başka kapıya ama orda yazılanı anlamıyorsanıy benim suçum değil.

ash canım sen ayda bir mi gelicen topic e bissürü cvp bekleyen var olmadı amaaaaaaaaaa kuziye selam ahauahuahauahau

laylaylomu büyük yazman gerekmezdi OSKE kavga arıyorsan başka kapıya ama orda yazılanı anlamıyorsanıy benim suçum değil.

canımm beniim kavga arayan sensin galiba başkasına yöneltilmiş bir soruya atlayan sensinde o bakımdan aklinialirimsmile

nefes alıyorum demediki zaten alamadığını söylüyor naniknanik

Evet sanırım yanlış anladım ben..tekrar okuyunca burnundan nefes alamayınca bunun ne kadar önemli bir şey olduğunu anladığını ifade etmiş..şahsım adına özür..

Lafı ash doğru anlatsın ozaman öle 1 kere girip yazıp yok olmakla olmuyooo cevap beklioss demekki onda var sorun

bunun cevabını vermek sana düşermi ?
sanane arkadasım sana ne oluyo

arkadaşım mı yok daha neler canım ciğerimde deseydin bari
bak son kez yazıyorum ben istediğim şeye cvp yazarım bu seni hiç ama hiç ilgilendirmez ok kapiş bebelerle uğraşamam git kendine başka eğlence bul.

arkadaşımda derim canım ciğerimde derim sen nasıl istediğine cevap yazıyorsan bende istediğime istediğimi derim

ya ben şuan nefes alamadığım için nefes almak ne kdr öneml bişemiş demek istemiştim :) nefes alıyor olmamın imkanı yok zaten. olay olmuş ya :) bugün tamponlarım çıktı ama rahatladım birazcık da olsa :)

ash canım sen ayda bir mi gelicen topic e bissürü cvp bekleyen var olmadı amaaaaaaaaaa kuziye selam ahauahuahauahau

dinleniorumm her dk pc başında duramıorum. ben aslında açık yazmıştım ama yanlış anlaşılmışım napiimm :) yormayın beni yeni ameliyat oldum :):) iletirim slmlarını da yrnda gidiorum:)

ya ben şuan nefes alamadığım için nefes almak ne kdr öneml bişemiş demek istemiştim :) nefes alıyor olmamın imkanı yok zaten. olay olmuş ya :) bugün tamponlarım çıktı ama rahatladım birazcık da olsa :)

Geçmiş olsun canım keşke daha önce uğrasaydında sana sorulan sorulara cvp verseydin :)

oske bilsem uğramazmıydım ortalık karışmış :) ne bilim kndimi yorucu herşeyden uzak tutuorum ilk hafta o yzden arada bi giriorum :)

dinleniorumm her dk pc başında duramıorum. ben aslında açık yazmıştım ama yanlış anlaşılmışım napiimm :) yormayın beni yeni ameliyat oldum :):) iletirim slmlarını da yrnda gidiorum:)

bencede çok açık yazdın ama bazı kişiler yanlış anlamaya programlı burda. geçmiş olsun.

oske hayırdır dün dalga geçip durdun bugün çiçek gönderiyorsun :roflol:

Back
X