- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #22.561
Nazım bu da bize gelsin
[video=youtube;_dACTfyPczc]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=_dACTfyPczc[/video]
Bruno Reklam Filmi - O burun tıkanacak arkadaş - YouTube
Ay bende bu reklama bayılıorum :)
Bruno Reklam Filmi - O burun tıkanacak arkadaş - YouTube
Ay bende bu reklama bayılıorum :)
İncim direk video nasıl yüklenio beceremedimde ben :)
Ayy ayy evet kesinlikle bende o reklamı izledikçe duygulanıyorumO reklama ben de bayılıyorum. İçimiz hüzün kaplıyor
Bir de büyüdüm büyüdüm ....la büyüdüm reklamı var ya oradaki ufaklığa bitiyoruz eşimleGörünce ikimiz de pür dikkat kesiliyoruz
Aaa tek ben değilmişim demekki o reklama ağlayan hele en sonunda o küçük kızı gösteriyorlar ya işte orda gözlerim doluyo
evet hamilelikten kesinlikle
Olmadı incim mervem(((
Olmadı incim mervem(((
Canım şimdi paylaşacağın videonun olduğu siteyi aç, sonra video üzerine sağ tık yapıp url'yi kopyala de. Adres çubuğundaki linki almayacaksın. Buraya kadar tamam mı?
Canım şimdi paylaşacağın videonun olduğu siteyi aç, sonra video üzerine sağ tık yapıp url'yi kopyala de. Adres çubuğundaki linki almayacaksın. Buraya kadar tamam mı?
O burun tıkanacak hazademmmm
Ayy bu reklamda çok güzel ama sanki orda o çocuk konuşmuyor dha dogrusu konuşuyorda çok küçük ya nasıl konuşuyo:44:
O burun tıkanacak hazademmmm
Ayy bu reklamda çok güzel ama sanki orda o çocuk konuşmuyor dha dogrusu konuşuyorda çok küçük ya nasıl konuşuyo:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?