Canim benim iyiyim sukur. Kafada binbir tilki dolaniyor tabi o ayri:16 erkek mi olacak diyorsunuzhayirlisiyla?
Canim aslinda buralardayim ama pek uzun uzadiya giremedim. Senin bulantilar devam ediyorus hala

azalmisti ama di mi?
Normaldir be Hazadem... Duygu devinimleri insanin dengesini bozar. Bir de illa bir sebep de aramamak gerek. Insaniz. bazen sebepsiz asagiya cekiliyor ruhumuz. Karisik bir mekanizma bu ruh. Sen simdi cok yaklastin hayirlisiyla sona. Heyecan var, merak var, korku var, endise var, mutluluk var , hayret var, saskinlik var. bir gun bir duygu ruhuna hukmediyor ertesi gun bir baskasi. Sonucta hersey cook guzel senin icin arkadasim. Oyle de devam edecek insallah.
Oda harika bu arada. Cok zevklisin. Aydinlik , piril piril, ic acici . Cok begendim canim.
Canim giriyorum arada bakiyorum ama o kadar cabuk ilerlemis oluyor ki muhabbet kime ne yazacagim derken yogunlasiyor is yine. Ama takip ediyorum, merak ediyorum surekli hepinizi.
Mattikam canim bir kac gundur giremedim adamakilli. Ne yapayim Mattikam, bir sonrakinde ne yapsam diye tartip biciyorum.
Ankaraya gitmeye karar verdim. Volkan bey ve muhterem bey ile bir gorusecegim. Izmirde yapabilir miyim onu arastiracagim.