- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #22.701
İncimm İnci lütfen nolurr interneti okuma. Allah aşkına okuma. İnternet insanı mahfediyor. Psikolojisini dağıtıyor. Herkesin durumu farklı. Senin hiçbirşeyin yok. Yılların tecrübeli doktoru açtı baktı ve bişey yok dedi. Daha ne olsun. Rahat rahat uyu. B-i-r-ş-e-y-i-n y-o-k
Oyy canım.. Bugün 10. haftadayım. Ama gel bana sor. Bir de şanssızlık mıdır nedir işyeri stresi beni buldu. kavga gürültü. İşyerinde kaç defa ağladım. Bir kere evde takıldım. Bugün de servis basamak sorunu çıktı. Yani hep tedirginlik yaratacak şeyler oluyor. Allah'ım tüm melekleri korusun..
Ay o yazının basında ne yazıyo ya iliskiden sonra bendede kanama olurdu :18:
Valla tansiyonum düştü yemin ederim nabzın düştü
Tövbe yarabbim incim okuma gözünü seveyim böyle seyleri
Basım donuyo amanın
Ayyy Mervem kusuruma bakma, özür dilerim senin de canını sıktımHakkını helal et.
Senin bu kanama olayı bitti mi peki?
Günaydın Nazımm bugün daha iyiyim şükürler olsun ama işde arada gelio napim ...Ayy yok hazademmm niye öyle düşünüyorsun üzme benide
Bebeklerimizi saglıkla kucagımıza alıcazzz biz ne zorluklar atlattık bu haftalara geldiikkk
Ewet cnm olmuyor vallahi Allah hiçbirimizi ayırmasın inşallah ...Kocasız olmuyor canım. Olunca kavga da etsem başımda dursunHazadem iş çok yoğun. işten kaçamak yapıp siteyi açıyorum. Tam mesaj yazacağım araya birşeyler giriyor. Bir bakıyorum saatlerdir site açık ve akşam olmuş.Akşam da yemeği yer yemez mayışıyorum.. Ben de sizleri özlüyorum. İnşallah Nesrin'de görüşürüz...
Hadi bakalım iyi haberlerle gel inşallah canım
Aminnn canım Aminn, Ay vallahi ilk zamanlar haftada bir doktora gidiodum şimdi azalttım sürekli insan kuruo kafasında ,Allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallahh...Hazadem sen yüzdün yüzdün kuyruktasın.Allah'ın izniyle hiçbir şey olmayacak. Ben de senin gibiyim. Herşeyden tedirgin oluyorum. Ama sonra şöyle düşünüyorum. Rabbim nasip ettiyse her türlü alacağım ben bebeğimi kucağıma... Allah koruyacaktır O'nu.. Öyle düşünüp devamlı dua etmek lazım..
Çok güzelmiş canım. Güle güle kullansın Mina Hanım. Bebişime bişeyler alırken sana danışacağım Hazade teyzesi.. Sen tecrübelisin. Hem de bayağıİntermet kazığı bile yemiş insansın.. hehehee
Saol mervemm seninde erkek üzgünüm bundan alamıycaz sana ( ben kesinlikle erkek hissediorum)Çok güzel güle güle kullansın mina hanım:)
Saol incimm çok teşekkürler,Merve canım gününü konuşmadık daha. Chnb pazar uygun olursa pazar giderizBeraber gideceğiz inş.
Akasya canım ben nedense hiç merak etmiyorum :) İyi mi kötü mü bilemedim :26:
Hazadem güle güle kullansın Mina kuzu
Mattika hoşgeldin canımGözlerimiz arıyor sizi
Naz maşallah kuzuna
Kızlar forumda şöyle bir mesaj buldum ve korkularım yeniden depreşti :18:
"Merhaba,
Bundan 3,5 yıl önce ilişki sonrası kanama olması sebebiyle smear yaptırdım, sonucum cin 1 çıktı. Kolposkopi yapıldı ve doktor biyopsi yapmaya bile gerek görmeden cin 3 teşhisiyle leep yaptı. Leep patoloji sonucum cin 3 + insitu ca (doku içersinde başlamış fakat başka organlara henüz yayılmamış kanser) çıktı ve cerrahi sınırda lezyon devam ediyordu. Bebek istiyor musun diye sordular, biz böyle durumlrda rahmin alınmasını öneriyoruz dediler, tabiki istiyorum dedim. Ve ikinci kez leep oldum...Evliydim ve henüz bebeğim yoktu. ( Bu arada benim HPV siğil yapmayan bir tip) Onkoloji profesörü Derin Kösebay iki yıl eşimle kondom yoluyla korunmamı, 2 yıl korunursam yani dolayısıyla eşimle birbirimizden virüsü alıp durmazsak %90 vücudumuzun virüsü atacağını söyledi. 2 yıl kontrollerime devam ettim ve korundum. Bağışıklığımı güçlendirecek ne varsa yaptım.İki yıl temiz çıkan smearlerden sonra bu yılın Ocak ayında bebek yapmaya karar verdik.
İlk denememizde şükürler olsun hamile kaldım.
Fakat noralde 4-5 cm uzunluğunda olan rahim ağzı (bebeği taşıyan kısım) leeplerden dolayı 1 cm bile kalmamış, kadın doğum doktorum çarşaf kadar incelmiş, rahim ağzı yok bile denebilir dedi ve serklaj yaptı (rahim ağzına güçlendirici dikiş) ve hamileliğim boyunca yatmam gerektiğini söyledi. İşe gitmeme de izin vermedi, "değerli bebek" bu başka şansın olmayabilir dedi. İşi bıraktım ve genel olarak dinlenerek geçirdim hamileliğimi.
Doktorum rahim ağzım fazlasıyla yıpranmış olduğu için normal doğum olmamam gerektiğini söyledi. Özellikle ikinci bebek istiyorsan daha fazla zedelememiz gerekir o bölgeyi dedi ve sezaryene karar verdi. (Bu arada HPV normal doğum sırasında bebeğe bulaşma ihtimali olan bir şey olduğu için sezaryen olmak gerekiyor)
Şu anda bebeğim 1,5 aylık ve kucağımda mışıl mışıl uyuyor, nasl bir duygu bu tarifi yok. Hem de yaşanan bunca riskten sonra.
Neler yaşadığımı size kısaca anlattım. Korkmayın "teşhis edilen" hiçbir lezyon kansere dönüşmez. Önemli olan farkedilsin ve önlemi alınsın. Ben birazıcık daha gecikseydim, şimdi kucağımda bu dünya güzeli melek olmayacaktı...
Korkmayın ama ihmal de etmeyin, kontrollerinizi aksatmayın."
Akasyam merak etmiyorum yazmıştım ama şimdi deli gibi merak etmeye başladım. İnş benim başıma böyle bir şey gelmemiştir
2 aylık oldu benim oğlan
tam 3 tane aşı yaptılar sağlık ocağında, hadi doğurun da aşılardan fln konuşalım
2 aylık oldu benim oğlan
tam 3 tane aşı yaptılar sağlık ocağında, hadi doğurun da aşılardan fln konuşalım
Akasya yengen geldi mi yanına annenle beraber?
Hadi bir anlaşma yapalımBen de korkmayacağım sen de tedirgin olmayacaksın
Akasyam sonuçta bir can bu oyle kolay olur mu
Merdivenin bir basamağını eksik atladın diye Allah korusun
Gönlünü ferah tut No problem kız sorumu görmedin yengende geldimi annenle
Bende taktım su yengene
Ay yok CANIM ne hakkı ask olsun helal olsun tabi
Bi anda okuyunca şey oldum valla şimdi 3 aydır iliski yok Zaten biZde
Bundan sonrada düşünmüyorum
En son yazın olmuştu Haziran gibi felan
Bilmiyorum kaderimizde ne varsa o artık
Ewet cnm olmuyor vallahi Allah hiçbirimizi ayırmasın inşallah ...
Ah şu işler vallahi akasyam bizleri delirticek birgün,İnşallah cnm haftaya hepimiz buluşur sohbet ederiz çok isterim ben.
Aminnn canım Aminn, Ay vallahi ilk zamanlar haftada bir doktora gidiodum şimdi azalttım sürekli insan kuruo kafasında ,Allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallahh...
Çok saol cnm paşamızada alırız :)
Günaydın Nazımm bugün daha iyiyim şükürler olsun ama işde arada gelio napim ...
İnşallah hepimiz sağlıkla alırız yawrularımızı cnm
Ah şu işler vallahi akasyam bizleri delirticek birgün,İnşallah cnm haftaya hepimiz buluşur sohbet ederiz çok isterim ben.
Aminnn canım Aminn, Ay vallahi ilk zamanlar haftada bir doktora gidiodum şimdi azalttım sürekli insan kuruo kafasında ,Allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallahh...
Saol mervemm seninde erkek üzgünüm bundan alamıycaz sana ( ben kesinlikle erkek hissediorum)
Saol incimm çok teşekkürler,
İnciiiiiii yemin ederim seni öldürürüm heeeeee bana sıkıntı verme Allahın izniyle hiçbişey çıkmıycak bak görr herşey temiz çıkıcakk ne olur kendini üzmeee vee ara ben beklemekden mahfoldummm
Hay maşallahhh2 aylık oldu benim oğlan
İncimm İnci lütfen nolurr interneti okuma. Allah aşkına okuma. İnternet insanı mahfediyor. Psikolojisini dağıtıyor. Herkesin durumu farklı. Senin hiçbirşeyin yok. Yılların tecrübeli doktoru açtı baktı ve bişey yok dedi. Daha ne olsun. Rahat rahat uyu. B-i-r-ş-e-y-i-n y-o-k
Oyy canım.. Bugün 10. haftadayım. Ama gel bana sor. Bir de şanssızlık mıdır nedir işyeri stresi beni buldu. kavga gürültü. İşyerinde kaç defa ağladım. Bir kere evde takıldım. Bugün de servis basamak sorunu çıktı. Yani hep tedirginlik yaratacak şeyler oluyor. Allah'ım tüm melekleri korusun..
Ayy Mervem ne bileyim. Boy kısa olunca servis basamağına ayağım ermedi. Hamile olduğumu da unuttum. Hoppp iki ayakla tavşan gibi atladım.Yere indiğim anda da ulannn ben hamileyim ne etttimm diye kafamı taşlara vurdum. :18::18: İnşallah meleğim annesi gibi dayanıklıdır. Zira annesinin boyu kısa olunca yukarı da uzandı, basamaklardan da zıpladı..
Seni çok iyi anlıyorum Hazadem.. Ben de gidebilsem gideceğim de randevulu falan oldğuu için gidemiyorum. Kendi kendime telkinler vererek idare ediyorum.
Herkese selam,
ankaraya döndüm sabaha karşı. işteyim, deli gibi uykum var
dün hiç foruma giremedim.
inci,
sonuçların çıktı mı, dönüş yaptılar mı?
Bende erkek hissediyorum hazadem bakalım:) Bizde maviş maviş alırız her şeyini artık minik kuşumunGünaydın Nazımm bugün daha iyiyim şükürler olsun ama işde arada gelio napim ...
İnşallah hepimiz sağlıkla alırız yawrularımızı cnm
Saol mervemm seninde erkek üzgünüm bundan alamıycaz sana ( ben kesinlikle erkek hissediorum)
Saol incimm çok teşekkürler,
İnciiiiiii yemin ederim seni öldürürüm heeeeee bana sıkıntı verme Allahın izniyle hiçbişey çıkmıycak bak görr herşey temiz çıkıcakk ne olur kendini üzmeee vee ara ben beklemekden mahfoldummm
Maşallah maşallah eltilere bak herhalde benim eltim olsa ondanda nefret ederdim kaynımla küs olduğum için evime sokmam ayolGeldi tatlım. Eltiler bütün gün geziyor.Keyifleri yerinde. Bir de ben bu kadar iy anlaşan elti hiç görmedim. maşallah kızkardeş gibiler
Ooo İncii çok sert oldu buZor be arkadaşım. Ban birkaç ay sonra hamile kal sen de her gün buraya yazacaksın Ayağım takıldı, kaydım, taş değdi, sert oturdum... >>Bla blaaa blaaa. Bizim hamurumuzda var bu. Ama ben eminim. Senin bişeyin yok.
Ayy Mervem ne bileyim. Boy kısa olunca servis basamağına ayağım ermedi. Hamile olduğumu da unuttum. Hoppp iki ayakla tavşan gibi atladım.Yere indiğim anda da ulannn ben hamileyim ne etttimm diye kafamı taşlara vurdum. :18::18: İnşallah meleğim annesi gibi dayanıklıdır. Zira annesinin boyu kısa olunca yukarı da uzandı, basamaklardan da zıpladı..
Bizde de yokYassaggg.. Zaten eşim korkudan karnıma bile dokunamıyor. Böyle yavaşçacık elini sürüyor..
Seni çok iyi anlıyorum Hazadem.. Ben de gidebilsem gideceğim de randevulu falan oldğuu için gidemiyorum. Kendi kendime telkinler vererek idare ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?