Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım bir dene :)
Aradım senin için veee bilgi aldım ;

ptesi,çarşamba ve cuma günleri çalışıo ....
ptesi 14:30 -18:30
çarşamba 10:00-18:00
cuma 10:00-14:30
muayene ücreti 330.00-tl
Bugün randevu almak istersen eger ancak 12.12.2012 verio canım, saat 15:00 ....

Artık sen düşün,

1.040 gr dedi canım Oluş hanım,
Bir görsen sanki kucagımdaydı ya mucize teyzesi mucizeee

Ayyyy nazım bende öleyim yaaaa sondamı taksak ne yapsak yaaa

Canımmm maşallah 1kiloyu geçmiş çok sevindimmm bizimkide geçen 2 ye yaklaşmıştı baya önden gidiyor acelesi var:1:
Benmkide arda gibi tosun olacak:1:

Ya kuzumm tuvalete koşa koşa gidiyorum iki damla çiş yapıp çıkıyorum:1:Bebek baskı yapıyor sanırım onu bile tutamyorum:1:

şu diyet konusunda protein ağırlıklı ve düzenli beslenince bebek de besleniyo, yani dr bana öyle demişti.
okadar dikkat ettim ama tosun olmadı oğlum.
kiloları ben aldım. hele son 3 haftada aldığım kilo şok edicek düzeydeydi.
8-10 kilo kadar verdim düşünün hala bi sürü fazlam var.
bu işler bünye meselesi, delikız şanslısın. ikizlerle kilo almamak allahın lütfu.
benim 30 haftalık halimle fotoğraflarım var zayıfım daha, son 2 ay hamileye benzemişim.

Hazademm kuzumm şu örgü yapan kadının ismi neydi ben ismini unuttum arkadaşların kapalı oldugu içinde göremiyorum da:1:

Canımmm maşallah 1kiloyu geçmiş çok sevindimmm bizimkide geçen 2 ye yaklaşmıştı baya önden gidiyor acelesi var:1:
Benmkide arda gibi tosun olacak:1:

Ya kuzumm tuvalete koşa koşa gidiyorum iki damla çiş yapıp çıkıyorum:1:Bebek baskı yapıyor sanırım onu bile tutamyorum:1:

Ewet cnm şükürler olsun iyi gidio ...
Aman cnm sağlıklı olsunlarda kaç kilo olursa olsunlar,
ay sorma cnm bende öleyim Oluş hanıma sordum bebek baskı yapıo idrar torbasına dedi normal artık dedi

şu diyet konusunda protein ağırlıklı ve düzenli beslenince bebek de besleniyo, yani dr bana öyle demişti.
bu işler bünye meselesi, delikız şanslısın. ikizlerle kilo almamak allahın lütfu.
benim 30 haftalık halimle fotoğraflarım var zayıfım daha, son 2 ay hamileye benzemişim.

Birazda anne babanın yapısınada baglı oluyor bebegin kilosu ..Bende çok dikkat ediyordum yedigim ama şu son haftadır bozdum ne bulsam yiyorum kendimi tutamıyorum:1:
Mattika canım 30 .haftada sonra bi andamı aldın sen kiloyu?
Ben 11-12 kilo aldım toplam ..

kızlar geçmişe bakamadım dalış yaptım..

herkes iyidir umarım.

Mattika oğlanı sormuşsun şimdilik iyi. Sanki büyümüyor geliyor bana... Senin nasıl Ahmet barışın?

şimdi az geçmişe bakayım...:10:

hadi yaa mattika :52:

son üç haftada ben de alabilirim o zaman belli olmaz :18:

neden öyle olduki acaba doktor birşey söylemedimi bu konuda

bana da diyetisyen diyeti verirken tamamen bebeğe yönelik bu diyet sakın ihmal etme demişti ,uyguladım sonuç verdi çok şükür ,inş.bundan sonra da böyle devam eder ..

bi de oğlumda tek damar olmasına rağmen böyle 10 gün ilerde olması da ilginç :nazar:

çift damarı olsa ne olurdu bilemiyorum hiç :1:

daha yolumuz var mattika belli olmaz belki alırım ,ben yine de dikkat edeyim diyete o zaman ,hem sağlıklı beslenip hem fit kalmış olurum böylece :1:

zaten haftaya kontrolüm var orada yine belli olur hala kilo almaya devam ediyorsa hamsiler demekki diyete tam gaz devam :1:

bu arada bizim de eşimle ben farklyız ,yani benim taraf hep sarışın mavi göz beyaz ten ,eşim de beyaz ten onların tarafı da beyaz tenli ama hiç renkli göz olayı yok :1:

gözleri bizim tarafa çekse yeter diyorum ama bakalım nasıl bişey çıkacak :1:

gözleri bize ,dudakla burun baba tarafına çektimi ,tenler zaten beyaz iki tarafın da ,tamamdır bu iş :1:

Ewet cnm şükürler olsun iyi gidio ...
Aman cnm sağlıklı olsunlarda kaç kilo olursa olsunlar,
ay sorma cnm bende öleyim Oluş hanıma sordum bebek baskı yapıo idrar torbasına dedi normal artık dedi

Maşallahh kuzummm,aynen dedigin gibi kilolu olmaları degil saglıklı olmaları önemli olan..
Benim bebek 1 aydır dogum pozisyonunda ,o yüzden tutamıyorum sanırım:1:
Böyle giderse normal doguma zorluycammm şimdiden dogum pozisyonuna girmiş kızım:27:

Hazademm kuzumm şu örgü yapan kadının ismi neydi ben ismini unuttum arkadaşların kapalı oldugu içinde göremiyorum da:1:

Nalan Cosgun canım kadının adı ...
Bakın ben bunları aldım kızlar almak isteyen baksın çok güzell
$z_6jnj0gp7f26hh179o1uh40.webp$şapka 2.webp$sapka.webp$Kopyası şapka.webp$bandana.webp$418o6s974v0s717aqu53l3.webp$6e53a6urreict174m3h7ap.webp$6a91u8vfaj64g174g13gs6.webp$şapka 3.webp

Patikler 10 tl bere patik 25 tl her beden ve renkde yapıo bence bakın ben çok memnun kaldım kızlar ...

Eklentiler

• $7n0bpr3ju29p417aqu08vi.webp
    $7n0bpr3ju29p417aqu08vi.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 23

herkes iyidir umarım.

Mattika oğlanı sormuşsun şimdilik iyi. Sanki büyümüyor geliyor bana... Senin nasıl Ahmet barışın?

Canımmm hoşgeldinnn maşşalah bebişede sanada ikinizde iyisiniz:nazar:

herkes iyidir umarım.

Hoşgeldin canımmm ..
İnşallah iyidi ahmet ardamız,sen nasılsın cnm dikişlerin ağırıomu
Maşallahh kuzummm,aynen dedigin gibi kilolu olmaları degil saglıklı olmaları önemli olan..
Benim bebek 1 aydır dogum pozisyonunda ,o yüzden tutamıyorum sanırım:1:
Böyle giderse normal doguma zorluycammm şimdiden dogum pozisyonuna girmiş kızım:27:

Ay cnm dün minada öleydi dogum pozisyonundaydı :)

Nalan Cosgun canım kadının adı ...
Bakın ben bunları aldım kızlar almak isteyen baksın çok güzell
Eki Görüntüle 559464 Eki Görüntüle 559472 Eki Görüntüle 559471 Eki Görüntüle 559470 Eki Görüntüle 559469 Eki Görüntüle 559468 Eki Görüntüle 559466 Eki Görüntüle 559465 Eki Görüntüle 559473

Patikler 10 tl bere patik 25 tl her beden ve renkde yapıo bence bakın ben çok memnun kaldım kızlar ...

sagol kuzummm bakayımda alayımm bende:54:

:4:
Hoşgeldin canımmm ..
İnşallah iyidi ahmet ardamız,sen nasılsın cnm dikişlerin ağırıomu

Ay cnm dün minada öleydi dogum pozisyonundaydı :)

Bak benmkide kaç haftadır dogum pozisyonunda doktor düzelir demişti düzelmedi sanırım bu haftalarda en rahat ettikleri pozisyon bu..:)
Zorlugu Bize işte ,bi çişimiz geliyor bi şeyimiz agrıyor:1:

Birkaç sayfa okudum geçmişi yaramazlık yok. :nazar:

Hazade maşallah suphanallah koca kız olmuş gelinim....:16: Babaya ben de benzettim.

Akasya ben her gittiğimde 2 hafta sonraya randevu aldım. Arda bey değişik vakalarla ilgilenmeyi seviyor senden bahsedince de ilgisini çekti. Ben bir görüşmeni isterim. Dr işi çok farklı kimiyle uyuşuyoruz kimiyle olmuyor... randevu işini istersen konuşurum...

sizi gidi şişli hatunlar sizi:)

Birkaç sayfa okudum geçmişi yaramazlık yok. :nazar:

Hazade maşallah suphanallah koca kız olmuş gelinim....:16: Babaya ben de benzettim.

Akasya ben her gittiğimde 2 hafta sonraya randevu aldım. Arda bey değişik vakalarla ilgilenmeyi seviyor senden bahsedince de ilgisini çekti. Ben bir görüşmeni isterim. Dr işi çok farklı kimiyle uyuşuyoruz kimiyle olmuyor... randevu işini istersen konuşurum...

sizi gidi şişli hatunlar sizi:)

Eee artık beklioruz canım hataya dönmeden bir gelin bizi ziyarete :17::17::17:
Aynı baba olucak bencede vallahi :emir_bebek:

Birazda anne babanın yapısınada baglı oluyor bebegin kilosu ..Bende çok dikkat ediyordum yedigim ama şu son haftadır bozdum ne bulsam yiyorum kendimi tutamıyorum:1:
Mattika canım 30 .haftada sonra bi andamı aldın sen kiloyu?
Ben 11-12 kilo aldım toplam ..
yapımız fln normal canım ya, bünyemden belki, belki pıhtılaşmadan fln geriden geldi hep kilosu. o yüzden son güne kadar durdu sanırım.
son 3 ayda baya baya almaya başladım canım, ama son 2-3 hafta ne oldu anlamadım şiştim birden, 38de sezeryan olsam olmazdı okadar:1:

herkes iyidir umarım.

büyüyodur canım ama insan hemen büyüsün istiyo tabi. ayda bi kilo almış, fotoğraflara bakınca büyüdüğünü görüyo insan.
sen nasılsın, toparlandın mı iyice

hadi yaa mattika :52:

son üç haftada ben de alabilirim o zaman belli olmaz :18:

neden öyle olduki acaba doktor birşey söylemedimi bu konuda

bana da diyetisyen diyeti verirken tamamen bebeğe yönelik bu diyet sakın ihmal etme demişti ,uyguladım sonuç verdi çok şükür ,inş.bundan sonra da böyle devam eder ..

bi de oğlumda tek damar olmasına rağmen böyle 10 gün ilerde olması da ilginç :nazar:

çift damarı olsa ne olurdu bilemiyorum hiç :1:

daha yolumuz var mattika belli olmaz belki alırım ,ben yine de dikkat edeyim diyete o zaman ,hem sağlıklı beslenip hem fit kalmış olurum böylece :1:

zaten haftaya kontrolüm var orada yine belli olur hala kilo almaya devam ediyorsa hamsiler demekki diyete tam gaz devam :1:

bu arada bizim de eşimle ben farklyız ,yani benim taraf hep sarışın mavi göz beyaz ten ,eşim de beyaz ten onların tarafı da beyaz tenli ama hiç renkli göz olayı yok :1:

gözleri bizim tarafa çekse yeter diyorum ama bakalım nasıl bişey çıkacak :1:

gözleri bize ,dudakla burun baba tarafına çektimi ,tenler zaten beyaz iki tarafın da ,tamamdır bu iş :1:
kilo işi bünyeye göre değişiyo işte, diyeti bozmazsan çok almazsın bence sen. son günlerde bi anda şiştim ama doğumda ve ilk bi haftada baya gitti zaten

:4:

Bak benmkide kaç haftadır dogum pozisyonunda doktor düzelir demişti düzelmedi sanırım bu haftalarda en rahat ettikleri pozisyon bu..:)
Zorlugu Bize işte ,bi çişimiz geliyor bi şeyimiz agrıyor:1:
doğum pozisyonu dediği baş aşağı durması mı, pek değişmez artık son aylarda öyle duruyo bebiş. öyle rahat ediyolar kafa ağır geliyo :1:

kızlar bu sene işe dönmicem ben, ücretsiz izin alcam. ev hanımıyım yani:1:
arkadaşlarım hep çalışıyo, hava da soğudu parka insek, evde otur otur bi hoş oldum, ruhum daraldı:37:
gelin çay içelim:27:

Son düzenleme:
yapımız fln normal canım ya, bünyemden belki, belki pıhtılaşmadan fln geriden geldi hep kilosu. o yüzden son güne kadar durdu sanırım.
son 3 ayda baya baya almaya başladım canım, ama son 2-3 hafta ne oldu anlamadım şiştim birden, 38de sezeryan olsam olmazdı okadar:1:

büyüyodur canım ama insan hemen büyüsün istiyo tabi. ayda bi kilo almış, fotoğraflara bakınca büyüdüğünü görüyo insan.
sen nasılsın, toparlandın mı iyice

kilo işi bünyeye göre değişiyo işte, diyeti bozmazsan çok almazsın bence sen. son günlerde bi anda şiştim ama doğumda ve ilk bi haftada baya gitti zaten

doğum pozisyonu dediği baş aşağı durması mı, pek değişmez artık son aylarda öyle duruyo bebiş. öyle rahat ediyolar kafa ağır geliyo :1:

ben baştan beri de kilo almıyordum zaten ama diyete başladığımdan beri bebekler daha sağlıklı besleniyor orası var

protein bebek sağlığı için en önemli şey ,eskiden düzensiz ve proteinsiz besleniyordum belki de bebeklerin kilosu iidi ama sağlıksızdı

şimdi herşeyi kendim sağlıklı şekilde yapıp yiyorum ,hem bebeklerim sağlıklı ve kilosu yerinde oluyor hem kendim kilo almıyorum

zaten hamilelkte demir eksikliği oluyor bi takım vitamin eksiklikleri oluyor ,bebekler de depodan beslendiği için bunlar yeterli olmayınca bebekler de sağlıklı beslenemiyor

o yüzden o açğı kapatmak ve onları sağlıklı beslemek için protein ağırlıklı beslenmek yanında vitamini ihmal etmemek gerekiyor demişti doktorum ...

ben de en çok doğumda kaç kilom gider diye merak ediyorum biliyormusun eskiden beri merak etmişimdir

bu arada oğlunu görünce ilk ne dedim biliyormusun

bir bebek doğarken belli oluyor güzel olduğu

doğunca da pespembeymiş sonrasında da çok tatlı maş.:nazar:

darısı başıma inş.

ben baştan beri de kilo almıyordum zaten ama diyete başladığımdan beri bebekler daha sağlıklı besleniyor orası var

protein bebek sağlığı için en önemli şey ,eskiden düzensiz ve proteinsiz besleniyordum belki de bebeklerin kilosu iidi ama sağlıksızdı

şimdi herşeyi kendim sağlıklı şekilde yapıp yiyorum ,hem bebeklerim sağlıklı ve kilosu yerinde oluyor hem kendim kilo almıyorum

zaten hamilelkte demir eksikliği oluyor bi takım vitamin eksiklikleri oluyor ,bebekler de depodan beslendiği için bunlar yeterli olmayınca bebekler de sağlıklı beslenemiyor

o yüzden o açğı kapatmak ve onları sağlıklı beslemek için protein ağırlıklı beslenmek yanında vitamini ihmal etmemek gerekiyor demişti doktorum ...

ben de en çok doğumda kaç kilom gider diye merak ediyorum biliyormusun eskiden beri merak etmişimdir

bu arada oğlunu görünce ilk ne dedim biliyormusun

bir bebek doğarken belli oluyor güzel olduğu

doğunca da pespembeymiş sonrasında da çok tatlı maş.:nazar:

darısı başıma inş.

sağol canım, seninkilerin resmine de bakıcaz az kaldı:emir_bebek::emir_bebek:
doğum yaptığın gün çok fazla gitmiyo ya da gitse de belli olmuyo şişlikten. bikaç gün içinde şişler inince 7-8 kilo gitmişti benim.

chnb hoşgeldin canım. İyi misin?

Akasyam seninle aynı burçtanız ve ben de inanılmaz pimpirikliyim :1: Nur Hanım bile alıştı bu halime :1: Ne olur sanki biraz rahat olsak ama yok illa takacak bir şeyler buluyoruz :52:

mattika ben seve seve gelirim :1: Ufaklığı bir güzel mıncıklarım :1:

Back
X