peşinatsız ev almak

abceee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
818
186
83
arkadaslar esenyurtta oturuyoruz.peşinatsız ev amak nasıldır.bu bölgede alanlar varsa önereceğiniz emlak inşaat firması varmı.

Peşinatsız nasıl alacaksınız anlamadım. %25ını nakıt olarak vermek zorundasınız. Zaten expertiz bır deger bıcıyor eve, dıyelımkı sız evın sahıbıyle anlastınız 300bıne. Daha sonra expertız gelıyor, dıyelımkı expertız 250bın deger bıctı eve, sıze 187500 kredı cıkıyor, 300bıne anlastıgınız ıcın de kalan 112500u sız pesın ya da ıhtıyac kredısı vs seklınde cekıp vermelısınız ev sahıbıne.

Esenyurtta iş yapan firmalar sıkıntıda diye biliyorum. Bir ara ruhsat izin verilmedi çoğu firma iflas etti. O yüzden peşinatta verseniz peşinatsızda olsa çok dikkatli ölcüp bicip tartın. Kredi alırken tamamını kredi olarak alma şeklinde yapıyorlar onun icinde evin değerini yüksek gösterip o fiyat üüzerinden kredi çekiyorsunuz. Ama eminevim diye bi sistemde var orada peşinatsız yapılabiliyor diye biliyorum bir araştırın derim o şekilde ev sahibi olanlar çok.

esenyurdu bilmiyorum ama biz ev alırken evimiz 162.000 tl idi elimizde sadece 20.000 tl vardı yani yuzde yirmibesi yoktu bizde şöyle yaptık

bankadan ihtiyaç kredisi çektik 35.000 tl elimizdeki 20.000 tl yi koyduk üstüne ödemelerimizide ona göre ayarladık gittik aldık

eğer hem ev kresidi hem ihtiyaç kredisi ni karşılayabilecekseniz böylede yapabilirsiniz

Back
X