- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
adigegupsem kaçta uyanıyosun peki...ona göre bi çizelge yap kendine...belli bi saatn olsun en azından geç kalksan bile aynı saatte yap kahvaltını sende öğün yap ama ii ayarla gece yemek yeme geç yatıyosan yatmadan 3 saat önce hiç bişy yeme....yoğurt yada ayran iç son olarak günü öle btr hem uykunu da getirr hem tok tutar ..
arkadaşlar abur cubur zinhar yasak bu hafta ağzına lokma sürmeyn lütfen ben de dahil...haftaya bi ayara çekeriz tabi 1. olmak şartı ile değilse haftaya koklamak dahi yasak olur ona gre çıtırlar....
yarın annemn misafrleri var geçen hafta o misafrler beni yakmıştı yoksa kesn 1 kilo daha eksik olurdum şu an...şiiimmmddiii ben ne edeym yahu ne yesem yarın pasta börek var onlardan yemcam okey de..salata olrak kuru biber dolma ve patates var yesem mi onlardan acep...:26:bi karar verip öle gtmeliyim..bireysel yarışsam herşeyden birer tane yerdim ama şimdi takımım için hiç pasta işi yemcem slatama karar verlim ne yesem akıl vern banaaaaa...
Aysuncum ama ama ben az cikiyo diye sevindigimden yaziyorum. Aytica zaten bildirimimi buradaki kiloya gore yapiyorum.canım umarım kötü bişey çıkmaz..rabbim gönlünüze göre versin inş..
canım senin kilo bildirimlerinde benim kafam karışıyo hem diyetisyene göre hem buraya göreye yapıyorsun ya :44:birini tercih etsen iyi olacak:26:
ayrıcada 700gr verdin diye üzülme her hafta aynı kilo gitmez zamanla duraklamaya bile geçeceksin normal bunlar..keyfini kaçırmadan devambak ben 300 - 400gr veriyorum üstelik haftalık neredeyse 8 saat spor yapıyorum
ceşminazz valla yarım bardaktan 6 -7 kaşık pilav çıkıyo hepsini eşim yiyoyetiyo onada
canım bişey dediğim yok dur hemen panik yapmaAysuncum ama ama ben az cikiyo diye sevindigimden yaziyorum. Aytica zaten bildirimimi buradaki kiloya gore yapiyorum.
geçmiş olsun canım ya hastalık mevsimi yolculuk ta yaptın sanırım deden için dmi üşütmüşsndr dikkat et kendine c vtamni ala bol kivi ye ii gelir inşallah...
valla hiç belli olmuyor canm genelde gece 3ü buluyor uyumam ama kahvaltılarım da genelde en geç 12 gbi oluyor. geceyemek yeme adetm yok çok şükür. saat 10 gbi meyvem ve yoğurdum var sadece.
bu arada girmişken menümü de yazaym gerçi bugn salya sümük yattım akşam yemeği yiyebildim sadece
Saat 17:30
omlet
2 dilim ekmek
5 zeytin
açık şekersz çay ( akşam yemeği dediysemde kahvaltı gbi oldu bu sefer. hasta olunca yemek yiyesm yok diye bunlarla geçiştrdim)
bende öle geçiriyodum kafamdan bir kase salata yeter bana pasta börek te eneymiş ıığğğ tüm yağ dmi ya..zeytnyağlı salatam doyurur beni ohh miss şekersiz çayımla ii gtcek...çokkkk sııkkkııı tutalım kızlar zafer bizim...garetler hayrete düşecek pazartesye ne kaldı kii...Elifim bence 1kase patates salatasi daha mantikli diğerinin içi pirinç dolu.
Ayrıca haftaya inşallah hesabımız tutar ama
Hepimiz çok sıkı bağlı kalmalıyız.
Evet canim haklisin karistirmakta çünkü bende evden su kilodayim diye cikiyorum doktorun ki daha az cikiyor.canım bişey dediğim yok dur hemen panik yapmaanlıyorum insan sevinince hemen yazsı geliyor ahhh bilmez miyim o duyguyu
kafam şöyle karışıyo şimdi sen pazartesi bildirimde 74.9 idin bugün diyetisyende 74.2 çıktınbi günde 700gr mı verdin orayı anlayamadım...
sen nasıl rahat ediyorsan öyle yaz canım dert değil
Canım tabi ki de bireysel de söyleye bilirsinÇeşminaz haftaya kupa almaliyiz ne bu börekler evde artanlari at buzluguna sonra yedirirsin çocuklarına.
Bak herkesin hedefi en az 1kilo hatta 1.5 kilo vermek olsun 1.5×6=9
Haftaya bizim grup 9 kilo vermeli.
Barbunya tabakları küçükse sorun yok baskan :)))))menü bildirimi
08:45 1 yumurta + 3 zeytin + 2 çatal beyaz peynir + bol maydnz ile 1 çay kaşığı zyetnyğnda yapılmış omlet + 1 bardak şekersiz çay + 1dilim çavdar ekmeği + roka tere
11:40 1 elma
13:30 1 adet ıspanaklı çörek (( şükür bittii))
14:15 2 kaşık salata oğlanda kaldı israf olmasın dedm
17:15 1 havuç
18:00 1,5 tabak barbunya + salata pilav pişmiş mi kaşık ucuna bi kaç tanesine baktım hebrnz ola kaşık dolusu yemedm yanii...
Siz yapacaksınız patates salatasını boooool yesillikli az yağlı tarafından kendine ayır canimyarın annemn misafrleri var geçen hafta o misafrler beni yakmıştı yoksa kesn 1 kilo daha eksik olurdum şu an...şiiimmmddiii ben ne edeym yahu ne yesem yarın pasta börek var onlardan yemcam okey de..salata olrak kuru biber dolma ve patates var yesem mi onlardan acep...:26:bi karar verip öle gtmeliyim..bireysel yarışsam herşeyden birer tane yerdim ama şimdi takımım için hiç pasta işi yemcem slatama karar verlim ne yesem akıl vern banaaaaa...
Canım akşamki muz olmayaydıbugünkü menüm
sabah
1 kase nesfit
1 yumurta
10 gram peynir
2 zeytin
ara
1adet türk kahvesi
1 nescafe
öğle
1 nesfit
ara
yarım muz
akşam
1 adet palamut kızartma
salata
1 bardak kola
ara
1 muz
1 hurma
2 mandalina
yarım elma
Canım hayr olsunkızlar bugün takip edemedim sizleri naptınız ne ettiniz acepp:26: biraz moral bozukluğu var yarın uğrar okurum inşallah.
bugün menü bildirimini özet geçeyim kısaca
sabah klasik kahvaltı
öğlen 1dilim pasta 1 dilim patates salatası
akşam azar azar yemek ve çorba yedim
yeşil çay hiç tüketemedim, su da 7bardak:26:
kızlar bugün takip edemedim sizleri naptınız ne ettiniz acepp:26: biraz moral bozukluğu var yarın uğrar okurum inşallah.
bugün menü bildirimini özet geçeyim kısaca
sabah klasik kahvaltı
öğlen 1dilim pasta 1 dilim patates salatası
akşam azar azar yemek ve çorba yedim
yeşil çay hiç tüketemedim, su da 7bardak:26:
Heeeeeeeeey gencliiiik
Uyuyonuz mu yoksaaaaa
hadi kalkın
yoksa karbuz gibi yata yata buyursunuz
AYSUNCUM çok teşekkür ederim canım inş. Allahım hepimizin gönlüne göre versin.
ELİFCİM yarın usg çekincem canım diğer tahlillerimde yarın çıkacak inş. sonuçlarım iyidir ama hem kasık ağrım var hemde akıntım hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?