Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Çok teşekkür ederim canlarım... Darısı hepinize ama benimki gibi zor olmasın hamileliğiniz...

Çocuk dr si 2 gün de down sendromlu değil dedi ya nasıl sevindim bilemezsiniz....

chnb canım gözün aydın,Ahmet Arda çok tatlı maşallah

Rabbim yüzü gibi kaderi de güzel bir evlat eylesin inşallah

Evet abartı olduğnu düşünüyorum ama karşımdaki öyle düşünmüyor demekki
sorun çıksın istemediğim için fazla şeyettirmiyorum bu konuyu
işte şimdi dediğin gibi dahada arttı bebeğe bişey olacak diye
ama böyle yapması daha iyi ilgisiz olmasından o zaman çok üzülürdüm işte
nede güzel söyledin :):):) sinek deyimi süper

Canım cok cok tebrik ediyorum, oğlusun gelmiş masallah..gec kaldıgım için üzgunum epeydir mısafirim var ve bu gece bende değiğller fırsatım olmuyor gıremiyorum..neyse bir baktım doğum olmus nasıl mutlu oldum, cok ıstıyordum ziyaretine de gelebılmeyı ama kısmet olmadı ALLAHIM saglıklı mutlu uzun omurler nasip etsin,yazdıklarını okurken cok duygulandım gözlerim doldu nesrinciğim,hıkayeni ve gecirdiğin gunleride düsündüm cok sebat ettin,inandın tanrım da nasip etti,ogluslarınla eşinle mutlulukarın daim olsun cnm,tekrar tebrik ediyorum:))

Akideee canım nasılsın iyi misin nerelerdesin neden gelmiyorsun artık
doğal denemeye başladın mı canım

kızlar hepinize merhaba
gecmiişi okuyamadım ama söyle bir baktım,,
inciciğim seni merak etmiştim şükür olmuşsun işlemini insallah sonuclarında tertemiz gelecek cnm..
merveciğim, sende daha ıyısın sanırım bulantılar azaldı,topiğe geri donmussun cnm masallah..
akasyacığım yavrusunu görmüşsün sanada masallah..
hazade,delikız,naz ,ada,leav,mattika,adı suan gece uykulu ve yorgunken aklıma gelmeyen tum arkadaslar hepinize sevgiler,insallah herseyler iyidir yolundadır..
bende iyiyim üst üste misafir ağarlıyorum yani yoruldum pert oldum sormayın hele şimdi bir arkadaslarımız var istanbulu 10 gunde bitirmeye calısıyoruz, sabah tan akşama sokaklardayız anlayın yaniii:)))gerci şikayet etmeyeyim benim için de iyi oluyor bol bol geziyorumm:))sizleri özledim ama yakında dönerim yanınıza sağlıkla kalınnn sevgilerrrr...

Akideee canım nasılsın iyi misin nerelerdesin neden gelmiyorsun artık
doğal denemeye başladın mı canım

mervuşşş iyiym cnm benim,doğal bu ay deniyoruz bakalım su gunlerde yumurtlamaya en yakın gunlerdeyim :))bıryandan korkuyorum,Allahım inşallah sağlıklı bir yumurtama rastgetirsin dıye dua ediyorumm..üst süte misafir agılıyorum bu hafta da kalacaklar sonra daha rahat girerim insallah..sen nasılsın tatlım ıyı mısın?bebişkomuz nasıl bakalımmm:))

İnşallah canım inşallah çok istemiyoruz bi tanecik olsa yeter valla sağlıklı eli ayağı düzgün
ovulasyon kullandın mı canım? o zaman bu ay güzel haberini alırız seninde inşallah
Misafirlerin seni yoruyor galiba ama sanada değişiklik olmuştr
çalışmalara devam devam aman aksatmayın misafir yüzünden:):):)
bende iyi diyeyim iyi olayım canım
bebekte iyidir inşallah canım en son gittiğimizde ayakları havaya dikmiş yatıyodu

Akidem hoşgeldin Özlettin kendini Bu ne misafir böyle, bitmedi Allah kolaylık versin.
İnşaallah sağlıklı bir yumurta güzel bir embriyo 9 ayın sonunda da güzeller güzeli bir evlat olarak geri döner sana

Gözlerimden uyku akıyor, sabah sınava gideceğim ama yatasım hiç yok. Eşimi de özledim

ya tulıpten haber var mı ona nasıl üzüldüm içim yandı okuduğumda boğazım düğümlendi canım benim insallah toparlanabilmiştir. ..Allahım sabrını versin..

Canım ne sınavı hayırdır? eşin ne zaman geliyo

ya tulıpten haber var mı ona nasıl üzüldüm içim yandı okuduğumda boğazım düğümlendi canım benim insallah toparlanabilmiştir. ..Allahım sabrını versin..

Hayır canım haber yok en son oğlunu kaybettiğini yazmış
evet bizde çok üzüldük hepimiz okuyunca perişan olduk valla
allah sabır versin

insallah mervuş ovulasyon kullanmadım ben karıstırırım şimdi onları diye takvım yöntemi kullanıyorum,valla misafirde var ama napim çalışıyoruz genede:))fazla mesai deyim yaniii:))
canım benim bebişko da iyiymiş ohhh ayakları dıkmış keyıf yapıyor senınkı ohh sefası olsunn minikkusumuzunn:))

Canım nesrin ablaya eğer müsaitse Cumartesi günü gidelimmi tabi sizlerde müsaitseniz
benim eşim pazar günü çalışıyorda o yüzden tek gün cumartesi:)
olabilir mi canım

Bana uyar canım inş. Hazade'ye ve Akasya'ya da soralım. Onlar da tamam derse son söz Chnb'nin

Canım olsun aman misafirlerde halden anlasınlar
kim bu misafirler?
Çok şükür rabbim sizlerede nasip etsin
inşallah sağlıklıdır bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…