- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #22.681
göğüs kalkanı ben de almayı düşünüyorumYok canım silmeden emziriyorsun.Sen almıştın di mi göğüs kalkanı ben kullanıyorum çok iyi. Birini emerken diğerine takıyorum. Biriken sütü biriktirip dondurucuya atıyorum...
tahminen ne kadar verirler...
canım ya... boş ver. benim eşim de 2 embriyomuzun nasıl durmuş gelişimi? onları yurt dışına filan göndermişlerdir demişti sonra kabullendi gerçekleri...
inci sen sormuştun di mi? sigorta bebeğe de geçiyor ama az indirim oluyor. 350 tl iken 250 tl dediler. biz de sağlık ocağında yaptırdık. çok sıkıştık canım eşim Arda beye bile 500 tl az verdi sağ olsun helali hoş olsun demiş...
erkekler düz mantık merve ne söylediklerinin arkasını düşünmezlerAğlaya ağlaya bi hal oldum valla bayıldım resmen ben mi abarttımki anlamadım
ama çok zoruma gitti dediği şey sorun bende olduğu için ve hamile olduğum için galiba
ama bende neler dedim neler ohh canıma değsin ailesinide kattım araya içimi döktüm iyice
evlendiğimizin birinci ayı başladılar bebek diye diye her hakaretide yaptılar şeyimin derdine düştüler dedim
Sizi gidi kara cahiller lanet olsun size dedim
Şimdide sen mi başladın dedim eşime eğer bir daha laf edersen böyle bir şeyi valla bu evliliği bitiririm dedim
Çok üzüldü çok pişman oldu oh olsun ona her şey pat diye söylenmezki ama DAHA DOĞMAMIŞ Masum bebeğime
nasıl olurda öyle bir şey der
bi sakinlik var topikte, herkes iyi inş.
chnb oğluşun nasıl alıştınız mı artık, gerçi sen tecrübelisin, sarılık fln olmadı de mi?
inci sen nasılsın canım?
akasya, hazade, naz, delikız, merve, ozlem, bebişler nasıl
maşallah hamilemiz pek çok
tulip de hamile. iyidir inş o da.
Çok şükür iiyiyz canımmm fındık kızımında keyfi yerindeymişbi sakinlik var topikte, herkes iyi inş.
chnb oğluşun nasıl alıştınız mı artık, gerçi sen tecrübelisin, sarılık fln olmadı de mi?
inci sen nasılsın canım?
akasya, hazade, naz, delikız, merve, ozlem, bebişler nasıl
maşallah hamilemiz pek çok
tulip de hamile. iyidir inş o da.
Mattika hoşgeldin canım. Oğluşu öp bizim için.
Rosa canım tekrar başın sağolsun. İşe başlaman çok iyi olmuş. Evde durdukça insan daha kötü olur. Rabbim inşallah bebişine sağlıklı uzun ömürler versin..
İncim canım sonuçların temiz çıkacak Allah'ın izniyle. Faks çekme imkanları yok mu ? Yarına kadar insan merak eder :26:
Kızlar ben de iyi sayılırım.Eşim yok. Daha 1 hafta gelmeyecek. O yüzden biraz tuhafım. Sanki bana bişey olsa kimse bişey yapama gibi düşünüyorum. Hani güvende hissetmeme duygusuAslında annem burda. mutluyum ama yine de eşimi arıyorum. Sanırım biraz da hamilelikle ilgili bir durum.
Bugün de takacak bişeyim varişyeri servisimin basamağı çok yüksek. Servisten atlamak zorund kaldım. Adamı da uyarmama rağmen kaldırıma yanaşmadı İnşallah bişey olmamıştır..
Not : Site öğlenden beri açık. Mesajı yazmaya başladım ama şimdi bakabildim tekrarBen yazana kadar akşam olmuş.
Mattika hoşgeldin canım. Oğluşu öp bizim için.
Rosa canım tekrar başın sağolsun. İşe başlaman çok iyi olmuş. Evde durdukça insan daha kötü olur. Rabbim inşallah bebişine sağlıklı uzun ömürler versin..
İncim canım sonuçların temiz çıkacak Allah'ın izniyle. Faks çekme imkanları yok mu ? Yarına kadar insan merak eder :26:
Kızlar ben de iyi sayılırım.Eşim yok. Daha 1 hafta gelmeyecek. O yüzden biraz tuhafım. Sanki bana bişey olsa kimse bişey yapama gibi düşünüyorum. Hani güvende hissetmeme duygusuAslında annem burda. mutluyum ama yine de eşimi arıyorum. Sanırım biraz da hamilelikle ilgili bir durum.
Bugün de takacak bişeyim varişyeri servisimin basamağı çok yüksek. Servisten atlamak zorund kaldım. Adamı da uyarmama rağmen kaldırıma yanaşmadı İnşallah bişey olmamıştır..
Not : Site öğlenden beri açık. Mesajı yazmaya başladım ama şimdi bakabildim tekrarBen yazana kadar akşam olmuş.
Kızlarrrrrrrrr ben çok yoruldum yaa taksiyle gitmeme ragmen.
Çok şükür kızımın keyfi yerindeymiş açılmam da yok sancımda yok..
Haftasındanda önde gidiyormuş maşallahhh
Hemen alıyorum kuzucummmBattaniye geldi mükemmellll kesinlikle allll
Ohhh maşallah cnm çok şükür sorun olmadıgına çok sewindimm, benimde cuma günüü bakalım bana n diycek
Hemen alıyorum kuzucummm
Sagol canımm..:)Ayyy bir an önce sende gitte gör kuzucugumuzu
Sol cnm vallahi gidicem bu ara çok düşünüorum sanki herşey yolundayken bişey olucak...
Ay dengemiz bozuldu ya bu hamilelikde :))
Çok şükür iiyiyz canımmm fındık kızımında keyfi yerindeymiş
Canım hiç birşey olmamıştırr,Kötü düşünme akasyam nolur
Ahh ahhh kocalarımız olsada olmuo olmasada
Canım o kadardan bişeycik olmaz sende çok düşünme ...
Artık eskisi gibi girmiosun kuzum özlüoruz seniii
Kızlarrrrrrrrr ben çok yoruldum yaa taksiyle gitmeme ragmen.
Çok şükür kızımın keyfi yerindeymiş açılmam da yok sancımda yok..
Haftasındanda önde gidiyormuş maşallahhh
Ohhh maşallah cnm çok şükür sorun olmadıgına çok sewindimm, benimde cuma günüü bakalım bana n diycek
Sol cnm vallahi gidicem bu ara çok düşünüorum sanki herşey yolundayken bişey olucak...
Ay dengemiz bozuldu ya bu hamilelikde :))
Canım kızçenin iyi olmasına çokk sevindim.Olmamıştır inşallah.. Ama yarın adama çok kötü kızacağım. Hamileyim kaldırıma yanaştır diyorum tamam abla diyor yine kafa terelelli
Kocasız olmuyor canım. Olunca kavga da etsem başımda dursunHazadem iş çok yoğun. işten kaçamak yapıp siteyi açıyorum. Tam mesaj yazacağım araya birşeyler giriyor. Bir bakıyorum saatlerdir site açık ve akşam olmuş.Akşam da yemeği yer yemez mayışıyorum.. Ben de sizleri özlüyorum. İnşallah Nesrin'de görüşürüz...
Şükür canım. Maşallah kuzucuğa.. Allah nazarlardan saklasın..
Hadi bakalım iyi haberlerle gel inşallah canım
Hazadem sen yüzdün yüzdün kuyruktasın.Allah'ın izniyle hiçbir şey olmayacak. Ben de senin gibiyim. Herşeyden tedirgin oluyorum. Ama sonra şöyle düşünüyorum. Rabbim nasip ettiyse her türlü alacağım ben bebeğimi kucağıma... Allah koruyacaktır O'nu.. Öyle düşünüp devamlı dua etmek lazım..
Çok güzelmiş canım. Güle güle kullansın Mina Hanım. Bebişime bişeyler alırken sana danışacağım Hazade teyzesi.. Sen tecrübelisin. Hem de bayağıİntermet kazığı bile yemiş insansın.. hehehee
Merve canım gününü konuşmadık daha. Chnb pazar uygun olursa pazar giderizBeraber gideceğiz inş.
Akasya canım ben nedense hiç merak etmiyorum :) İyi mi kötü mü bilemedim :26:
Hazadem güle güle kullansın Mina kuzu
Mattika hoşgeldin canımGözlerimiz arıyor sizi
Naz maşallah kuzuna
Kızlar forumda şöyle bir mesaj buldum ve korkularım yeniden depreşti :18:
"Merhaba,
Bundan 3,5 yıl önce ilişki sonrası kanama olması sebebiyle smear yaptırdım, sonucum cin 1 çıktı. Kolposkopi yapıldı ve doktor biyopsi yapmaya bile gerek görmeden cin 3 teşhisiyle leep yaptı. Leep patoloji sonucum cin 3 + insitu ca (doku içersinde başlamış fakat başka organlara henüz yayılmamış kanser) çıktı ve cerrahi sınırda lezyon devam ediyordu. Bebek istiyor musun diye sordular, biz böyle durumlrda rahmin alınmasını öneriyoruz dediler, tabiki istiyorum dedim. Ve ikinci kez leep oldum...Evliydim ve henüz bebeğim yoktu. ( Bu arada benim HPV siğil yapmayan bir tip) Onkoloji profesörü Derin Kösebay iki yıl eşimle kondom yoluyla korunmamı, 2 yıl korunursam yani dolayısıyla eşimle birbirimizden virüsü alıp durmazsak %90 vücudumuzun virüsü atacağını söyledi. 2 yıl kontrollerime devam ettim ve korundum. Bağışıklığımı güçlendirecek ne varsa yaptım.İki yıl temiz çıkan smearlerden sonra bu yılın Ocak ayında bebek yapmaya karar verdik.
İlk denememizde şükürler olsun hamile kaldım.
Fakat noralde 4-5 cm uzunluğunda olan rahim ağzı (bebeği taşıyan kısım) leeplerden dolayı 1 cm bile kalmamış, kadın doğum doktorum çarşaf kadar incelmiş, rahim ağzı yok bile denebilir dedi ve serklaj yaptı (rahim ağzına güçlendirici dikiş) ve hamileliğim boyunca yatmam gerektiğini söyledi. İşe gitmeme de izin vermedi, "değerli bebek" bu başka şansın olmayabilir dedi. İşi bıraktım ve genel olarak dinlenerek geçirdim hamileliğimi.
Doktorum rahim ağzım fazlasıyla yıpranmış olduğu için normal doğum olmamam gerektiğini söyledi. Özellikle ikinci bebek istiyorsan daha fazla zedelememiz gerekir o bölgeyi dedi ve sezaryene karar verdi. (Bu arada HPV normal doğum sırasında bebeğe bulaşma ihtimali olan bir şey olduğu için sezaryen olmak gerekiyor)
Şu anda bebeğim 1,5 aylık ve kucağımda mışıl mışıl uyuyor, nasl bir duygu bu tarifi yok. Hem de yaşanan bunca riskten sonra.
Neler yaşadığımı size kısaca anlattım. Korkmayın "teşhis edilen" hiçbir lezyon kansere dönüşmez. Önemli olan farkedilsin ve önlemi alınsın. Ben birazıcık daha gecikseydim, şimdi kucağımda bu dünya güzeli melek olmayacaktı...
Korkmayın ama ihmal de etmeyin, kontrollerinizi aksatmayın."
Akasyam merak etmiyorum yazmıştım ama şimdi deli gibi merak etmeye başladım. İnş benim başıma böyle bir şey gelmemiştir
Sagoll canımmm arkadaşım benmmm
Yarın muhakkak söyle adama hiç riske atmaya gerek yokkk dikkat etsin biraz..
Ayy bende dün kocamı düşündümm iki saat agladım,yazık ne izin alabiliyor ne dinlebiliyor
Kız bizim psikolojimiz bozulmuş inanki
Ayy akasyam allah iyiligini versin çok güldümKız senin bebiş hareketlendigi zaman ki halini düşünemiyor,çocuk uyusa solugu hastanede alırsın sen hareket etmiyor diye
Bak ne güzel 9.hafta geldi zaman çabuk geçiyor akasyam bi bakıcazki hepimiz dogrmuşuzzzz
Sagolll teyzacik teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?