- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #22.441
Ayy çok güldümm
Bende izmire giderken öyle yapmıştımm,ne çabukta geçmişti 8 saat..
Hayırlı yolculuklar canım kazasız belasızz..
Naznaznaz:)
Tsk:)
Ya az once univden arkadas aradi, evlenicek galiba vok mutlu oldum!:) yas ilerlemisti biraz (34). gonlune gore verdi Allah... herkesin hepimizin gonlune gore versin...
Olsun olsunnn geç olsun güç olmasınnnn
Allah mutluluklarını daim etsinnn..
Sanada bir an önce bebişler nasip etsinTedavi ne zaman canım??
Istanbul canim. Is icin...
Sen nasil oldun bu arada. Paniklemeler gitmis anlasilan. Masallah problem yok di mi:)
İyiyim canım. Şükür. Bugün Üsküdar'a kardeşime geldim. Sen nasıl oldun ? Sınava girecekmişsin ? Nasıl geçti sınavın ? Eşin geldi mi ?
Istanbul canim. Is icin...
Sen nasil oldun bu arada. Paniklemeler gitmis anlasilan. Masallah problem yok di mi:)
Kist tedavim var 2 ay. 1,5 ay sonra yani...
Yalniz harbiden yan koltuklar nem kapti. Ya tup bebek forumunda mesajlasmadayim, ya telefonda koca bulmusluk mevzusu ya da face'de bulunan adamin forolarina bakma.
Ayip:)
Şekerciğim ben adam olmampanik her daim devam. 7/24. En son cuma günü evde battaniyeye takılıp sendeledim. Şöyyylee bir sarsıldım. Hafta sonu için bu yetti bana. Onu taktım kafaya. Buluyorum yani illa bişeyler. Ha bir de baş ağrılarım var. Beni mahfediyor. Onun harici fena değilim. Arkadaşına sevindim. 34 olsun da mutlu olsun Ben de 32 'de evlendim. Biz de bayağı geç kalanlardandık
Naz canım Eylül Sultan nasıl ? Tekmelere devam mı annesi
İyiyim şükür. Sınav hakkında pek bir fikrim yok ağrıdan dolayıEşimin otobüsü 21.00'da hareket edecekmiş, şimdi aldım haberini. Saat 2'yi bulur diyor gelmem. Sağ salim gelsin inş.
Şimdiden hoşgeldin
Ay Akasyam böyle yazıyorsunuz ya Allah ömür verirse gelecekteki hamilelik dönemimi görür gibi oluyorum
Allah kavuştursun İncim. Benim eşim daha 10 gün sonra gelecek. Zor oluyor gerçekten de. Allah'tan yarın annem geliyor. Haftaya cumartesi Nesrin'e gidelim demişsiniz. Ben de çok isterim. Ama evdeki durumları kestiremiyorum. Annem tek olsaydı onu da getirecektim. Amcamın eşi de geliyormuş. O da olunca ikisini bırakıp çıkmak biraz ayıp olabilir. işler biraz karıştı. Yine de ayarlamaya çalışırım.:26: Çok istiyordum Nesrin'e gelmeyi.
Ağrın devam ediyor mu canım ?
Ayy İncim sen mümkünse böyle olma tatlım.Bu çok kötü bir paranoyaklık. bişey değil ben yanımdakileri de çıldırtıyorum. En başta da eşim. Adam bana teselli vermeye bıktı Çocuk avutur gibi beni avutuyor. Saçmalama Akasya. Olur mu öyle şey Akasya.. Aklına bile getirme Akasya.. Gene neyi kafana taktın Akasya.. Hep aynı muhabbet yani O yüzden serin kanlı olmak iyidir.
Elimde değilkiSakınan göze çöp batar biliyoruz ama engel olamıyoruz Bakıyorum rahat olanlara hiçbir şeycik olmuyor. Ne kadar rahat o kadar iyi ama yok anacım
Sağol canım. Sizi de Allah kavuştursun. Yengen kalacaksa sorun olmaz ama sadece oturmaya geliyorsa çıkamazsın sanırım. Chnb'ye de sormadık henüz. Bu hafta olmazsa diğer hafta olur. Bir orta yol buluruz inş.
Geçti çok şükür. Uzandım biraz iyi geldi. Ay bugün fakültenin yerini ararken öyle bir sancı girdi ki ödüm koptu. Bir de yürümeyeyim diye arabayla gitmiştim
Kist tedavim var 2 ay. 1,5 ay sonra yani...
Yalniz harbiden yan koltuklar nem kapti. Ya tup bebek forumunda mesajlasmadayim, ya telefonda koca bulmusluk mevzusu ya da face'de bulunan adamin forolarina bakma.
Ayip:)
Senin nasi gidiyo naz? Zaman gectikce daha mi kolay paikolojik acidan yoksa daha mi zor? Nasi hissediyosun?
Şekerciğim ben adam olmampanik her daim devam. 7/24. En son cuma günü evde battaniyeye takılıp sendeledim. Şöyyylee bir sarsıldım. Hafta sonu için bu yetti bana. Onu taktım kafaya. Buluyorum yani illa bişeyler. Ha bir de baş ağrılarım var. Beni mahfediyor. Onun harici fena değilim. Arkadaşına sevindim. 34 olsun da mutlu olsun Ben de 32 'de evlendim. Biz de bayağı geç kalanlardandık
Naz canım Eylül Sultan nasıl ? Tekmelere devam mı annesi
Ayy İncim sen mümkünse böyle olma tatlım.Bu çok kötü bir paranoyaklık. bişey değil ben yanımdakileri de çıldırtıyorum. En başta da eşim. Adam bana teselli vermeye bıktı Çocuk avutur gibi beni avutuyor. Saçmalama Akasya. Olur mu öyle şey Akasya.. Aklına bile getirme Akasya.. Gene neyi kafana taktın Akasya.. Hep aynı muhabbet yani O yüzden serin kanlı olmak iyidir.
İzz uykuya mı daldı acaba ya da mola verildi
Yok kız ankaradan istanbul 6 saat varmıştır bile
Sorma güzelim. Kampüste fakülteyi bulmak için yürüdüm biraz, kasıklarıma sancı saplandı. Sınava da pek veremedim kendimi. Ağrıdan sonunu zor getirdim. Yürümek iyi değilmiş demekkiEşim akşama gelecek canım inş.
Ah CANIM vücudun tam toparlanmamış Demekki
Kanaman felan olmadı ama demi bol bol dinlen
Artık kısmet meselesi hakkında ne hayırlıya o olsun CANIM sınav puan konusunda
Ayyy izz allah iyiligini versin gülmekten öldümm,adam kesin bu kadın ne yapmaya çalışıyor demiştir
Ben napıyım valla kuzum evden bi yere çıkmıyorum akşama kadar yatalak haldeyimm
Rabbim eksikligini göstermesin ama gerçekten hamile kalmakla bitmiyormuş..Onu hissedince kaybetme korkusu giriyor insanın içine..
Allah en kısa sürede san ve tüm isteyenlere de nasip etsinn..
Ankaraya gelde bi gün görüşelim canım bol bol dertleşiriz..
İyi bişey kalmamış canım 2 ay neki gelir geçer
Tedaviyi nerede düşünüyorsun??
Canım iyi çok şükür şimdilik
Artık tekmeleri geçtik akasyam uçan tekmelere başladık
Bugün ayagını midemde hissettim inan akasyam minnacık elimi koyar koymaz dokundum hemen çekti bi kötü oldumki anlatamam
Dogdugu zaman büyük boşluga düşücem karnımda olmuycak artık
Kuzum inan bende öyleydim,hareketlerini hissetmeye başlayınca düzeldim..Seni çok iyi anlıyorum canımm,sakın kendine kızma ben niye böyleyim diye..Çünkü şimdiden başladı annelik hormonların..Zamanla düzelir sen kendini düzeltmeye çalışma
Hem bence sen çok örnek bi anne olacaksınnnn
Yazık kız eşine ayy bizimkide aynıydı
Yok canım olmadı şükür. Sınavı düşünmüyorum, hayırlısıyla bir iyileşeyim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?