- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
iş yerinde normalde günde en az 6-7 bardak 2-3 şekerli içerdim herbirini .. şimdi sadece sabah içtiğime şeker atıyorum büyük kupaya 2 şeker atıyorum. onun dışında içtiklerime limon koyuyorum şkersiz içebilmek için..zaten eskisi gibi de içmiyorum..canım cayı sekersiz mi iciyorsun. ben icemiyorum da listem asagı yukarı aynı bir cayım sekerli
bir basenler için ne hareket yapılabilir sizce? ben merdiven cıkıyorum sadece
canım ben şunu yapıyorum...mesela koltukta uzanıyorsun tv falan ...
yan yatıp dizlerimi az kırıyorum üst üste oluyo üsttekini gene aynı kırık şekilde geriye yani popoya paralel şekilde kaldırıp indir..ve bunu yaparken popotu sık..sonra beline doğru kaldır indir.makasın açılıp kapanması durumu gibi düşün..bunları kendine göre ne kadar yapabiliyosan yap ben hep aklıma geldikçe yapıyorum her iki yana yatarak iki bacağımada yapıyorum..sonra sırt üstü yatarak popo kaldırma (köprü ) hareketi yapıyorum... etkisi oluyo bende..yani yattığın yerden yapıyo olmak bile yetiyo.. birde acısada pes etme en son dayanma noktana kadar yap nefes alıp vererek...
Anladm canım cok teskr ederm en azından tv karsısında yapayım aynen:) makas hareketini yapıyodum ama kolay diye etki etmez die düşünmüştüm baslayayım yine
Bende oturduğum yerden yanlara uzanıp duruyorum. yere oturuyorum yanlara dönüp duruyorum. pek anlayamadım ama
sadece dizler 90 derece kırık şekilde arkaya birde makas şeklinde yukarı doğru kaldırılıp indiriliyo.. yere yan yatmış pozisyonda.
günaydın....günaydın hayırlı cumalar
günaydın....
Dünkü menüm...
sabah..
2 ceviz.birkaç tane fındık..
öğlene doğru.
1,5 simit peynir + 2 çay (şekeli)
azcık haydari.
ara..
saat 4 gibi 2 kuru incir.
akşam..
1 elma
az yoğurt.
Hareketim çok azdı bugün 2 lt ye yakın su.
dün çok az yemişsin nerdeyse birşey yememişsin.
ya artık çok açlık hissetmiyorum iyice küçlüdü midem o simitler sanki sabah bile hala midemdeydi..açıkmadım o yüzdende yemek istemedim..haa bird eöğlen bir muz yemiştim unuttum yazmayı...
az yiyip sonra yeme krizlerine girmeyesin diye yazdım. böyle iyiysen sıkıntı yok.
iyi canım zaten çok hareketsizim akşama kadar masabaşı oturuyom fırsat buldukça yapabildiklerim dışında kös kös oturuyom..
merhaba ben geldim benide alın aranıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?