Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

valla hiç belli olmuyor canm genelde gece 3ü buluyor uyumam ama kahvaltılarım da genelde en geç 12 gbi oluyor. geceyemek yeme adetm yok çok şükür. saat 10 gbi meyvem ve yoğurdum var sadece.

bu arada girmişken menümü de yazaym gerçi bugn salya sümük yattım akşam yemeği yiyebildim sadece

Saat 17:30
omlet
2 dilim ekmek
5 zeytin
açık şekersz çay ( akşam yemeği dediysemde kahvaltı gbi oldu bu sefer. hasta olunca yemek yiyesm yok diye bunlarla geçiştrdim)

Elifim bence 1kase patates salatasi daha mantikli diğerinin içi pirinç dolu.

Ayrıca haftaya inşallah hesabımız tutar ama
Hepimiz çok sıkı bağlı kalmalıyız.

Aysuncum ama ama ben az cikiyo diye sevindigimden yaziyorum. Aytica zaten bildirimimi buradaki kiloya gore yapiyorum.

Aysuncum ama ama ben az cikiyo diye sevindigimden yaziyorum. Aytica zaten bildirimimi buradaki kiloya gore yapiyorum.
canım bişey dediğim yok dur hemen panik yapmaanlıyorum insan sevinince hemen yazsı geliyor ahhh bilmez miyim o duyguyu
kafam şöyle karışıyo şimdi sen pazartesi bildirimde 74.9 idin bugün diyetisyende 74.2 çıktın bi günde 700gr mı verdin orayı anlayamadım...
sen nasıl rahat ediyorsan öyle yaz canım dert değil

geçmiş olsun canım ya hastalık mevsimi yolculuk ta yaptın sanırım deden için dmi üşütmüşsndr dikkat et kendine c vtamni ala bol kivi ye ii gelir inşallah...

Elifim bence 1kase patates salatasi daha mantikli diğerinin içi pirinç dolu.

Ayrıca haftaya inşallah hesabımız tutar ama
Hepimiz çok sıkı bağlı kalmalıyız.
bende öle geçiriyodum kafamdan bir kase salata yeter bana pasta börek te eneymiş ıığğğ tüm yağ dmi ya..zeytnyağlı salatam doyurur beni ohh miss şekersiz çayımla ii gtcek...çokkkk sııkkkııı tutalım kızlar zafer bizim...garetler hayrete düşecek pazartesye ne kaldı kii...

Evet canim haklisin karistirmakta çünkü bende evden su kilodayim diye cikiyorum doktorun ki daha az cikiyor.
Canim 74,9 geçen hafta diyetisyen deki kilom. Bu hafta 74,2 yani 700 gr öyle.
Yoksa geçen pazartesi tartı gününde
75.5 tim dun 74,5, ayrıca evdeki baskulumle
Doktorun ki farklı rakam veriyor. Eve gelip hemen tartiliyorum hicbir sey yemedigim halde 500 gr kadar fazla cikiyor evde.Hatta doktor evde tartilma dedi ama ben duramiyorum
Bilmiyoki burada yaristigimizi :))

Ben ilk sayfadaki tabloyu göremiyorum telefondan girdigim için mi görünmüyor yoksa kaldirildi mi?
Sadece plaketi görüyorum. Sizde de boyle mi?

bugünkü menüm
sabah
1 kase nesfit
1 yumurta
10 gram peynir
2 zeytin

ara
1adet türk kahvesi
1 nescafe

öğle
1 nesfit

ara
yarım muz

akşam
1 adet palamut kızartma
salata
1 bardak kola

ara
1 muz
1 hurma
2 mandalina
yarım elma

kızlar bugün takip edemedim sizleri naptınız ne ettiniz acepp:26: biraz moral bozukluğu var yarın uğrar okurum inşallah.
bugün menü bildirimini özet geçeyim kısaca

sabah klasik kahvaltı
öğlen 1dilim pasta 1 dilim patates salatası
akşam azar azar yemek ve çorba yedim
yeşil çay hiç tüketemedim, su da 7bardak:26:

Çeşminaz haftaya kupa almaliyiz ne bu börekler evde artanlari at buzluguna sonra yedirirsin çocuklarına.
Bak herkesin hedefi en az 1kilo hatta 1.5 kilo vermek olsun 1.5×6=9
Haftaya bizim grup 9 kilo vermeli.
Canım tabi ki de bireysel de söyleye bilirsin
No problem
haklisin daha cok asilmaliyim ki bugün öyle yaptım
ne tekim
Barbunya tabakları küçükse sorun yok baskan :)))))
Siz yapacaksınız patates salatasını boooool yesillikli az yağlı tarafından kendine ayır canim
ogle yemeği niyetine bi tabak helâlinden ye baskan :))))
Canım akşamki muz olmayaydı
harika menü ...
Bide kola içmesek olar mı :)
Canım hayr olsun
ins mühim bişey değildir moral bozukluğu sebebin

Sabah yumurtalı kabak..(3 kasık kadar )
elim kadar incecik lavas
1 dilim peynir
ara 3 gun kurusu ,5-6 findik
ara 1 kase yogurt,yarım galeta ,1 dilim elma
aksam 6 kasık yeşil mercimek

Suyumu da ictim
1 saat yürüdüm
15 dk kadar da çeşitli spor yaptık oglumla ...ip atlama, mekik çekme vs

Son düzenleyen: Moderatör:

Hayırdır kötü birşey yoktur umarım...Canını sıkma paylaşmak istersen burdayım...

Son düzenleme:
Heeeeeeeeey gencliiiik
Uyuyonuz mu yoksaaaaa
hadi kalkın
yoksa karbuz gibi yata yata buyursunuz

Son düzenleyen: Moderatör:
AYSUNCUM çok teşekkür ederim canım inş. Allahım hepimizin gönlüne göre versin.

ELİFCİM yarın usg çekincem canım diğer tahlillerimde yarın çıkacak inş. sonuçlarım iyidir ama hem kasık ağrım var hemde akıntım hayırlısı olsun.

Geçmiş olsun canım içini ferah tut iyi sonuçlarla dönersin İnşallah...

Merhaba arkadaşlar...Sabah uyandım klasik kahvaltımı yaptım...Ev işleri beni bekliyor...200 kalori aldım...

Son düzenleme:
çeşminazcım ben süt veriyorum emzirdiğim için meyve bol bol yiyorum ondan cnm kola konusunda haklısın ama mubarek balığın yanındada içiliyo be :)
ben bugün ayran detoxuna başladım kahvaltımı ettim 2 saat sonrayı bekliyorum

ilk ayran çorbamı içtim tadı güzelll.....ben içine kimyonda attım gaz yapmasını engeller umarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…