- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #22.581
Tamam cnm sonra :)
[video=youtube;R96W0zIMGyQ]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=R96W0zIMGyQ[/video]
Sonra sitemize dönüp konuya cevap ver moduna geçiyorsun :) Üst kısımda hani bir takım şekiller var, yazı tipi vs. Onların içinde 2.satırda sondan 4.seçeneği tıklıyorsun. Konuşma balonunun yanında hemen. Tıklayınca karşına çıkan sayfaya kopyaladığın linki yapıştır deyip ok diyorsun. Bu kadar :)
YaPTIM YAŞASIN allah razı olsun incimmm
[video]http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQBEFgpYdJpmEGMv&url=http%3A%2F%2Fvthumb.ak.fbcdn.net%2Fhvthumb-ak-prn1%2Fs403x403%2F158099_10151218288883965_1015121 8231318965_37554_1791_b.jpg&jq=100[/video]
:) Cümlemizden kuzum.
Kızlar ben kaçar. Eşim geliyormuş, yemek yapacağız birlikte. Öptüm sizi
Oy Maşallah bu prenses Eylülüm deilmiii
Hazadem facedeki videoyu sen biliyorsun paylaşayım dedim senin yaptıgının aynısını yaptım video yerine fotograf çıktı
Niçin olmadıkiii
Evet kuzum eylülllll bebekkk
bu kaşıntıyı doktoruma sordum geçen gittiğimdeDelikız bende kaşıntı var canım çıldırır derecesine özellikle ayaklarım ve altları
bide avuç içlerim çok kaşınıyo kaşıyorum kaşıyorum artık derim yırtılacak
neden kaşınıyoki sende de vardı kaşıntı seninkinin sebebi neydi?
aa nasıl yanimerhaba kızlar nasılsınız?
şu meşhur test sonuçlarımı aldım bugün
inanmayacaksınız ama kromozomlar 46 xx çıktı
burç genetik lab yapmış,inanabiliyor musunuz nerde benim mozaik karyotip halim?
bu nedir kızlar ya?lab a tlfn açtım size bilgi veremeyiz hastane arasın diyorlar
bir de protein s 143 çıkmış bu ne demek bilen var mı?sınır 130 muş
inci sen lazer yaptır kurtul bari ,afakanlar basıyor seni yoksaKız o bantlar incecik, ince tüyleri ancak alırAy fenalık geldi şu kıl tüy meselesinden Uğraş al yine çıksın al yine çıksın
Canım videoyu bulamadım((
Ama bence o video olmaz
Canım videoyu bulamadım((
Ama bence o video olmaz
maş. oğlunakızlar geçmişi tam okuyamadım.
Ama dikkatimi çekti nazefsa jilet kullan sakın ağda yapma riskli durumlarda tehlikeli olabilir....
merve canım karaciğerle ilgili sıkıntı olabilirmiş kaşıntı durumunda dr ne sor...
inci afiyet olsun gofretler...
bir iki sayfa baktım ancak...
kızlar bizim de oğluşun ve benim kontrol vardı.
oğlumuz iyi. dr çok beğendi. emmeyi seviyor. ilk kontrol ücretsiz. Ama tahliller 250 tl. 2 si sağlık ocağında ücretsiz. yaptırmadık yarın yaptıracağız...
ben de idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum sanırım Arda bey monural verdi. Oğluşun ismi resmen nüfusa geçti bugün...
CANIM Nesrin ablada yazmış karaciğerde sorun olabilir diyebu kaşıntıyı doktoruma sordum geçen gittiğimde
göbüş ve göbekteyse normal ,tüm vucutta olursa sıkıntı demektir dedi
bepantoll verdi
kullanıyorum 4-5 gündür
bayağı rahatladım kaşıntım bayağı azaldı
bi de doktor bana kullandığın çatlak kremleri allerjik reaksiyon yapmış olabilir ,zeytinyağı bile allerjiye neden olabilir onların hepsini bırak bunu kullan dedi
gerçekten de onları bırakıp sadece bepantoll kullandım kaşıntılarım geçti
sen de dene istersen merve bana çok iyi geldi
aa nasıl yani
başka bir yerde daha yaptır iyi bir yerde turkuaz lab.da sorun vardır belki
inci sen lazer yaptır kurtul bari ,afakanlar basıyor seni yoksa
ALLAHtan benim çok az bacaklarımda hiç yok zaten
bacaklarımı hiç almadım ,aynı annem gibiyim bal kaymak
diğer yerler de kendim hallediyorum ,canım da tatlı değildir cart cart tamam
lazer yaptıran var arkadaşım tam bitirmiyormuş sanırım yine de çıkıyormuş ama denenebilir ,beyaz tenlilerde çok etkili oluyormuş
ben de kullanıyorum o bantlardan bende tüy yok zaten olanı da o alıyor
kızlar geçmişi tam okuyamadım.
Ama dikkatimi çekti nazefsa jilet kullan sakın ağda yapma riskli durumlarda tehlikeli olabilir....
merve canım karaciğerle ilgili sıkıntı olabilirmiş kaşıntı durumunda dr ne sor...
inci afiyet olsun gofretler...
bir iki sayfa baktım ancak...
kızlar bizim de oğluşun ve benim kontrol vardı.
oğlumuz iyi. dr çok beğendi. emmeyi seviyor. ilk kontrol ücretsiz. Ama tahliller 250 tl. 2 si sağlık ocağında ücretsiz. yaptırmadık yarın yaptıracağız...
ben de idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum sanırım Arda bey monural verdi. Oğluşun ismi resmen nüfusa geçti bugün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?