Pes Etmek Yok !

merhaba kızlar hafifleme yolculuğunuzda başarılar dilerim , bende başka bir günlükte yazıyorum ideal kiloma ulaşmak için :17:

Bir şey sorabilir miyim zayıflama tickerlerinizi nasıl yaptınız , becermedim de bana yardımcı olabilecek birisi var mı? :44::42:

Son düzenleme:
91.6 :( aslında 91 e dusmustum geçen hafta. Reglden olsa gerek bu sabah itibariyle tartida gorulen sayı 91.6

91.2 de ben geldim cok sükür ya mutluluktan ölebilirm :) 1 aydır diyet yapıyorum sanırım kendimi tutmayı öğrenmeye basladım ve arada kaçamak yapsam da hiç pes etmeden devam ettim. Bu benim için çok büyük bişey çünkü diyet yapmaktan 3 güne sıkılır hemen abur cubura koşar verdiğimin ki katını geri alırdım .Önemli olan istikrarmış demekki ne kadar verdiğimi önemsemeden diyet yapmaya devam edicem artık :)

91.2 de ben geldim cok sükür ya mutluluktan ölebilirm :) 1 aydır diyet yapıyorum sanırım kendimi tutmayı öğrenmeye basladım ve arada kaçamak yapsam da hiç pes etmeden devam ettim. Bu benim için çok büyük bişey çünkü diyet yapmaktan 3 güne sıkılır hemen abur cubura koşar verdiğimin ki katını geri alırdım .Önemli olan istikrarmış demekki ne kadar verdiğimi önemsemeden diyet yapmaya devam edicem artık :)

Super masallah :) aynen devam

selam bende bu hafta kilom 92.6 ben yine veremedim hatta geçen hafta tam 92 gelmiştim
ama adetim bitince tekrar tartılacam:50:

Back
X