Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

en az 90 mı

kursa gittinmi hiç altyapın var mı
bizimki de 85 almıştı
her sınava denemek için giriyor da bu sefer niyeyse girmedi bıktı galiba

90 az bile benim için 95'in altına inmemem lazım hatta 100'ü zorlamalıyım ama dil bilmekle sınavdan yüksek almak arasında pek bir ilişki yok ne yazıkki
İng.Dili mezunuyum onun için bu puanlar normal bana. Ömrümü tükettim bu İngilizceyle
Eşin bence çok iyi almış. Y.lisans ve doktora için dil şartı var ya millet 50 alabilmek gece gündüz çalışıyor.

dil mezunuysan öyle tabi
neye başvuracaksın peki bununla neden o kadar yüksek lazım
evet yaa dil işi ilgi gerektiriyor ben ing. sevmiyorum
bi ara kursa gittim iidi durumum da ama devam etmedim ilgisizlikten
eşim kursa gitmeden kendi çalışarak aldı
çalıştığı yer avrupa birliği ile ilişkili herşeyleri ingilizce
oraya da kpds puanı ile girdi zaten ,en az 70 istiyorlardı işe alırken
kendi kendine çalışarak aldı valla
herifimin kafası çalışıyor canım maş.
evet genelde herkes 50 için uğraşıyor ama onu bile almak bazıları için zor oluyor

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben çok severim İngilizceyi. Dedeme çekmişim, 4 dil mi ne biliyormuş. İlkokuldayken bayılırdım ing hikaye kitabı okumaya, ortaokul, lise derken çok şükür istediğim bölümü okudum. Burada bazı kurumlar dil puanı istiyor, ne kadar yüksekse o kadar iyi oluyor benim için. Haklısın sevmek gerekli. Sevmeden olmuyor gerçekten. İnsan ne kadar çalışırsa çalışsın belli bir puanın üzerine çıkamıyor.

maş. dedene valla ,her eve öyle bi dede lazım
ben arapça seviyorum ya da latin dillerini
okulda arapçam çok iidi 6 sene arapça gördüm ,mısırlı arkadaşım vardı konuşurduk onunla
ama sonra şimdi sor hepsini unuttum valla
ingilizceyi sevemedim gitti bi türlü
dil emek işi bi de az bi ara versen unutuyorsun
biraz nankör o açıdan sürekli taze tutmak lazım
sen de eşim gibi dil isteyen a kadrolara başvuracaksın anlaşıldı
inş. istediğin puanı alırsın

Hehe evet canım dedem Fazla tanıma fırsatım olmadı, 4 yaşımdayken vefat etmiş, babamlardan dinlerdim hep. Arapça ve İspanyolca ardından İtalyanca favori dillerim Evet taze tutmazsan unutuluyor. Onun için sürekli okurum, yabancı film, dizi izlerim, bilen tanıdıklarla konuşurum yoksa küf tutar bilgiler Senin sevmeme nedenin öğretmenler olabilir mi yoksa hiç mi ilgi duymadın?
Sağolasın İnş.

Canımm sende inşallah ileriki aylarını görüceksinn hemde en sorunsuz şekilde sanırım burada yanlış anlamışsın,Allahtan en büyük dilegimizde bu zaten..Beni gebeliginin ilk aylarında oldugun için şuanda anlayamayacagını anlatmak istedim yoksa bende ilk defa bu aylara kadar gelebiliyorum ve ne zorluklarla görüyorsun..Rabbim beterinden korusun.
Oturupta kendime agda yapacak pozisyonda degilim Kasılmalarım oluyor sürekli uzanır konumundayım.
Tabiki hepimiz görüşlerimizi paylaşıcaz,ama sen ,ben utanırım oramı açmaya deyince ben kendimi kötü hissettim (utanmaz gibi)bişey yani.
Neyse birbirimizi üzmeye gerek yok canım

Çok teşekkür ederim canlarım... Darısı hepinize ama benimki gibi zor olmasın hamileliğiniz...

Çocuk dr si 2 gün de down sendromlu değil dedi ya nasıl sevindim bilemezsiniz....

Ins istedigin puani alrsin. Ben dil isini bi halledemedim. Doktora icin lazim. Sansima diye gecen sefer bi girdim ciktim. Soru kitapcigini acmadan cevap kagidini kafama gore doldurdum. 40 aldim, yetmedi tabi.:)

Ins istedigin puani alrsin. Ben dil isini bi halledemedim. Doktora icin lazim. Sansima diye gecen sefer bi girdim ciktim. Soru kitapcigini acmadan cevap kagidini kafama gore doldurdum. 40 aldim, yetmedi tabi.:)

Sağol izz inş.
40 yetmez de bu yöntemle alınabilecek en iyi puandır sanırım

Sağol izz inş.
40 yetmez de bu yöntemle alınabilecek en iyi puandır sanırım

Evet:) baska carem yoktu.hislerim bazen cok kuvvetleniyo. Arkadaslar sevklendirdi, his tutmasi donemindeysen bisiler cikar belki dediler. Ama yeterince cikmadi.

Kpdsden bikac bisi alicak kadar ingilizceyi halletmem lazim ya... yakinda muntazam ama cok kasmadan calismak istiyorum. Artik tuyolari bekliyoruz senden:)

İyiyim canım. Şükür. Bugün Üsküdar'a kardeşime geldim. Sen nasıl oldun ? Sınava girecekmişsin ? Nasıl geçti sınavın ? Eşin geldi mi ?

İzz canım hayırdır yolculuk nereye

Istanbul canim. Is icin...
Sen nasil oldun bu arada. Paniklemeler gitmis anlasilan. Masallah problem yok di mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…