Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hadi bir anlaşma yapalım Ben de korkmayacağım sen de tedirgin olmayacaksın

Son düzenleme:
Ay o yazının basında ne yazıyo ya iliskiden sonra bendede kanama olurdu :18:
Valla tansiyonum düştü yemin ederim nabzın düştü
Tövbe yarabbim incim okuma gözünü seveyim böyle seyleri
Basım donuyo amanın

Akasyam sonuçta bir can bu oyle kolay olur mu
Merdivenin bir basamağını eksik atladın diye Allah korusun
Gönlünü ferah tut No problem kız sorumu görmedin yengende geldimi annenle
Bende taktım su yengene

Ayyy Mervem kusuruma bakma, özür dilerim senin de canını sıktım Hakkını helal et.
Senin bu kanama olayı bitti mi peki?

Ayyy Mervem kusuruma bakma, özür dilerim senin de canını sıktım Hakkını helal et.
Senin bu kanama olayı bitti mi peki?

Ay yok CANIM ne hakkı ask olsun helal olsun tabi
Bi anda okuyunca şey oldum valla şimdi 3 aydır iliski yok Zaten biZde
Bundan sonrada düşünmüyorum
En son yazın olmuştu Haziran gibi felan
Bilmiyorum kaderimizde ne varsa o artık

Ayy yok hazademmm niye öyle düşünüyorsun üzme benide
Bebeklerimizi saglıkla kucagımıza alıcazzz biz ne zorluklar atlattık bu haftalara geldiikkk
Günaydın Nazımm bugün daha iyiyim şükürler olsun ama işde arada gelio napim ...
İnşallah hepimiz sağlıkla alırız yawrularımızı cnm
Ewet cnm olmuyor vallahi Allah hiçbirimizi ayırmasın inşallah ...
Ah şu işler vallahi akasyam bizleri delirticek birgün,İnşallah cnm haftaya hepimiz buluşur sohbet ederiz çok isterim ben.

Aminnn canım Aminn, Ay vallahi ilk zamanlar haftada bir doktora gidiodum şimdi azalttım sürekli insan kuruo kafasında ,Allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallahh...
Çok saol cnm paşamızada alırız :)
Çok güzel güle güle kullansın mina hanım:)
Saol mervemm seninde erkek üzgünüm bundan alamıycaz sana ( ben kesinlikle erkek hissediorum)

Saol incimm çok teşekkürler,

İnciiiiiii yemin ederim seni öldürürüm heeeeee bana sıkıntı verme Allahın izniyle hiçbişey çıkmıycak bak görr herşey temiz çıkıcakk ne olur kendini üzmeee vee ara ben beklemekden mahfoldummm

günaydın kızlar

inci yaptırdığın işlemin kısalmaya yol açabildiğini yazmıştın daha önce bilinçlisin zaten, kontrol ettirceksin sürekli. milletin msjlarını ne okuyosun, herkesin hikayesi farklı farklı.
allah sana sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebişler nasip etsin en kısa zamanda. gönlünü ferah tut.

akasya sen de sakin ol kuzum
allah ömür verdikten sonra doğuyo bebekler, son aylarda daha önemli hareketlerin, şimdi rahminde en güvenli halinde bebişin.
ani ters hareket yapma, uzanma yeter.

bu arada smear için çağırdı dr gitmedim ya, en son gittiğimde kanama devam ediyodu, bitince gel demişti. önemliymiş bu smear olayı

2 aylık oldu benim oğlan
tam 3 tane aşı yaptılar sağlık ocağında, hadi doğurun da aşılardan fln konuşalım

Akasya yengen geldi mi yanına annenle beraber?

Geldi tatlım. Eltiler bütün gün geziyor. Keyifleri yerinde. Bir de ben bu kadar iy anlaşan elti hiç görmedim. maşallah kızkardeş gibiler

Hadi bir anlaşma yapalım Ben de korkmayacağım sen de tedirgin olmayacaksın

Ooo İncii çok sert oldu bu Zor be arkadaşım. Ban birkaç ay sonra hamile kal sen de her gün buraya yazacaksın Ayağım takıldı, kaydım, taş değdi, sert oturdum... >>Bla blaaa blaaa. Bizim hamurumuzda var bu. Ama ben eminim. Senin bişeyin yok.

Akasyam sonuçta bir can bu oyle kolay olur mu
Merdivenin bir basamağını eksik atladın diye Allah korusun
Gönlünü ferah tut No problem kız sorumu görmedin yengende geldimi annenle
Bende taktım su yengene

Ayy Mervem ne bileyim. Boy kısa olunca servis basamağına ayağım ermedi. Hamile olduğumu da unuttum. Hoppp iki ayakla tavşan gibi atladım. Yere indiğim anda da ulannn ben hamileyim ne etttimm diye kafamı taşlara vurdum. :18::18: İnşallah meleğim annesi gibi dayanıklıdır. Zira annesinin boyu kısa olunca yukarı da uzandı, basamaklardan da zıpladı..

Bizde de yok Yassaggg.. Zaten eşim korkudan karnıma bile dokunamıyor. Böyle yavaşçacık elini sürüyor..

Seni çok iyi anlıyorum Hazadem.. Ben de gidebilsem gideceğim de randevulu falan oldğuu için gidemiyorum. Kendi kendime telkinler vererek idare ediyorum.

Günaydınnn kuzummm banada geliyorlar arada rahat olabilirsinnn
Bugün mesela içimde bi sıkıntı var yiyip bitirdi beni
Hiç bişey yapasım yok ..
2 aylık oldu benim oğlan
tam 3 tane aşı yaptılar sağlık ocağında, hadi doğurun da aşılardan fln konuşalım
Hay maşallahhh
Allahın izni ile hepimiz bi an önce gelsek o günlere..

Zaman çabuk geçiyor akasyammm ..Ben ne çabuk 31 haftalık oldum bilmiyorum
Daha dün gibi buraya hamile yazdııgım..
Bi bakmışız hepimizin kucagında bi sıpa var..
Sen kafanı taktıkça aksilikler gelir seni bulur bu hep böyledir..

Vallahi cnm zor ya neler neler yaşadık insan kendi kendine dengesini bozuo ay bişey oldumu ay acaba düştümü ama işde napalım degerli sıpa bunlar :)

Kızlarrr uff yaaa butikbebede fiyatlar indirime girmiş çok güzel ciciler var 3 tane takım begendim ödemeye geldim kartımda limit kalmamış
Çok gıcık oldummmmmmm
Şimdi eşimi aradım yatırırmısın dedimm o yatarına kadar inşallah ürün bitmez
Hazadem sende bi bak kız 39 tllik ürünler 11 tl ye düşmüş

Herkese selam,
ankaraya döndüm sabaha karşı. işteyim, deli gibi uykum var

dün hiç foruma giremedim.

inci,
sonuçların çıktı mı, dönüş yaptılar mı?

Herkese selam,
ankaraya döndüm sabaha karşı. işteyim, deli gibi uykum var

dün hiç foruma giremedim.

inci,
sonuçların çıktı mı, dönüş yaptılar mı?

Hoşgeldinnnn canımmm bir an önce akşam olsun evine git yatttt..
Hatta yer degiştirebiliriz sen gel yat biz çalışalımmm

Evet incimm sonuçların ne olduuuuuuuuuuuuuuuuu???

Bende erkek hissediyorum hazadem bakalım:) Bizde maviş maviş alırız her şeyini artık minik kuşumun
Maşallah maşallah eltilere bak herhalde benim eltim olsa ondanda nefret ederdim kaynımla küs olduğum için evime sokmam ayol
Akasyam öyle deme kıyamam sana estagfurullah şuan en güvenilir yerdeler bence anne karnındalar
Benim eşimde işten gelince seviyor karnımı iki günden beride DNAcı baba seni diyorum ambargo koydum sana sevmek yok diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…