- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #22.481
Uydurma soru, cozumsuz:)
Ders basladi kizlar, gorusuruz:)
Kız kim kınadı beni arkamdan mı konuştular bak bak hicte haberim yok
Söylede paylayayim onları
Akasya... aslinda herkesin bebegi kiymetli ama bizimki biraz uzun surecler sonunda ve tabir yerindeyse tirnak kaziya kaziya olunca isler degisiyo. Sende oncesinde de biseyler varmis zaten. Allah yardimcin olsun canim...VRS
Incicim astinin ust katini asfaltliyorlarmis. Alt kat gelen giden butun peronlarla hinca hinc doluydu. Yarim saatte cikamadik astiden. Istanbula girerken uyuyakalmisim itiraf ediyorum:)
Naznaznaz
Doktor mu verdi bol istirahati?
Kacinci haftandasin?
Ankaraya donunce evet ya tanisalim:)
Volkan beyle ya da muhterem beyle calisicam canim. Bi daha konusup ikisiyle de karar vermem lazim...
:)
Geldim sagsalim. Organik otel. Sivrisinekli bi geceye ragmen gunaydin...
:)
A sehrinden t saatte yola cikan izz, yapilan asfaltlama calismalari nedeniyle yarim saat rotar yaparak 100 km/sa. ortalama hizla y sehrine 10.00da ulasmistir. Bu saat her bir saatte 27 saniye geri kalmaktadir. Buna gore a+t/y nin en kucuk degeri nedir? Hadi bakalim:)) ehe
Canım benim tekrar hayırlı olsun Allahım sağlıkla yawrunu büyütmeyi nasip etsin inşallah gözlerim dolu dolu okudum inşallan darısı tüm isteyenlerin başına ...Merhaba arkadaşlar , geçmişi çok okuyamadım en kısa zamanda okuyup cevap yazacağım inşallah. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Bei hiç yalnız bırakmadınız.
doğum hikayemi paylaşmak istiyorum hatta hastane günlüğümü:
14.11.2012 Çarşamba
Gece uyku uyamadım belimde hafif ağrı vardı ama aralık annelerinin de benzer şikayetleri olduğu için pek de aklıma bir şey gelmedi nitekim kasılmam yoktu, suyum gelmedi, kanama olmadı. Sabah 8.30 da kalktık oyalandık biraz 10.30 da nst ye gidecektik. Bir bardak süt içtim, bir de küçük bir salatalık yedim. Taksiyle gittik .
11.15 te randevu vardı nst de doludu 11.05 te nst boşaldı girdim 11.20 gibi hemşire aldı kağıdı kasılmanız var dedi ben önemsemedim çünkü olur bu haftalarda diye düşündüm. Arda bey geldi odaya sabah ne yedin dedi gülümseyerek. Ben de sanıyorum aç karna geldiğimi anladı kızacak bana. Genelde nst ye gidenler bir şeyler yiyormuş. Ben de doğruyu dedim. Kaçta yedin dedi 10 gibi. Neyse muayeneye aldı. Bana önce bebeğe baktı kilosu 4.100 gram ölçtü. R. ağzında 3 cm e yakın açılman var dedi. Bugün doğum olabilir. Gülümseyerek dediği için ben şaka yapıyor sanıyorum işin ciddiyetinde değilim. Dedim ki olmaz 24 kasımda istiyorum öğretmenler gününde, hem yay olacak burcu o zaman, akrep olmasın, hem 38 haftalık olsun. O hala gülüyor. diyorum hem eşim yok, hem daha bebek şekeri sepetim gelmedi. Yine gülüyor. Tekrar nst ye gönderiyor ama ben hala şüphelenmiyorum. nst de düzenli sancı çıkıyor. Dr Arda Bey diyor ki,cleksan ne zaman oldun. gece 1 diyorum. Diyor ki hemen doğumhaneye gidiyorsun genel anestezi olacaksın cleksandan dolayı. Ağlamaya başlıyorum eve gideyim işlerim var diyorum olmaz diyor sezaryen dikişine rahime bir şey olur kasılmaların var. Ağlamaya devam ediyorum eşim de yok. Alelacele
ben 3 te anlamıştım hemen olacak diyor. Ekip burada bir aksilik olursa hemen müdahale ederiz. Eşimi arıyorum kızlardan o an bir iki kişiyi çeviriyorum. O telaş içinde ne yaptığımı ne dediğimi bile hatırlamıyorum. doğum katında Odamı seçiyorum.Damar yolu açıyorlar. 12 numara hemşire bu odanın manzarası güzel diyor. önlük giydiriyorlar.Ben doğum fotoğrafçısı istiyorum. Geliyor. Doğru doğumhaneye hemen anestezi dr si geliyor Arda Bey geliyor anestezi veriyorlar. Sonrasını hatırlamıyorum. Kata çıkmadan ayılıyorum Sonra doğru kata bebeğim beni bekliyor. Bakıyorum anestezi etkisiyle yarım yamalak bir şeyler diyorum. Görümcemin diğeri gelip eşyaları getirmiş Allahtan çantam hazırdı. Bebeğime bakıp seni bana veren Allaha kurban olayım diyorum. (hayal meyal hatırlıyorum görümcem diyor.) Kendime gelince bu sefer tekrar tekrar bakıyorum malum down sendromu şüphesi burnuna, ensesine, el içine bakıyorum normal görünüyor. Ama dr den henüz duymadan rahatlamayacağımı biliyorum. Hemşire gelip bebeği emzirmeye çalışıyor pek almıyor memeyi oğlum. Sonra biraz alıyor. Regrete geliyor. Ama şu an onunla konuştuklarımı hayal meyal hatırlıyorum. Canım arkadaşım seklajda da hep yanmdaydı. Topikten çok arkadaşımın mesajını, telefonunu alıyorum. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum.
Akşama Hazade geliyor rEGRETE gidiyor üzülüyorum. Akşam emzirme, ilk yürüme çalışması gaz sıkıntısıyla geçiyor...Çoğunu hayal gibi hatırlıyorum. Allahıma şükrediyorum...
İlk güne ait teferruatlar: Bebişin kilosu 3. 700 gram, boyu 53 cm.
Akşam üzeri Arda bey geliyor serklaj ipim nerede diyorum saklayacağım. O da serklajını almaya kalktım kanama başladı bütünleşmiş diyor o kalacak diyor. Enfeksiyon yapmaz mı diyorum yok diyor. Akşam 11 de de eşim geliyor. Bizim ilk gün hikayemiz böyle...
Allah yardımcısı olsun cnm benim ben olsam giderdim şimdi ihtiyacı vardı çünkü.Kızlar benim bi arkadasım vardı burda
Esimin is arkadasinın eşi klomen tedavisi görüyordu pkoluydu
Dün yanlış dozda kullanmış ve yumurtalar bi anda büyümüş
Patlmamışlar iç kanama yapmış oda yumurtaliklarini almışlar
Simi ziyarete gitsem beni görünce üzülür mu acaba hamileyim ya o yüzden
Ama cokta merak ediyorum siz olsanız ne yapardınız
Ay cok sewindim mervecim Allah yardımcısı olsun inşallah ...Kızlar dayanamadım gittim hastaneye
Çok sevindi geldigimi görünce
Çok şükür yumurtaliklarinin hepsi alınmamış
Ya rahmi felan hep ters donmuş kızcağızın onu duzeltmişler
Allah korusun ya. CANIM yazık hala bebek ısı ertelendi yine diyo
Bende bosVer senin saglıgın daha önemli dedim ama gercektende öyle
Hastaneden sonra bana hamile kıyafeti almaya gittik eşofman aldım iki tane
Pantolon aldım üstüme yumurtalı bluzlerden aldım
Ama giyince öyle bir rahatladimki Megert ne çok sıkıyormuş beni
Vallahi hayatım ben bekarlığımdan bu yana her ay gider ağdamı kuaförde yaparım bence sende git nihayetinde mecbursun ...Ohh ne güzel takılın valla canım karı kocaaa
Kız her yerime yaptırcam,aşşagıyı göremiyorum artık zor oluyor
Ben hep çatladım delikız kalçam göbüşüm kırmızı kırmızı çatladı çok kaşınmadıgım halde,inşallah geçer dogumdan sonra
Hoşgeldin cnm vallahi sanada iyi olmuş işde ne güzel cnm gez vallahi bebiş oldugunda ewe hapis olucaksın :)kızlar hepinize merhaba
gecmiişi okuyamadım ama söyle bir baktım,,
inciciğim seni merak etmiştim şükür olmuşsun işlemini insallah sonuclarında tertemiz gelecek cnm..
merveciğim, sende daha ıyısın sanırım bulantılar azaldı,topiğe geri donmussun cnm masallah..
akasyacığım yavrusunu görmüşsün sanada masallah..
hazade,delikız,naz ,ada,leav,mattika,adı suan gece uykulu ve yorgunken aklıma gelmeyen tum arkadaslar hepinize sevgiler,insallah herseyler iyidir yolundadır..
bende iyiyim üst üste misafir ağarlıyorum yani yoruldum pert oldum sormayın hele şimdi bir arkadaslarımız var istanbulu 10 gunde bitirmeye calısıyoruz, sabah tan akşama sokaklardayız anlayın yaniii:)))gerci şikayet etmeyeyim benim için de iyi oluyor bol bol geziyorumm:))sizleri özledim ama yakında dönerim yanınıza sağlıkla kalınnn sevgilerrrr...
Banada uyar incim vallahi sorun yok ...Bana uyar canım inş. Hazade'ye ve Akasya'ya da soralım. Onlar da tamam derse son söz Chnb'nin
Yaw kuzum gidin ya Allah aşkınaaaa ...Şuanda keyfi için gitmiyorumki zaten mecburum,çünkü kendimi hiç göremiyorum..Herkes farklı oluyor tabi bende şuana kadar yaptıramazdım ama mecbur kalınca yaptırıyorsun..
İnşallah hiçbirimiz çatlamayız ama buda kaçınılmaz görünüyor:44:
Ayy mervemm ona bakarsan gidip doktorada açıyoruz ,Sende son aylara geldigin zaman zorlugunu anlarsın canım..Tabi yaptırıp yaptırmamak senn elinde..
Beni düşündüren tek tarafı günah konusu olur..Öbür türlü düşünürsek hepimiz tüp bebek tedavisi gördük ve transferdeki halimizi biliyorsunuz..Tertemiz muayenemi olmak istiyorum çünkü fazla takıntılıyım bu konuda .birde benm gibi haftada bir alttan mecburi muayene oluyorsan düşün yani halimi
Neyse detaya girmeye gerek yok uzar gider yoksa
Ah kuzum yapar ağrı vallahiSorma güzelim. Kampüste fakülteyi bulmak için yürüdüm biraz, kasıklarıma sancı saplandı. Sınava da pek veremedim kendimi. Ağrıdan sonunu zor getirdim. Yürümek iyi değilmiş demekkiEşim akşama gelecek canım inş.
Günaydın canımmmmm, ay benimde belim ağırıo vallahiHerkese günaydın
Eşimi yolcu ettim bir bakınayım dedim. Hala uykum var
Stres yapma nazım ya ne olucak Allahın izniyle sağlıkla gelicek inşallah yawrularımız ...Kuzucuklar günaydınnn..
Çarşamba kontrolüm var çok heyecanlı ve stresliyim..
Böyle çıkıp fingir fingir gezesim var
Hazademmmm nerdesinnnn
Battaniyeyi ne yaptın??
Bide sen niye doktora gittiginde yazmıyosun kız buraya kaç gr olmuş mina hanım???
Canım benim tekrar hayırlı olsun Allahım sağlıkla yawrunu büyütmeyi nasip etsin inşallah gözlerim dolu dolu okudum inşallan darısı tüm isteyenlerin başına ...
Allah yardımcısı olsun cnm benim ben olsam giderdim şimdi ihtiyacı vardı çünkü.
Ay cok sewindim mervecim Allah yardımcısı olsun inşallah ...
Eşofmanlarını bluzlerini güle güle giyin cnm sağlıkla inşallah ...
Vallahi hayatım ben bekarlığımdan bu yana her ay gider ağdamı kuaförde yaparım bence sende git nihayetinde mecbursun ...
Mecbur olmasan bile çekinmiosan o kişiden yaptır , Çokda rahat oluyor vallahi şiddetle tavsiye ediyorum
Mervecim kuzum sende utanma ne var utanılıcak Allah aşkına rahat ol kendin almak içinde uğraşma beni dinle:)
Hoşgeldin cnm vallahi sanada iyi olmuş işde ne güzel cnm gez vallahi bebiş oldugunda ewe hapis olucaksın :)
Korunmuosun dimi hayatım sen şimdi?
Banada uyar incim vallahi sorun yok ...
Sizinle heryere gelirim
Yaw kuzum gidin ya Allah aşkınaaaa ...
Neresi günah yaa hey Allahım günahsada günahı sana nazım git sen rahatla ..
Ah kuzum yapar ağrı vallahi(
Bişey olmaz hayatım napalım sağlık olsun artık.
Eşin gelmiştir oh ne güzel cnm incim Allah ayırmasın sizi inşallah hiçbir zaman.
Günaydın canımmmmm, ay benimde belim ağırıo vallahi
Stres yapma nazım ya ne olucak Allahın izniyle sağlıkla gelicek inşallah yawrularımız ...
Burdayım canımmmm günaydınnn ....
Battaniiyeyi geri gönderio ama o sana gönderdigimi alıcam cnm sipariş verdim :)
Mina hanım herhalde olmuştur cnm 1 kg cuma günü gidicem cnm bakalım n diycek Oluş hanım :)
Naz otur oturduğun yerde bakayım ne gezmesi
Zaten kalkamıyorum incim sorma
Günaydın kuzummm hoşgeldinnn
Canımm vallahi kadına ben gidemedim kadın gelcek bana bu hafta..Her hafta kontrole gidiyorum hazadem oturupta kendim ugraşamam almakla.
Valla doktora gidip açtıgıma yanında bi sürü hemşire oluyor onlardan utanmıyorsam agdacıdanda utanmam diye düşünüyorum
Benim hep annem alırdı inanırmısın
Kuzum yalancı agrılarım oluyor ara ara ama geçiyor inşallah açılmam falan yoktur hazadem görcez bakalım çarşamba..
Mina bebek 1 kilo olmuştur rahat annesi sen tartıyormusun kendini?
Ayy en son gösterdigin battaniyeye bayıldım kuzum güle güle kullanın.
Hele sana bi gelsin battaniye göründügü kadar güzelse bende alıcam canım..
Kalkma zatenDoğuma kadar sık dişini, biliyorum zor ama insan bebeğini ne zorluklarla elde ettiğini düşününce dayanır
Dogru söylüyorsun incim..Bebegime bişey olacaksa tuvalete bile gitmem vallahi
Dün dizi izliyordum suskunları en heyecanlı yerinde çişim geldi tuttum tuttum tam ayagı kalktımm gitcm tuvalete kız bi tekme attı bende bırakıverdim
Yinemi altına yaptın diyo eşimdeDalga konusu oldum akşam akşam
Ay saolsun cnm benim gittigim kadında dedi bu ayada sen gel sonra ben sana gelirim die vallahi çok sewindim ...
Ya ben liseden beri aldırdıgım bir yer vardı cnm ee ewlenince burdada kader die bir kuaför var kız alıo saolsun hemde yok yawaş eli
Aman nazım dikkat et vallahi sakın kendini yorucak bişey yapma bak allah korusun sonra üzülürüz heee
Canım ben şaka gibi ama 7 kilo almışım:18:
Vallahi cnm sipariş verdim bakalım nasıldır zaten taçın lisanslı ürünleri cnm güzeldir eminim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?