Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İnci CANIM aklına Kotu Bişey getirme
Hani doktorun dışında diğer personellerin bilgi vermesi yasak ya
İnsallah temiz çıkmıştır kuzum Allah'ın izniyle
Bu arada haftaya mı kaldı tuh ben gelemeyeceğim
Esim ÇALIŞIYO o gun haftaya pazar gunu müsait
Gelmeyi çok istiyordum banada iyi gelirdi ama nasip değilmiş Demekki

göğüs kalkanı ben de almayı düşünüyorum
valla ne kadar verirler hiç bilmiyorum
maaşınla orantılı sanırım

erkekler düz mantık merve ne söylediklerinin arkasını düşünmezler
kadınlar gibi değiller malesef

selam mattika nasıl gidiyor bebişle hayat
ay bi de benim o günlerim gelse hayırlısıyla
ben annemdeydim dün ,daha yeni geldim ..
pazardan çarşambaya yine annemdeyim eşim göreve gidiyor
ay şu haftaya cuma gelse de hayırlsıyla hamsileri görsem yaa
şimdilik çok şükür iiler ama inş. hala iidirler
bugün acayip bir durum yaşadım
tek bebek olsa kesin anlaşılırdı tam olarak da iki tane olduğu için zor oluyor
karnımda bir hareketleri vardı anlatamam ,yerlerini bildiğim için tahmin edebiliyorum ama tam net değil
bir dalgalanma bir karnımı kurcalama vardıki anltamam
gün geçtikçe iice kolu bacağı dışarı çıkmaya başladı valla
karnımda sürekli sağında solunda aşağısında tepecikler oluşuyor iniyor
oğlum kızımı tepikliyor kesin

Mattika hoşgeldin canım. Oğluşu öp bizim için.

Rosa canım tekrar başın sağolsun. İşe başlaman çok iyi olmuş. Evde durdukça insan daha kötü olur. Rabbim inşallah bebişine sağlıklı uzun ömürler versin..

İncim canım sonuçların temiz çıkacak Allah'ın izniyle. Faks çekme imkanları yok mu ? Yarına kadar insan merak eder :26:

Kızlar ben de iyi sayılırım.Eşim yok. Daha 1 hafta gelmeyecek. O yüzden biraz tuhafım. Sanki bana bişey olsa kimse bişey yapama gibi düşünüyorum. Hani güvende hissetmeme duygusu Aslında annem burda. mutluyum ama yine de eşimi arıyorum. Sanırım biraz da hamilelikle ilgili bir durum.

Bugün de takacak bişeyim var işyeri servisimin basamağı çok yüksek. Servisten atlamak zorund kaldım. Adamı da uyarmama rağmen kaldırıma yanaşmadı İnşallah bişey olmamıştır..

Not : Site öğlenden beri açık. Mesajı yazmaya başladım ama şimdi bakabildim tekrar Ben yazana kadar akşam olmuş.

Çok şükür iiyiyz canımmm fındık kızımında keyfi yerindeymiş

Canım hiç birşey olmamıştırr,Kötü düşünme akasyam nolur

Ahh ahhh kocalarımız olsada olmuo olmasada
Canım o kadardan bişeycik olmaz sende çok düşünme ...
Artık eskisi gibi girmiosun kuzum özlüoruz seniii

Kızlarrrrrrrrr ben çok yoruldum yaa taksiyle gitmeme ragmen.
Çok şükür kızımın keyfi yerindeymiş açılmam da yok sancımda yok..
Haftasındanda önde gidiyormuş maşallahhh

Ohhh maşallah cnm çok şükür sorun olmadıgına çok sewindimm, benimde cuma günüü bakalım bana n diycek

Sol cnm vallahi gidicem bu ara çok düşünüorum sanki herşey yolundayken bişey olucak...
Ay dengemiz bozuldu ya bu hamilelikde :))

Ayy yok hazademmm niye öyle düşünüyorsun üzme benide
Bebeklerimizi saglıkla kucagımıza alıcazzz biz ne zorluklar atlattık bu haftalara geldiikkk

Çok şükür iiyiyz canımmm fındık kızımında keyfi yerindeymiş

Canım hiç birşey olmamıştırr,Kötü düşünme akasyam nolur

Canım kızçenin iyi olmasına çokk sevindim. Olmamıştır inşallah.. Ama yarın adama çok kötü kızacağım. Hamileyim kaldırıma yanaştır diyorum tamam abla diyor yine kafa terelelli

Ahh ahhh kocalarımız olsada olmuo olmasada
Canım o kadardan bişeycik olmaz sende çok düşünme ...
Artık eskisi gibi girmiosun kuzum özlüoruz seniii

Kocasız olmuyor canım. Olunca kavga da etsem başımda dursun Hazadem iş çok yoğun. işten kaçamak yapıp siteyi açıyorum. Tam mesaj yazacağım araya birşeyler giriyor. Bir bakıyorum saatlerdir site açık ve akşam olmuş.Akşam da yemeği yer yemez mayışıyorum.. Ben de sizleri özlüyorum. İnşallah Nesrin'de görüşürüz...

Şükür canım. Maşallah kuzucuğa.. Allah nazarlardan saklasın..

Ohhh maşallah cnm çok şükür sorun olmadıgına çok sewindimm, benimde cuma günüü bakalım bana n diycek

Hadi bakalım iyi haberlerle gel inşallah canım

Sol cnm vallahi gidicem bu ara çok düşünüorum sanki herşey yolundayken bişey olucak...
Ay dengemiz bozuldu ya bu hamilelikde :))

Hazadem sen yüzdün yüzdün kuyruktasın. Allah'ın izniyle hiçbir şey olmayacak. Ben de senin gibiyim. Herşeyden tedirgin oluyorum. Ama sonra şöyle düşünüyorum. Rabbim nasip ettiyse her türlü alacağım ben bebeğimi kucağıma... Allah koruyacaktır O'nu.. Öyle düşünüp devamlı dua etmek lazım..

Çok güzelmiş canım. Güle güle kullansın Mina Hanım. Bebişime bişeyler alırken sana danışacağım Hazade teyzesi.. Sen tecrübelisin. Hem de bayağı İntermet kazığı bile yemiş insansın.. hehehee

Merve canım gününü konuşmadık daha. Chnb pazar uygun olursa pazar gideriz Beraber gideceğiz inş.
Akasya canım ben nedense hiç merak etmiyorum :) İyi mi kötü mü bilemedim :26:
Hazadem güle güle kullansın Mina kuzu
Mattika hoşgeldin canım Gözlerimiz arıyor sizi
Naz maşallah kuzuna

Kızlar forumda şöyle bir mesaj buldum ve korkularım yeniden depreşti :18:

"Merhaba,

Bundan 3,5 yıl önce ilişki sonrası kanama olması sebebiyle smear yaptırdım, sonucum cin 1 çıktı. Kolposkopi yapıldı ve doktor biyopsi yapmaya bile gerek görmeden cin 3 teşhisiyle leep yaptı. Leep patoloji sonucum cin 3 + insitu ca (doku içersinde başlamış fakat başka organlara henüz yayılmamış kanser) çıktı ve cerrahi sınırda lezyon devam ediyordu. Bebek istiyor musun diye sordular, biz böyle durumlrda rahmin alınmasını öneriyoruz dediler, tabiki istiyorum dedim. Ve ikinci kez leep oldum...Evliydim ve henüz bebeğim yoktu. ( Bu arada benim HPV siğil yapmayan bir tip) Onkoloji profesörü Derin Kösebay iki yıl eşimle kondom yoluyla korunmamı, 2 yıl korunursam yani dolayısıyla eşimle birbirimizden virüsü alıp durmazsak %90 vücudumuzun virüsü atacağını söyledi. 2 yıl kontrollerime devam ettim ve korundum. Bağışıklığımı güçlendirecek ne varsa yaptım.İki yıl temiz çıkan smearlerden sonra bu yılın Ocak ayında bebek yapmaya karar verdik.

İlk denememizde şükürler olsun hamile kaldım.

Fakat noralde 4-5 cm uzunluğunda olan rahim ağzı (bebeği taşıyan kısım) leeplerden dolayı 1 cm bile kalmamış, kadın doğum doktorum çarşaf kadar incelmiş, rahim ağzı yok bile denebilir dedi ve serklaj yaptı (rahim ağzına güçlendirici dikiş) ve hamileliğim boyunca yatmam gerektiğini söyledi. İşe gitmeme de izin vermedi, "değerli bebek" bu başka şansın olmayabilir dedi. İşi bıraktım ve genel olarak dinlenerek geçirdim hamileliğimi.

Doktorum rahim ağzım fazlasıyla yıpranmış olduğu için normal doğum olmamam gerektiğini söyledi. Özellikle ikinci bebek istiyorsan daha fazla zedelememiz gerekir o bölgeyi dedi ve sezaryene karar verdi. (Bu arada HPV normal doğum sırasında bebeğe bulaşma ihtimali olan bir şey olduğu için sezaryen olmak gerekiyor)

Şu anda bebeğim 1,5 aylık ve kucağımda mışıl mışıl uyuyor, nasl bir duygu bu tarifi yok. Hem de yaşanan bunca riskten sonra.

Neler yaşadığımı size kısaca anlattım. Korkmayın "teşhis edilen" hiçbir lezyon kansere dönüşmez. Önemli olan farkedilsin ve önlemi alınsın. Ben birazıcık daha gecikseydim, şimdi kucağımda bu dünya güzeli melek olmayacaktı...

Korkmayın ama ihmal de etmeyin, kontrollerinizi aksatmayın."

Akasyam merak etmiyorum yazmıştım ama şimdi deli gibi merak etmeye başladım. İnş benim başıma böyle bir şey gelmemiştir

Sagoll canımmm arkadaşım benmmm
Yarın muhakkak söyle adama hiç riske atmaya gerek yokkk dikkat etsin biraz..
Ayy bende dün kocamı düşündümm iki saat agladım,yazık ne izin alabiliyor ne dinlebiliyor
Kız bizim psikolojimiz bozulmuş inanki

Ayy akasyam allah iyiligini versin çok güldümKız senin bebiş hareketlendigi zaman ki halini düşünemiyor,çocuk uyusa solugu hastanede alırsın sen hareket etmiyor diye
Bak ne güzel 9.hafta geldi zaman çabuk geçiyor akasyam bi bakıcazki hepimiz dogrmuşuzzzz

Sagolll teyzacik teşekkürler..

İncimm İnci lütfen nolurr interneti okuma. Allah aşkına okuma. İnternet insanı mahfediyor. Psikolojisini dağıtıyor. Herkesin durumu farklı. Senin hiçbirşeyin yok. Yılların tecrübeli doktoru açtı baktı ve bişey yok dedi. Daha ne olsun. Rahat rahat uyu. B-i-r-ş-e-y-i-n y-o-k

Oyy canım.. Bugün 10. haftadayım. Ama gel bana sor. Bir de şanssızlık mıdır nedir işyeri stresi beni buldu. kavga gürültü. İşyerinde kaç defa ağladım. Bir kere evde takıldım. Bugün de servis basamak sorunu çıktı. Yani hep tedirginlik yaratacak şeyler oluyor. Allah'ım tüm melekleri korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…