- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #22.221
İnci bu arada serklaj konusunu internetten mı araştırdın
Yoksa doktorun seni bilgilendirdi mı
Yok canım bilgi almadım bir yerden. Bir kaç yere soracağız. Chnb'ye de soracağım sigortasını, şartlarını.
Canım ya sağlık için harcanan parayı insanın gözü görmüyor ama bizlerin çok masrafı oldu gerçekten. Çok şükür imkanlarımız elverdiğince ödeyebiliyoruz, dün ameliyat sonrası şükrettim halime. Erdem Hastanesi'nin de Memorial'dan aşağı kalır yanı yokmuş
İlk önce internetten bulmuştum bilgiyi, doktoruma gidince o da söyledi. Geçirdiğim operasyon rahim ağzının kısalmasına neden olabiliyormuş maalesef. Allah'ın izniyle hamile kalırsam büyük ihtimalle riskli bir gebelik geçireceğim
Anladım CANIM inşallah hamile kaldığında zaten ilk muayenede hemen ölçüyorlar
Belkide gerek kalmaz ama olursa da mecburen basa gelen çekilir incim
Hepimiz riskliyiz valla ben hiç is yapmıyorum kanepeden yatağa yataktan kanepeye
Bebeğim herseyden önemli şimdi böyle düşünüpte uzme kendini
Hamile kaldığında göreceksin inş insan öyle bi üstüne titriyorki
Her seye katlanıliyor evlat için
Senin icinde yakın o günler
Bana uyar cnm vallahi nesrine sorarız.
Canım bu zamana kdr yapmadıgın kabahat yaa vallahi çok faydası var ..
Mervecim sende yaptır vallahi ben daha 1 lira ödemedim inanırmısın
Ah canım aynen öyle... Her şeye katlanırız biz yeter ki sağlıkla gelsin yavrularımız. Şimdiden böyleysem hamile halimi düşünemiyorumŞu an patoloji sonuçlarına odaklandım ardından temiz çıkacak bir kontrolle biraz daha iyi olacağım inşaallah...
6 gunün kaldı inş guzel haberi alacaksın CANIM
İnci benimde aklıma takılıyor bazen hani benimde Smear testim seninkiye aynı
Çıkmıştı Zeynep kâmilde doktor süre vermişti gel tekrarlayacağız testi diye
Bazen icime kurt düşüyor.ama ben hiç önemsemiştim sonucu yırtıp atmıştım
Ya bende Bişey varsa :18: ama gebe kalamazdim o zamanda diyorum
Ayy kuzummm inşllahhh gelir bir an önce o günler..ohhh alıştırmaları yapmışsınn kuzummm senn uykudaa
Canımmm allah yardımcınnız olsunn gerçekten çok zor şeyler yaşamışsınn..Rabbimmm en kısa sürede bu duyguları sanada tattırsınn..
Tedavi düşünüyormusunuz tekrar canım?
Canım doktorumm 36.haftaya kadar gelir diyor,bence bende 37.de dogururumm gün geçtikçe rahim daha çok incelecek çünkü..Bakalımm hangimiz dogurcazzz
Mervem sen şimdi bunları düşünme olur mu. Doğumdan sonra smear yaptırırsın. Hazade de yazmıştı, doktoru 10 kadından 9'unda ascus çıktığını söylemiş. Sen gönlünü ferah tut. Önce sağlıkla yavrunu kucağına al sonra genel bir jinekolojik muayene olursun. Bir şey çıkmaz Allah'ın izniyle...
rezervlerde nıye sorun basladı dıyorsun??
aynen, arastırdıgımız hıc bır sey aslında bıze bır fayda saglamayacak.
anacak ben su anda fısh arastırıyorum.Volkan Bey translokasyonlarda fısh onerdıgını soyledı .
gıdıp karsılıklı konusmak anlamak gerek. Ikı ayrı dusunce var ortada o zaman .
bu arada ben dun testlerıme baktım... pgd sonuclarına toplam 3 tedavının.
hangı tedavılerde oldugunu soyleyemeyecegım ama bır embryoda 2 duzgun 15 bozuk, 1 embryoda 15 duzgun 2 bozuk, 1 embryoda ( bu ılk tedavıydı) 2 ve 15 duzgun trızomı 9 var...
yanı uretıyor oldugumu farkettım.
onemlı olan duzgunlerın aynı anda denk gelmesı , kı o da bır kere denk gelmıs ama trızomı 9 bozmus olayı.
cnm normalde benim primim 2,300 ama bizim eşimin çalıştıgı şirketten grup indirimi yapılıo 1,400 ödedim.1 sene tüm kadın dogum randevularımın % 80 karşıladı yani tüm bölümlerin % 80 karşlıo ... 2,sene ise gebeliği karşılıo %100 2,5 milyar verio muayeneler için..Hazadem sorma ya
Sen yıllık ne kadar ödüyorsun? Muayene ücretinin tamamını karşılıyor mu? Doğumun hepsini karşılayacak mı? Az bilgi versene bize
s.a canlarim epeydir yazmiyorum biliyom niyemi bende bilmiyom ben iyiyim ziyanim yok sükür bi kac sayfa okuyabildim birgun belki hepsini okurum
MATTIKAM nasilsin oglusun nasil annelik nasil gidiyo
INCIM hayirdir ne rahatsizligi ALLAH sifa versi
MERVEM de hamile kalmis masallah
AKASYAM sanada masallah
TULIPROSA yla pek yazmadik ama oda hamile sanirim masallah sizler insallah sag seölamet dogurursunuz
NESRIIIIIN DOGURMUSUN KUZUM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN
LAVEK IM NE ZOR OLDUGUN BILIRIM BENDE TEDAVIYI YARIDA BIRAKTIM
bu ALMANYA ocagima incir agaci dikti cok sükür bi evladim var diye sükrediyom
HAZADEM NAZEFSAM AKLIMA GELMEYEN DIGER HAMAISLER SIZLERDE SAG SELAMET DOGURUSUNUZ
HERKESEDE SELAMLAR OLSUN
ıncım hazadem
sagolun canlarım
ıyıyım hamd olsun yaramazlık yok
kesın dönüs mevzuları konusuluyo bızde bu günlerde
ıncım hazadem
sagolun canlarım
ıyıyım hamd olsun yaramazlık yok
kesın dönüs mevzuları konusuluyo bızde bu günlerde
s.a canlarim epeydir yazmiyorum biliyom niyemi bende bilmiyom ben iyiyim ziyanim yok sükür bi kac sayfa okuyabildim birgun belki hepsini okurum
MATTIKAM nasilsin oglusun nasil annelik nasil gidiyo
INCIM hayirdir ne rahatsizligi ALLAH sifa versi
MERVEM de hamile kalmis masallah
AKASYAM sanada masallah
TULIPROSA yla pek yazmadik ama oda hamile sanirim masallah sizler insallah sag seölamet dogurursunuz
NESRIIIIIN DOGURMUSUN KUZUM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN
LAVEK IM NE ZOR OLDUGUN BILIRIM BENDE TEDAVIYI YARIDA BIRAKTIM
bu ALMANYA ocagima incir agaci dikti cok sükür bi evladim var diye sükrediyom
HAZADEM NAZEFSAM AKLIMA GELMEYEN DIGER HAMAISLER SIZLERDE SAG SELAMET DOGURUSUNUZ
HERKESEDE SELAMLAR OLSUN
dünüşünüyorum nazım alah izin verirse
şubat mart gibi
inşallah sen de sağlıklı kucağına alırsın
herkesi için yaşananlar hiç kolay değil canım
allah hayırlısını versin dua etmekten başka elden birşey gelmiyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?